+40 KIEKKO STARTTASI LAUANTAINA
Maanantai, 29 Marraskuu 2021 08:30

JK 12

Golf otti perussarjan puolella ison harppauksen kohti Liigaa voittamalla Virven 6-3. Mutta Viime viikon tärkein anti oli +40 sarjan alkaminen. Sarja käynnistettiin Saharan ja Vanhojen Pukkien tupla matsilla. Sahara oli etevämpi molemmissa matseissa. +40 sarja jatkuu 6.12 kun HydO Jukurit Old Time ja Virve avaavat kautesna

Jamon Pojat - Konkurssi 4-7

Olipahan Trilleri heti viikon alkuun. Konkurssi hallitsi ottelua heti alusta alkaen, mutta kun maaleja olisi pitänyt alkaa teemään niin Jamon Poikien maalivahti Jere Moilanen oli toistamieltä. Jere seisoi päällään ja kuin ironian huipennuksena Jamon Pojat iski maaleja jokaisesta hyökkäyksestään. Tauolle mentiin Jamon Poikien johtaessa 4-2. Toiseen erään Konkurssi sitten laittoi ison vaihteen silmään ja Moilasesta tehtiin kuolevainen toinen erä Konkusiislle 5-0 ja koko ottelu 7-4. Jamon Pojat antoi kuitenkin tässä myrskyvaroituksen

Ottelun MVP Jere Moilanen 35 Torjuntaa 0+1  Ensimmmäisen erän esitys oli jäätävä, ja ei toisessakaan erässä ollut moittimista

HC Dynamite - Cafe Keidas 10-2

Dynamite oli ottelussa askeleen edellä Keidasta. Hyökkääminen ja puolustaminen olivat pari napsua laadukkaampia läpi ottelun. Jostain syystä molemmat joukkueet alkoivat lopussa hölmäillä ja se jätti hieman pahan maun otteusta. Keitaan kannalta posia oli hyökkäyspään onnistuniset ja pari maalia.

Ottelun MVP Mikko Sihvonen 2+1 Vahvaa kokonaisvaltaista pelaamista jälleen Mikolta

Torstai 25.11.2021

Golf HT - Virve 6-3

Tärkeä kamppailu molempien Liiga haaveiden kannalta. Golf käytännössä varmisti paikkansa Liigassa kaatamalla Virven suht vähällä vaivalla. Virve kyllä roikkui pelissä mukana tuloksen muodossa, mutta Golf hallitsi ja kärsivällinen pelaaminen tuotti tarvittavat maalit. Ottelun Ratkaisi Miiko Von Bellin komea osuma viisi minuuttia ennen loppua.

Ottelun MVP Kai Simola  3+0  Täysin pitelemätön mies Virven puolustukselle

ESE CXX- PoNu 4-2

Tasainen päätös viikolle. ESE onnistui alussa muutaman kerran ennen kuin PoNu heräsi peliin mukaan kuitenkaan se ei riittäny, sillä ESE oli potkun edelä koko ajan ja ne hetket kun PoNu hallitsi oli Jan Lampinen rautaa. ESE:lle siis voitto 4-2 ja unelma Liigasta pysyi elossa

Ottelun MVP Arttu Putkinen 2+0  Kentän näkyvin pelaaja läpi ottelun

Lauantai 27.11.2021

Sahara - Vanhat Pukit 2-4

Vihdoin se alkoi. "Papat" olivat jokopissa intoa täynnä, ja taisivat innokkaimmat ottee alkulämmääkin. Itse peli ei vielä hienouksia tarjonnut ja koko ottelu menikin tuntuman hakemiseen. Sahar alkoi saada ottelun edetessä juonesta kiinni pikkuhiljaa ja syötöt alkoivat napsua lavoille paremmin ja paremmin. Pukit laittoivat hyvin kampoihin ja Sahara sai tehdä täyden työn pinnojen eteen. 5-1 Saharalle.

Vanhat Pukit - Sahara 5-16

Nyt oli Sahara saanut koneet käyntiin ja ensimmäinen erä oli totaalista dominointia. Saharalla onnistui lähes kaikki ja Pukit ei voinut kuin ihailla Oranssien tekemistä. Erätauolla tilanne oli ratkaisevan tuntuinen 10-0. Toisessa erässä pukit ryhdistäytyivät ja Sahara hieman hyytyi ja Pukit sai omaa peliäänkin kulkemaan lopulta luvut 16-5.Santtu Summaselle nöyrät 7+2 tehot