HAIPROLLE KAUDEN AVAUSPISTE
Torstai, 17 Kesäkuu 2021 08:27

SB 34

Tasaisia ja jopa hieman yllätyksellisiä lopputuloksia. Ahmoilta kurja kierros ja kuusi menetettyä pinnaa. Canarialta vahvaa suorittamista kahden voiton turvin. HaiPro nappasi kauden ensimmäisen pisteen pelaten tasan Alapihaa vastaan varsinaisella peliajalla, rankkareilla Alapiha oli kuitenkin vahvempi ja vei kaksi pistettä kotiin. Tahmatassujen uusi vahvistus Vilen nakutteli kahteen peliin viisi maalia. KalU:lle yksi voitto ja yksi tappio.

Ensi viikolla huilataan ja loput pelit pelataankin Saimaa Stadiumilla! Tästä lisäinfoa joukkueille ensi viikon aikana.

OTTELUT

4 16.06.2021 18:00 h   SB Canaria  -  Team HaiPro   4 - 3
4 16.06.2021 18:40 h   FB Alapiha  -  Team HaiPro   4 - 3 (SO)
4 16.06.2021 19:20 h   Team A-H-M-A  -  SB Canaria   3 - 6
4 16.06.2021 20:00 h    FB Alapiha -  Tahmatassut   2 - 5
4 16.06.2021 20:40 h   Team A-H-M-A  -  Team KalU   3 - 4
4 16.06.2021 21:20 h   Team KalU  -  Tahmatassut   2 - 5

RAPORTTI

SB Canaria vs Team HaiPro 4-3
Canaria avasi ottelun Elmo Variksen osumalla. Hetken kuluttua verkkoja heiluteltiin jälleen Varisten toimesta, kun Eetu kävi kuittaamassa 2-0 lukemat. Myös HaiPro onnistui kavennuksessaan Olli Wariksen viimeistellessä. Ensimmäisen erän loppuun nähtiin vielä 3-1 viimeistely Canarian Juha-Matti Pitkäsen onnistuessa.

HaiPro onnistui toisen erän alkuun kaventamaan lukemia 3-2 Tuhkalaisen viimeistellessä. HaiPro onnistui vielä tasoittamaan pelin Olli Wariksen toimesta. Canaria ei tasoitusta murehtimaan jäänyt, vaan haki tulisesti voittoa. Voittomaalin kävi lopulta tykittämässä Eetu Varis.

FB Alapiha vs Team HaiPro 4-3 (SO)
Illan toinen peli oli selvästi hitaampi ja paikkoja, sekä syöttöjä harkittiin tarkasti. Molemmat onnistuivat luomaan vaarallisia hyökkäysyrityksiä ennen avausmaalia. Alapihan hyvistä paikoista vedot huitelivat reippaasti maalista ohi. HaiPro sensijaan tälläsi Akkasen onnistuessa lukemiksi 0-1. HaiPron avausmaali avasi myös Alapihalle paikkoja ja lukemat tasoitti taidokkaasti Jere Liukkonen.

Toinen erä jatkui samalla rauhallisessa temmolla. Alapiha pääsi ensin karkuun Jere Liukkosen onnistuessa toistamiseen. HaiPro onnistui jälleen tasoittamaan. Molemmat viimeistelivät erään vielä yhdet maalit. Summerin soidessa taululla oli lukemat 3-3, tarkoittaen ratkaisua rankkareilla. Alapiha veti tällä kertaa pidemmän korren ja vei ottelun Paajasen maalilla.

Team A-H-M-A vs SB Canaria 3-6
Eetu Lahtinen avasi pelin maalitilit onnistuessaan ensi minuuteilla. Ahmat ei kauaa Canarian avausmaalia ihmetelläät, kun pallo löysi tiensä verkkoon Mika Himasen johdolla. Tasoitusosumasta Canaria syttyi ja viimeisteli kaksi osumaa Juha-Matti Pitkäsen ja Eetu Variksen toimesta. Canaria tarjosi Ahmoille loistapaikan kaventaa lukemia, kun Canaria kärsi jäähyn. Ahmat eivät ylivoimallaan tulosta saaneet. Canaria pääsi heti oman jäähynsä perään ylivoimalle ja naulasi neljännen osuman.

Ahmat pääsivät toisen erän alkuun ylivoimalle ja tulosta alkoi näkyä. Heti kavennusosuman jälkeen Canaria rokotti jälleen. Erän loppuun Ahmat haki tehokkaasti kavennus- ja tasoitusosumia. Ahmat onnistuivat ainoastaan kerran. Canaria vei lopulta pelin 3-6 lukemin.

FB Alapiha vs Tahmatassut 2-5
Tahmatassut saapuivat peleihin uusi vahvistus mukanaan. Niko Vilen toi heti joukkueelle toivottua panosta, kun hän viimeisteli erän alkuun kaksi osumaa. Alapiha joutui ensimmäisen erän ajan puolustamaan tiiviisti ja hyökkäämään tehokkaasti yksittäisistä vastahyökkäyksistä.

Alapiha sai toisen erän alkuun muutaman hyvän paikan, mutta Vaikkinen piti verkot toistaiseksi tyhjinä. Pian Alapiha pääsikin tekemään avausosumansa Mustakallion toimesta. Tahmatassut iskivät kuitenkin välittömästi kolmannen maalinsa Laasosen vedosta. Joonas Luhanko pääsi siirtämään tahmatassut 1-4 johtoon mahdottomalla veivillä aivan maalin edustalta. Tahmatassut lisäsivät johtoasemaansa vielä yhdellä maalilla ja voitti ottelun.

Team A-H-M-A vs Team kalU 3-4
Ahmat aloittivat toisen pelin tulisesti yksi tappio niskassa. Avausmaali nähtiin Oskari Laihon viimeistelystä. KalU nakkeli myös pallon verkkoihin Timo Rautiaisen yksilösuorituksesta. Summerin soidessa taululla oli lukemat 1-1.

Toisen erän alkuun molemmat hakivat tehokkaasti maaleja mutta pitkä pätkä mentiin ilman. KalU pääsi saattamaan monen yrityksen jälkeen pallon vihdoin verkkoon, jälleen Rautiaisen onnistuessa. Seuraavaksi kalU:n Hölttä kävi tälläämässä lukemat jo 1-3. Ahmat kirivät välimatkaa kahdella maalilla mutta KalU lisäsi puita uuniin ja vei ottelun tiukasti 3-4.

Team KalU vs Tahmatassut 2-5
KalU pääsi ensimmäisenä tykittämään pallon verkkoon Olli Matilaisen vedosta. Kauaa ei tasoitusta ehditty odotella, kun Vilen viimeisteli Heinikaisen syötöstä. Molemmat joukkueet hakivat hyökkäyskuvioillaan johtoasemaa, mutta ekassa erässä onnistumisia ei vielä nähty.

Tahmatassut pääsivät ensimmäistä kertaa tässä pelissä johtoon, kun Vilen kävi mättämässä jo illan viidennen osumansa. Pian myös Vuorinen onnistui yrityksessään ja vei joukkueen 1-3 johtoon. KalU pääsi kaventamaan lukemat Höltän onnistuessa mutta Tahmatassut eivät antaneet mahdollisuuksia viimeistellen erän loppuun vielä kaksi maalia. Ottelusta pisteet Tahmatassuille.