TALVIFUTIS PALASI TAUOLTA
Tiistai, 22 Helmikuu 2022 08:47

TF20202021

Sunnuntaina saatiin myös Talvifutis pois tauolta ja pallon perässä päästiin juoksemaan kolmen joukkueen voimin. Tulessa olivat Gather Hazard ja Wilmert. Wilmert tuli paikalle isolla rosterilla ja se kantoi hedelmää . Porkkanat napsi kuusi pinnnaa. Illan hahmo oli Wilmertin maalivahti Toni Leikas, joka suorastaan ryösti Wilmertille voiton Hazardia vastaan

2 20.02.2022 19:30 h   Gather -   3 - 7
2 20.02.2022 20:10 h   -   1 - 2
2 20.02.2022 20:50 h   - Gather   7 - 3

Gather- Hazard 3-7

Gatherin peli oli ollut uomissaan ennen taukoa, mutta nyt meno oli hieman tukkoista. Tähän toki vaikutti se että Gatherilla ei ollut vaihtomiehiä lainkaan. Ensimmäinen jakso oli kuitenkin tasaista vääntöä . Ensio Eerikäinen vei punaiset johtoon jo neljän minuutin pelaamisen jälkeen. Hazard onnistui kuitenkin nopean tahtiin nousemaan rinnalle ja ohi, mutta Jussi Kuokkanen toi Gatherin tasoihin. Vielä ennen taukoa Janne Lamberg vei Hazardin johtoon, ja siitä ei enää toisella jaksolla luovuttu. Toni Hokkasen Tomi Hanskin maalit minuuteilla 24 ja 26 katkaisvat Gatherin selän. Molemmat heittivät vapaalle ja keskittyivät säästelemään voimia illan toiseen taistoon lopulta selvä 7-3 voitto Hazardille.

Hazard - Wilmert 1-2

Vanhojen vihollisten kohtaamisesta ei puuttunut jännitystä. Molemmat joukkueet pelasivat raikasta hyökkäyspeliä ja maalivahdit Leikas ja Lehtimäki olivat täystyöllistettyjä. Hazardilla oli paremmat paikat läpi ottelun, mutta maalissa oli muuri nimeltä Toni Leikas. Leksu otti torjunnan toisensa perään ja Hazard alkoi turhautua koko ajan enemmän ja enemmän. Oli paikka miten hyvä tahansa Leikas ehti eteen. Lopulta Leikas joutui kuitenkin antautumaaan kun Toni Hokkanen sai vihdoin pallon maaliin 30 minuutin kohdalla. Ja kuin satukirjoissa Wilmert tasoitti heti omasta hyökkäyksestään. Ja kuin kruununa draaman kaarelle Wilmert tuli ja voitti.Voittomaali syntyi upean syöttöketjun tuloksena, ja Teemu Outisella oli helppo työ laittaa pallo tyhjään verkkoon. Hazardille jäi paljon hampaankoloon tästä matsista ja Wilmert saa kiittää Leksua kolmesta pinnasta.

Wilmert - Gather 7-3

Gatherin riveissä kävi pelien välissä kato ja he lähtivät yhden vajaalla otteluun. Wilmert näytti Olympiahenkeä ja pelasi myös 1+5:llä. Tämä reilupeli meinasi alkuun kosahtaa omille nilkoille kun Gatherin Jussi Kuokkanen kuritti Porkkanoita pariin otteeseen. Pelin edetessä kuitenkin Gatherilla alkoi väsy painamaan, ja Wilmertin vyöry tuotti tulosta toisen jakson edetessä. Lopulta Wilmert otti selvän 7-3 voiton, mutta hienisti Gather taisteli vastaan läpi ottelun ajan.