Nyt jysähti kauden ensimmäinen pommi kun Dynamite otti kauden avausvoittonsa Virven kustannuksella. 3/4:stä pelistä olivat todella tasaisia. DOM näytti myös piristymisen merkkejä ja nyt näyttääkin siltä että DOM liittyy taisteluun Liigapaikasta.

7 24 08.11.2021 22:00 h   - HC Konkurssi   6 - 8
7 25 11.11.2021 21:00 h   - Patteri Baari   0 - 19
7 26 11.11.2021 22:00 h   -   4 - 6

Maanantai 8.11.2021

Dynamite - Virve 5-3

Viikon suurin paukku tuli heti ensimmäisessä pelissä. Virve toki kärsi mutamien avain pelaajien puutteesta, mutta ei viedä mitään Dynamitelta pois. Virve oli kaikesta huolimatta hallitseva osapuoli, mutta viimeistelyssä oli pahoja puutteita. peli eteni tasatahtia 2-2 tilanteeseen asti. Toisen erän puoliväliin mennessä Dynamite onnistui kahdesti Pietu Kanervan ja Niko Mustakallion toimesta. Virve tuli vielä maalinpäähän, mutta Pietu Kanerva iski lopullisen niitin tyhjiin. Näin Dynamitelle kauden avausvoitto ja sen juhlinta kaikui pitkin hallia.

Ottelun MVP Pietu Kanerva 4+0 Mies uhkasi tekevänsä hatullisen mutta tekikin 4

Golf HT - Konkurssi 6-8

Kärkikamppailu. Golf tuli ottteluun jatkamaan tappiotonta sarjaansa, mutta nyt tuli seinä vastaan. Konkurssi aloitti pelin hurjalla temmolla, ja Golfilla oli alkuun täysi työ pysyä kyydissä mukana.  Konkurssi teki 6 maalia Golfin kolmea vastaan. Ottelun mielenkiintoisin hetki nähtiin toisen erän alussa kun Petri Häkkinen otti jäähyn ja kuin ihmeen kaupalla Golf iski AV:lla kahdesti ja nousi jo tasoihin. Sen jälkeen Golfilla oli paikat mennä ohikin, mutta kun kiekko ei uponnut Konkurssi tuli ja hoiti homman kotiin. 8-6 lukemin. Hyvä taistelu Golfilta ja he alkavat näyttää Liigavalmiilta

Ottelun MVP A-P Pöyry 1+0  tärkeänä hetkenä nousi esiin ja napautti voittomaalin hurjalla rannarilla

Torstai 11.11.2021

Cafe Keidas - Patteri Baari 0-19

Mitä tästä sanoisi Patterilla kaikki pelaajat pääsivät tehoille. Siinäpä tärkeimmät.

Ottelun MVP MIkko Vahvaselkä 10 Torjuntaa 0+2 Nollapeli ja pari syöttöä.

PoNu - BAR DOM 4-6

Viiko sai arvoisensa päätöksen. DOM:n osalta. Peli alkaa hieman tahmeasti, mutta loppua kohden aletaan lämmetä. PoNu onnistui ensimmäisestä hyökkäyksestään. Toni Pulkkinen tasoitti, mutta PoNu vastasi kahdella maalilla ennen erätaukoa. DOM tuli taas rinnalle, mutta PoNu vastasi jälleen, tällä kertaa Kai Kokon upealla maalilla. Sitten alkoi DOM vyörytys. Kahden minuutin jaksoon DOM teki kolme maalia, ja se riitti kaatamaan PoNu:n. Vahva työnäyte DOM:lta ja taistelu Liiga paikasta jatkuu

Ottelun MVP Toni Pulkkinen 1+2  Nousi esiin pelin ratkaisuhetkillä, ja Toni oli muutenkin pirteällä pelipäällä.