TALVIFUTIS KÄYNTIIN ALAPIHAN KOMENNOSSA
Tiistai, 07 Joulukuu 2021 07:33

TF20202021

Sunnuntaina käynnistyi vuoden tauon jälkeen Talvifutis. Sarjassa on mukana viisi joukkuetta, joten yhdelle olisi vielä tilaa ja mukaan mahtuu. Pelit pelataan siis yydessä Hallissa ja siinä onkin joukkueille vielä hieman totuttelmista. Kenttä on iso alusta on aivan uudenlainen. Ensimmäisten pelien perusteella sarjassa tärkeintä tulee olemaan tiivis pelaaminen. Alapiha näytti valmiilta mestarisuosikilta ja osa supertähdistä oli vielä jätetty kotiin. Gather on myös täysin erinäköinen joukkue kuin kesällä. Wilmert aloitti tuttuuntapaan hieman nihkeästi. Ensi viikolla DOM ja Hazard hyppäävät peleihin myös mukaan.

Ilmoittautuminen 6.1 pelattavaan jalkapallon Kalevankangas Cuppiin on myös käynnissä. Lisätietoja ja ilmoittautuminen TÄSTÄ

1 05.12.2021 19:30 h   Gather -   4 - 2
1 05.12.2021 20:10 h   -   5 - 0
1 05.12.2021 20:50 h   - Gather   5 - 0

Gather - Wilmert 4-2

Gather näyttikin heti kärkeen että se on täysin erilainen joukkue kuin kesällä. Rosteriin oli tullut kivasti uusia nimiä, ja he olivatkin sitten ihan pelimiehiä. Ottelun alku oli varsin tunnustelevaa, sillä pitkö tauko näkyi ja isompaan kenttään meni myös totutellessa. Gather aloitti maalinteon kuin varkain Jari Nykäsen onnistuessa. Wilmert otti tämän jäkeen otetta pelistä ja antti Pöyry toikin Wilmertin tasoihin. Tuota riemua ei kuitenkaan kestänyt kuin hetsi, sillä  Nykänen onnistui toiseen kertaan lähes identtisellä laukauksella. Wilmert otti taas pelissä näennäistä hallintaa, mutta niin vain jälleen Porkkanat yllätettiin huosut kintussa ja peli 3-1. Antti Pöyry toi WIlmertin vielä maalin päähän huikealla kaukolaukauksella, mutta sitten piti taas hyökätä ja Gather iski jälleen vastahyökkäyksestä maalin ja homma pakettiin 4-2 lukemin.

Alapiha - Wilmert 5-0

Isät vastaan pojat. Alapiha ei jättänyt Wilmertille mitään palaa. Liike ja syöttötarkkuus olivat Alapihalla kohdillaan oikeastaan heti alusta alkaen. Wilmert kärsi edelleen liian suurista etäisyyksistä hyökkääjien ja puolustajien välillä. Ja kun kenttätasapaino ei ole kohdallaan on vaikea puolustaa ja hyökätä. Tuomo Eskelinen vei Alapihan johtoon jo viiden minuutin kohdalla ja Ville Härkö sekä Mikael Kosunen lisäsivät johtoa vielä ennen taukoa. Toisella puoiskolla Wilmert alkoi myös saada jo juonesta kiinni ja paikkoja alkoi syntymään, mutta ne Mika Paajanen selvitti. Pari maalia vielä tuli ja Alapihalle 5-0 voitto.

Alapiha - Gather 5-0

Alapiha jatkoi Gatheria vastaan siitä mihin Wilmert pelissä jäi. Pallo liikkui jälleen mallikkaasti ja Gather joutui keskittymään jälleen vastaiskuihin. Ne eivät kuitenkaan purreet kovin tehokkaasti koska Alapiha puousti joukkueena todella tiiviisti ja Paajanen hoiti loput. Ensimmäisellä jaksolla Alapiha onnistui kahdesti Tuomo Eskelisen ja Samu Myyryläisen toimesta. Toisella jaksolla Gather sai vähän jo mylläkkää Alapihan päätyyn, mutta maalit teki kuitenkin vain Alapiha ja lukemiksi lopulta tulivat 5-0.