Kolmas viikko kiekkoa takana ja tällä viikolla mätettiin maaleja oikein urakalla. Peleissä tehtiin maaleja 12,25 keskiarvolla. Vaikka otanta on pieni kauden suurimmat pettymykset tähän asti ovat olleet Liigaan kaavaillut DOM ja Jamon Pojat.

3 11 14.10.2021 21:00 h   -   7 - 5
3 12 14.10.2021 22:00 h   Jamon Pojat - Patteri Baari   6 - 9

Maanantai 11.10.2021

PoNu - Dynamite 7-1

ottelun alku oli tasainen puolin ja toisin. Molemmat joukkueet onnistuivat ensimmäisissä maalipaikoissaan ja tasaisen aaltoilevaan tahtiin edettiin koko eka viitonen. Sitten alkoi tapahtua ja PoNu:n homma alkoi toimimaan. Olli Karhu vei PoNu:n johtoon viiden minuutin jälkeen. Ja vielä ennen taukoa Aleksi Kakriainen tuplasi johdon. Toiseen erään PoNu jatkoi samalla sykkeellä ja Dynamite ei vain kestänyt kyydissä mukana lainkaan. PoNu karkasi ja Dynamite ei löytänyt mitään lääkkeitä vastaamaan ottelun kulkuun vaikka pelikirjasta kaivettiin pari likaistakin sivua esiin. Loppulukemat siis 7-1

Ottelun MVP Tero Pöntinen 2+0 Teron ensimmäinen maali katkaisi vastustajalta selän

Cafe Keidas - Virve 2-12

Virve oli etenkin ottelun alussa huikeassa vireessä kellossa 2.50 ja peli 4-0. Virven Jesse Manninen taisi tehdä samalla uuden ennätyksen nakuttamalla hattutempun aikaan 02.50. Tauolla peli 5-0. Toiseen erään Virve nosti hieman jalkaa kaasulta  ja Keidas pääsi kyytiin. Ja saatiin sieltä alkuun kauden avaus maalitkin ja toivo oteluun mukaan tulosta nousi hetkellisesti, mutta Joona Salon maali sammutti peliltä valot hyvin nopeasti. Virve hurjasteli 12-2 voiton. Mainitaan vielä että Keitaan maalivahti Jan Konga oli jälleen täystyöllistetty tällä kertaa Kongalle 65 torjuntaa.

Ottelun MVP Jesse Manninen 3+1 nopein hatullinen tuo toisen perättäisen MVP palkinnon

Torstai 14.10.2021

Golf HT-BAR DOM 7-5

Johan oli peli. Ensin tehtiin maaleja vain ryppäinä. Ensimmäisen maaliryppään pamautti Golf karaten ekalla kympillä 4-0 johtoon. Tätä iloittelua johti Petri Häkkinen parilla maalilla. Sitten oli DOM:n vuoro vastata huutoon. Erätauon molemmin puolin DOM osui yhteensä kolmesti ja näyttikin siltä että ottelun kulku kääntyy. Golf kuitenkin löysi vireensä uudestaan ja nousi taas kahden maalin johtoon. DOM tuli maalin päähän vielä kahdesti, mutta Golf pääsi aina karkuun ja korjasi pisteet 7-5 voitolla.

Ottelun MVP Kai Simola 1+4 Syötöt napsuivat milliin ja ukot laittoivat lötöä pussiin.

Jamon Pojat - Patteri Baari 6-9

Ensimmäinen erä oli totaalista Patterin DOMinointia. Jamon Pojat oli köysissä oikeastaan alusta alkaen ja Patteri suorastaan leikitteli tauolle 5-0 johdossa. Toisen erän alkuun Kiril nikitin kavensi, mutta Patteri se vain porskutti karkuun. Peli oli 9-1 kunnes Jamon Pojat alkoi tekemään nousuaan. Maaleja alkoi tulla liukuhihnalta, mutta aika vain loppui kesken ja tyytyminen oli tappioon.

Ottelun MVP Aarne Räsänen 0+3  Sen kerran kun johtaja Räsänen pinnoja tekee siitä pitää palkita