PATTERI JA GOLF KEULILLA
Perjantai, 22 Lokakuu 2021 08:13

JK ese

Ei tarjoillut neljäskään viikko vielä yllätyksiä Kiekossa. Tällä hetkellä sarjassa puhtaalla pelillä vetävät Golf, Patteri ja Virve. Nollakerhosta löytyvät Dynamite Keidas ja Jamon Pojat.

Pistepörssiä johtaa Petteri Naumanen 14 pinnalla. Ensi viikolla pelataan vain maanantaina ja loppuviikko vietellään syyslomaa.

4 13 18.10.2021 21:00 h   ESE CXX -   2 - 8
4 14 18.10.2021 22:00 h   - Konkurssi   0 - 8
4 15 21.10.2021 21:00 h   -   9 - 0
4 16 21.10.2021 22:00 h   Patteri Baari -   8 - 5

Maanantai 18.10.2021

ESE CXX - Golf HT 7-1

Golf on taas askeleen lähempänä Liiga paikkaa. Tää kertaa jalkoihin jäi ESE. Golf käytännössä paketoi pelin jo ensimmäisen kympin aikana karaten 3-0 johtoon. ESE ei oikein saanut omaa peliään toimimaan ensimmäisessä erässä, mutta niin vain Juuso Viljakainen pääsi vastahyökkäyksestä yllättämään Joonas Innasen. Tauolle siis 3-1 lukemista.  Toisen erän alkuun Kai Simola naulasi pelin kahdella osumalla ja loppu oli selvää kauraa. Golfille pinnat 7-2 voitolla.

Ottelun MVP Kai Simola 3+2 Tärkeät maalit toisen erän alkuun varmistivat voiton.

Dynamite - Konkurssi 0-8

Konkurssi oli tehnyt radikaaleja muutoksia Patteri tappion seurauksena. Muutokset toimivat ilmeisen hyvin , sillä Dynamitellä ei ollut mitään palaa tässä pelissä. Pelipaikat ja ketjut olivat muokattu uuteen uskoon ja se tuotti tulosta heti alusta alkaen. Lisätehoja hyökkäykseen toi Tom Turkalaisen nostaminen maalilta hyökkääjäksi. Tomppa keräsikin tehot 1+1. Mikä kuitenkin tärkeintä maalilla debytoi Kasper Laakso joka löi saluunan luukut kiinni mykistävälllä esityksellä. 17 toinen toistaan erikoisempaa torjuntaa toivat lähes ansaitun nollapelin. Pelissä ei oikein muuta mainitsemisen arvoista ollut.

Ottelun MVP Kasper Laakso 17/17 Torjuntaa  Jos debyytissä pelaat nollan ei muuta tarvita

Torstai 21.10.2021

PoNu-Cafe Keidas 9-0

Hyvin kaksijakoinen peli. Ensimmäinen erä oli todella tasaista ja Keidas jopa ajoittain hallitsikin tapahtumia. Nyt ongelmaksi vain muodostui se että maalintekoyritykset olivat toinen toistaan tuhnumpia ja maalineduspelaaminen loisti poissaolollaan. PoNu:n vaarallisimmat paikat tulivatkin ensimmäisessä erässä vastahyökkäyksistä. Siitä ensimmäinen maalikin syntyi kun Kai Kokko karkasi läpiajoon ja laittoi kiekon komeasti maalin ylähyllylle. Lisää kylmää vettä satoi Keitaan niskaan 9 minuutin kohdalla kun Jesse Matiskainen osui. Toiseen erään PoNu sitten karkasikin omille teilleen ja Keitaan pelaaminen lopahti. Loppuakohden lukemat repsahtivat rumasti 9-0. Ensimmöisen erän esitys toi kuitenkin varmasti valoa Keitaan elämään.

Ottelun MVP Kai Kokko 2+1 Todella vahva ja kokonaisvaltainen esitys Kokolta.

Patteri Baari - BAR DOM 8-5

DOM oli ottelun alussa todella terävällä jalalla liikkeellä, ja näyttikin hyvän aikaa siltä että DOM:n pelaamisessa alkavat palat loksahdella kohdalleen. Erän puoliväliin mennessä DOM oli karaanut 3-1 johtoon, mutta sitten jokin meni pieleen. Patteri iski ennen erän loppua kiekon kuudesti ohi Roope Parkkisen ja tästä ei DOM enää kunnolla toipunut. Toisen erän alkua sävyttivät jäähyt ja se vei energiaa DOM:n kiristä. Loppua kohden DOM alkoi taas saada juonesta kiinni ja lukemia kaunisteltiin lopussa muotoon 8-5

Ottelun MVP ATuomas Anttonen 1+3  Rakettimainen nousu kiikareilta sisäisen pistepörssin kärkikahinoihin