SELVIÄ VOITTOJA KESÄSALIBANDYSSA
Torstai, 03 Kesäkuu 2021 09:10

SB 36

Alapiha pääsi viimeisenä joukkueena avaamaan kesäsalibandykautensa. Kauden alku ei tuottanut joukkueelle pisteen pistettä. Ahmat ja Urho ovat tasapisteissä kahden kierroksen jälkeen. HaiPro Alapihan tavoin nollassa pisteessä toistaiseksi.

Seuraavat pelit ensi viikon keskiviikkona, klo 17:00 alkaen.

Team A-H-M-A vs FB Alapiha 12-1
Pelin alkuun molemmilta oli tasaista vääntöä. Team A-H-M-A avasi ottelun Mikko Hyyryläisen osumasta. Ahmat pääsivät myllyttämään peliä todenteolla Alapihan hakiessa vielä yhteistä pelikuviotaan. Ensimmäiseen erään alkoi tippua maaleja tasaisesti ja erätauolle siirtyessä taululla oli lukemat 6-0.

Ahmat nappasivat myös toisessa erässä vetäjänpaikan ja Alapiha joutui katsomaan sivusta Ahmojen armotonta myllytystä. Aivan maaleitta Alapiha ei joutunut jäämään, kun Ville Härkö onnistui viimeistelemään kavennusmaalin. Kavennukset ei Ahmoja hidastanut, vaan ottelusta napattiin 12-1 voitto.

FB Alapiha vs SB Canaria 2-5
Canaria nappasi ensimmäiseen erään avausosuman Eetu Variksen onnistuessa. Myös Alapiha oli hereillä ja tasoitti lukemat 1-1 Jari-Pekka Tiusasen onnistuessa. Loppuerässä ei enempää onnistumisia nähty kummankaan puolesta.

Toisessa erässä Canaria alkoi saada pelistä otteen ja viimeisteli Varis-Lahtinen kaksikolla neljä maalia. Alapiha onnistui vielä erän loppuun kaventamaan. Canaria nappasi kuitenkin voiton 5-2 lukemin.

Team A-H-M-A vs Team HaiPro 6-1
Team A-H-M-A avasi ottelun jälleen Hyyryläisen osumalla. Myös Mika Himanen oli valmiina ja vei joukkueensa 2-0 johtotilanteeseen. Ahmat siirtyivät vielä kolmannen maalin turvin johtoon. HaiPro onnistui vielä ennen summerin soittoa kaventamaan Olli Wariksen toimesta.

Nopean erätauon jälkeen toisen erän alussa Ahmat onnistuivat jälleen, tällä kertaa puikoissa oli Jonathan Jääskeläinen. Ahmat viimeistelivät vielä Pettisen ja Laihon johdolla pelin 6-1, napaten illan toisen voiton.

Team KalU vs SB Canaria 3-6
Canaria otti erän alussa pelistä otteen, eikä KalUa päästetty laukomaan maalille asti. Canaria viimeisteli avausmaalin alivoimalla Lahtisen yksilösuorituksesta. KalU kiri nopeasti tasoihin Akseli Mast:n onnistuessa. Canaria nappasi vielä ensimmäisen erän loppuun johtopaikan kahdella maalillaan.

Toisen erän alkuun Canaria jatkoi vahvaa pelaamistaan ja viimeisteli kaksi osumaa. Näiden osumien takana olivat Juha-Matti Pitkänen ja Eetu Varis. Erän lopussa KalU haki kuuden pelaajan voimin kavennus- ja tasoitusosumaa mutta pallo lipui omiin verkkoihin ja Canaria vei voiton.

Team HaiPro vs URHO 6-10
URHO avasi pelin Säynäjoen onnistuessa maalivahdin syötöstä. HaiPro ei tilanteessa kauaa kainostellut, vaan tasoitti lukemat Olli Wariksen osumasta. Pian verkot soivat jälleen URHO:n päässä kolmesti peräkkäin. URHo:n hakiessa tatsia pelistä HaiPro viimesteli viidennen osumansa.

Heti toisen erän alkuun HaiPro karkasi jo 6-2 johtoasemaan. URHO oli erätauon aikana herännyt uudestaan mukaan peliin ja viimesteli peräkkäisistä hyökkäyksistä kaksi kavennusosumaa. Hetken kuluttua URHO viimeisteli vielä 6-5 kavennusosumansa. HaiPro joutui URHO:n vahvojen hyökkäyksien alta väistymään, kun johtoasetelma muuttui hyvinkin nopeasti URHO:n eduksi. URHO taputteli ottelusta lopulta hienolla nousullaan 6-10 voiton.

URHO vs Team KalU 8-2
Illan viimeisen pelin avausosuma nähtiin URHO:n toimesta. URHO:n peli oli jälleen järjestelmällistä ja maalipaikkoja löytyi. KalU:lla kesti oma aikansa päästä mukaan peliin mutta ylivoimalla alkoi sujua ja lukemiksi laitettiin 1-1. Urho kuittasi erän loppuun johtomaalin.

URHO jatkoi toisessa erässä pyöritystä ja KalU tyytyi muutamat ensimmäiset minuutit juoksurooliin. KalU:n onnistuessa katkomaan peli hetkellisesti vastahyökkäyksessä, alkoi vauhtia pelistä löytyä. Pelin edetessä Urho viimeisteli kaksi osumaa ja johti peliä jo 4-1 lukemin. Viimeiselle kahdelle minuutille mahtui neljä maalia, kolme niistä URHO:n toimesta ja yksi KalU:n. Summerin soidessa tulostaululla oli 8-2 lukemat URHO:lle.