A LOHKO

Tulikuuma 8 PTS

Huilissa

Huru-Ukot 8 PTS

Hurut pomppasi taulukossa useamman pykälän viiden pisteen illalla. Alapiha ottelu meni lämmittelyksi ja jopa hieman lämpimäksikin ajoittain. Toisesta pelistä Minttusilmiä vastaan tulikin tasainen taisto. Peli aaltoili mukavasti päästä päähän ja ja johtoasema vaihtui myöskin. Hyökkääminen oli rautaa mutta puolustuspään tekemistä on kyllä parannettava huomattavasti. Loppua kohden alkoi näyttää että Hurut kävelevät pelistä kolmen pisteen kanssa, mutta MInttusilmät pakotti Hurut kuitenkin rankkareille. Ensimmäinen pari riitti voittoon kun Seppänen torjui ja Häkkinen onnistui.

Alapiha 3 PTS

Alapiha nappasi keskiviikkona kauden avausvoittonsa Minttusilmäi vastaan. Pelin alku ei toki paljoa lupaillut kun viiden minuutin pelin jälkeen Alapiha oli 0-2 häviöllä.  Sitten esiin astui joukkueen henki ja sielu Pasi Pippuri. Elämänsä syksyä pelaava Pasi Tasoitti pelin kahdella hirmu kudilla ja syötti vielä voittomaaliksi jääneen 3-2 Sami Pekkasen osuman. Toisessa erässä Alapiha jatkoi samalla höökillä ja Minttusilmät taipui loputa 5-2 lukemin. Toisessa pelissä tulikin sitten vähän ikävämpi kokemus Huru-Ukkoja vastaan. Kaikki paukut menivät ensimmäiseen peliin ja Hurut olivat parempia 0-3

Minttusilmät 2 PTS

Minttusilmien pistetili karttua keskiviikossa yhdellä pinnalla. Ensin Alapihaa vastaan tuli 2-5 tappio. Alku lupasi hyvää, mutta hyytyminen iski liian nopeasti ja paukkuja piti säästellä toiseen peliin. Huru-Ukkoja vastaan. Ottelu oli tasainen ja molemmat saivat nautiskella johtoasemasta pelin aikana. Mitä pidemmälle matsi meni sitä enemmän MInttusilmillä meni selviytymiseen ja mukana roikkumiseen. Ja kun Huru-Ukot menivät johtiin Kolmisen minuuttia ennen loppua näytti siltä että Minttusilmille jää luu käteen. Ilo repsi kuitenkin ylimmilleen kun Eetu Lehtinen tasoitti puoliminuuttia ennen summeria. Toista kertaa tällä kaudella rankkareille ja toinen tappio.

B LOHKO

Team KalU 15 PTS

KalU varmisti paikkansa Liigassa kahdella voitolla. Hirveätä hätää ei ollut illan kummassakaan pelissä. Ensin kaatui Pantterit todella stabiilin esityksen jälkeen Panttereila ei ollut mitään mahdollisuuksia kun KalU vyörytti hyökkäyksiä ja tukahdutti Panttereiden pelin tiiviillä puolustamisella. Koko paketti oli vain niin toimiva. 3-1 voitto. Toisessa pelissä Keidasta vastaan KalU meinasi tuudittautua liian aikaisin. Ensimmäisessä erässä hankittu 2-0 johto suli alta viiteen minuuttiin ja sitten olikin taas alettava pelaamaan. Painostus tuotti tulosta ja Jussi Lepistön sekä Sipi Tiirikaisen maalit riittivät voittoon 4-3 lukemin.

KalU on valmis taistelemaan mestaruudesta.

Team A-H-M-A 12 PTS

AHMAt oli myös tuplavoittaja kahdella hieman erilaisella esityksellä. Ensimmäisessä pelissä DOM:a vastaan viimestely oli todella takkuista ja vedot viuhuivat ohi yli tai suoraan maalivahtia päin.  Tuska meinasi ajoittain paistaa ukkojen kasvoilta, mutta onneksi laatua löytyy niin paljon että jossain kohtaa onnistumiset tulevat sitten väkisin.  Mika HImanen vapautti AHMA:t tuskasta ja Jasper Jääskeläinen viimiesteli voittomaaliksi jäänään osuman 16 minuutin korvilla. Lopulta 4-1 voitto tuskaisen esityksen jälkeen. Toisessa Pelissä Panttereita vastaan onnistuikin sitten kaikki. Paikkoja ei ihan liikaa siunaantunut, mutta niissä oltiinkin sitten tappavan tehokkaita. Homma oli ohi ennen kuin kellossa oli edes 20 minuuttia. AHMA:t onnistui neljästi Panttereiden yhtä vastaan. Vika kymppi oli pelailua ja AHMA:t onnistui vielä kertaalleen 5-1 voitto.

Pöyryn Pantterit 6 PTS

Pantterit teki elämänsä vaikeaksi ottean kahdesta käkättimeen. Kummassakaan pelissä oikein mikään ei onnistunut. Hyökkääminen meni puskemiseksi ja omakin pää vuoti. Maalilla Joni Niemi teki voitavansa, mutta ihmeisiin ei hänkään yksin pysty. Panttereilla on nyt vielä kaksi peliä jäljellä ja pinnoja on otettava, mikäli Liigassa pelaaminen kiinnostaa.

Team HaiPro 6 PTS

Huilissa..

FC Hazard 3 PTS

Panttereiden tavoin Hazard toimi pisteautomaattina. oikeastaan samat sävelet sopivat Hazardiinkin. Hyökkäämisestä puuttui terävyys ja omassa päässä sorruttiin ajoittain löysäilyyn. ENsin Hazard hakkasi puoli tuntia päätään DOM:n lihamuuriin. Pieni toivo syttyi viimeisellä minuutilla kun Hazard onnistui kaventamaan 3-2:n mutta tasoihin ei vain riittänyt. Sama virsi jatkui myös Keidasta vastaan. Hazard oli koko ajan takaa-ajossa ja parhaimillaan se kiipesi maalin päähän 4-3 tilanteeseen. Sitten loppuivat kuitenkin mehut ja Keidas karksi 3-6 voittoon.

Cafe Keidas 3 PTS

Sieltä se illan ensimmäisessä pelissä napsahti avausvoitto Hazardia vastaan. Alku oli räväkkä ja Keidas karkasi 3-0 johtoon. Hazard ei tästä täysin enää toipunut ja tuloksena suht kevyt 6-3 voitto. Niko Kauppinen oli pelipäällä iskin tehot 3+1. KalU.a vastaan ei ihan vielä riittänyt, mutta tiukille Keidas heidät pisti. 3-4 tappiota ei tarvitse hävetä lainkaan. Kaksi peliä jäljelllä, ja periaatteessa ,ahdollisuudet Liigaankin vielä olemassa.

DOM 3 PTS

DOM pelasi kaksi aivan loistavaa peliä ja niistä palkittiin myös kauden avauspisteillä. Puolustusmuuri viriteltiin huippuiskuun Ahmoja vastaan. Vaikka siitä pelistä tappio tulikin teki DOM homman vastustajalleen todella hankalaksi. Kun sama tahti jatkui Hazardia vastaan tuli myös palkinto. DOM käytti vähät paikkansa todella tehokkaasti ja omaa maalia varjeltiin tuurilla ja taidolla koko ottelun ajan. Lopussa alkoi hieman jännittää kun Hazard tuli maalin päähän, mutta DOM kesti ja pinnat matkaan 3-2 voitolla. Hienoa jätkät!