TASAISTA VÄÄNTÖÄ KIEKKO VIIKOLLA
Perjantai, 10 Joulukuu 2021 11:05

JK 12

Viikolla pelattiin maanantaina +40 kierros kolmen joukkueen voimin ja olipahan huikean tasainen maanantai jossa Virve HydO ja JOT pelasivat keskenään ja kaikille voitto ja tappio. Torstaina oli sitten Tasonmittausta, josta ei oikein jää jälkipolville kerrottavaa. PoNu päätti oman urakkansa Tasonmittauksessa voittoon.

Virve - Jukurit Old Time 2-1

Itsenäisyyspäivä alkoi todellisella trillerillä. Peli oli todella tasainen koko ottelun läpi ja pappakiekole tyypillisesti hyökkääminen ajoi puolustamisen edelle. Tämä jojti siihen että molempien joukkueiden maalivahdit Kaipainen ja Tillanen saivat venyä parhaimpaansa, ja sen he myös tekivät. Virve aloitti maalinteon viiden minuutin kohdalla Sami pekasen osumalla. JOT kuitenkin vastasi vielä ennen erätukoa. Tasoitus syntyi Antti Laakson lavasta. Virve otti johdon takasisn Jarmo Tolvasen onnistuttua. Tilannetta oli edeltänyt Tillasen haamukoppien sarja, mutta tätä Kaitsu ei enää saanut torjuttua. Lopppua kohden JOT painoi päälle minkä pystyi, mutta Virve kesti kuin kestikin summeriin asti ja pinnat Virvelle. 2-1

HydO - Jukurit Old Time 5-6

Yhtä  trillerimäinen oli tämäkin taisto. Ensin kuitenkin näytti siltä että  JOT menee menojjaan kun Antti Laakso ja Mikko Nevanoja onnistuivat ottelun alkupuolella. HydO kuitenkin vastasi kolmesti ennen taukoa Topi taskisen kahdella ja Tommi Matikaisen maalilla.  Vielä  kun toisen erän alkuun Pasi laitinen lisäsi johtoa näytti peli kääntyvän Hydolle. Kai Simola herätteli toivoa ja kavensi, mutta HydO vastasi heti perään. Kahdeksan minuuttia aikaa ja kaksi takana. Siitä suosta JOT kampesi rinnalle ja ohi. Voittomaalin teki YV:llä Jouni Huttunen joka oli hetkeä aiemmin mähminyt rankkarinkin.

HydO - Virve 5-3

Iltapäivä sai myös arvoisensa päätöksen. Tämäkin peli noudatteli samaa kaavaa. Taisaista vääntöä, jossa ratkaisu venyi loppumetreille asti. HydO oli koko ottelun kuitenkin askeleen edellä Virveä, ja ei päästänyt missään kohtaa Virveä rinnalle asti. Toki varuillaan joutui Hydo koko ajan olemaan. Lopulta suht ansaittu voitto 5-3 lukemin.

Torstai 9.12.2021

Cafe Keidas  - Konkurssi 2-9

Ilmassa oli pelailun makua alusta alkaen. Konkurssi teki alkuun tarvittavat maalit ja sitten keskityttiin pitämään kentällä hauskaa. Myös Keidas sai pelissä tehdä omia juttujaan, ja heidän pelaamisensa otti taas askelia eteenpäin ja taas syntyi pari maaliakin

Ottelun MVP Konsta Orelma  2+3  Täysin pitelemätön mies Keitaan puolustukselle

PoNu- Jamon Pojat 4-3

Tasainen päätös viikolle. MOlemilla joukkueilla oli ottelussa mukavasti intoa ja vauhtia. Hyökkäykset aaltoilivat päästä toiseen ja maalivahdeilla oli täysityö pitää oma joukkue pelissä kiinni. Ottelu ratkaisu nähtiin kun Jamon Pojat alkoi kuluttaa jäähypenkkiä ja PoNu sai jauhaa momenttumin itselleen. Jamon Pojat jäi takaa-ajoon, mutta tehottomuus kostautui. PoNulle vapauttava voitto ja tappioputki poikki Tasonmittauksen viimiesessä pelissä. Tästä on PoNu:n hyvä jatkaa Divariin

Ottelun MVP  Juuso Liutu 2+0  Kauden avausmaali ja toinenkin siihen kaupan päälle