MAHL BEACHSOCCER

 

 

MAHL BEACHSOCCER MANAGER 2017 | 30€ (Visulahti)

 

MAHL Beachsoccer pelataan aivan uudella tavalla ja rytinällä kesällä 2017. Sarja pelataan Manager sarjana, johon ilmoittaudutaan yksittäisenä harrastajana.

 

MAHL kerää Beachsoccerista innostuneet pelaajat yhteen ja Managerit draftaa joukkueeseensa pelaajat, julkisessa varaustilaisuudessa. Varaustilaisuus videoidaan ja julkaistaan ensimmäisten kierrosten osalta.

 

Managereina ensimmäisellä kaudella ja kokeiluvaiheessa toimivat MAHL edustajat, Pasi Pippuri, Mika Pippuri, Tommi Häyrinen, Eetu Sviili sekä Janne Lamberg.

 

Varaustilaisuudessa jokainen manageri valitsee omalla vuorollaan ilmoittautuneista pelaajista oman pelaajansa. Kaikki pelaajat varataan omiin joukkueisiinsa ja tämän jälkeen kasassa on 5 joukkuetta MAHL beachsoccer sarjaan.

 

Paikkoja sarjaan on yhteensä 45 pelaajalla. Ilmoittautuminen tapahtuu verkkokaupan kautta. Kenttäpelaajan paikkoja on yhteensä 41 ja maalivahdin paikkoja on vapaana 4. Muista täyttää alla oma pelipaikkasi maalivahti / kenttäpelaaja.Sarja pelataan 5 joukkueen kaksinkertaisena sarjana. Ei erillisiä playoff pelejä, vaan sarja huipentuu runkosarjaan.

 

Ilmoittautuminen tapahtuu MAHL verkkokaupan kautta, täältä.PELIPÄIVÄT

 

To 8.6.2017
To 15.6.2017
To 29.6.2017
To 6.7.2017

 

 

SARJAINFO

 

Rohkeasti kaikki mukaan uniikkiin joukkuepelisarjaan. Managerit luovat ryhmähenkeä porukassa ja tämä on loistava tapa tutustua uusiin ihmisiin ja näyttää MAHLin yhteisöllisyyden voima.
- 5 joukkuetta

- 5 manageria, Pasi Pippuri, Eetu Sviili, Tommi Häyrinen, Janne Lamberg, Mika Pippuri

- 45 paikkaa, 41 kenttäpelaaja ja 4 maalivahdin paikkaa.

- Pelit pelataan visulahdessa.

- 5 joukkueen kaksinkertainen sarja.

- Joukkueelle / pelaajille tulee yhteensä 8 ottelua.Osallistumismaksu 30 €, alv. 0% | Maksu tulee olla hoidettuna kokonaisuudessaan ennen varaustilaisuutta. Poikkeavissa maksutilanteissa, ole yhteydessä tuomas(at)mahl.fi


Lisätietoja:


Tuomas Anttonen
tuomas(at)mahl.fi

 Muista täyttää pelaajatiedot

 

Ilmoittautuneet pelaajat (tilanne)

 

Ilmoittautuminen tapahtuu MAHL verkkokaipan kautta, täältä.MAALIVAHDIT

 

  1. Eetu Sviili (Manager)
  2. Vapaa
  3. Vapaa
  4. Vapaa

 

KENTTÄPELAAJAT1. Pasi Pippuri (Manager) 2. Mika Pippuri (Manager) 3. Tommi Häyrinen (Manager) 4Janne Lamberg (Manager)
Tervetuloa kaikki harrastajat mukaan!Lisätietoja:

Tuomas Anttonen
0458726800
tuomas(at)mahl.fi