DIVARISSA VAUHDIKAS KESKIVIIKKO
Torstai, 03 Maaliskuu 2022 10:15

SB dom

Keskiviikkoiltana jatkettiin Salibandyn divarin pelejä. Sarjan kärjessä viihtyvä Cafe Keidas kohtasi illan peleissä runkosarjan jumbopaikoista taistelevat Minttusilmät ja Domin. Domia vastaan Cafe Keidas oli lyömätön, mutta Minttusilmät aiheutti selvästi enemmän päänvaivaa. Tiukan ottelun jälkeen sarjakärki onnistuikin kaivamaan ottelusta voiton rankkareilla. Myös Minttusilmien ja Domin välinen ottelu oli hyvin tasaväkinen. Kovan väännön jälkeen Minttusilmät onnistuivat kuitenkin karkaamaan ottelun viimeisillä minuuteilla Domilta ja nappasi täydet pinnat. Divarin pelejä jatketaan ensi kerran perjantaina 11.3. Rantakeitaalla.

OTTELUT

6     02.03.2022 20:00 h   Dom Sports Academy  - Cafe Keidas  0 - 6

6     02.03.2022 20:40 h   Cafe Keidas  -  Minttusilmät 4 - 3 (SO)

6     02.03.2022 21:20 h    Minttusilmät  -  Dom Sports Academy 7 - 4

RAPORTTI

Cafe Keidas 20 PTS

Keidas oli illan peleissä mukana tiiviillä rosterilla. Yhden vaihtoukon taktiikka näkyi peleissä. Joukkue oli normaalia rauhallisempi kentällä ja jalkoja selvästi vähän säästeltiin. Ekassa ottelussa Domia vastaan avausmaalia saatiinkin tovi odotella. Vasta ottelun yhdeksännellä minuutilla maalihanat saatiin auki Lassi Kähärin toimesta. Ja kun hanat kerta saatiin auki, niin mitäpä niitä heti sulkemaan. Maaleja sateli heti perään kaksi lisää. Toiseen erään lähdettiin siis Keitaan 0-3 johdossa. Toisen erän alkuun Keidas otti jäähyn estämisestä ja edessä oli alivoima. Minuttiakaan ei Keidas ehtinyt alivoimaa pelata kun Domikin nappasi itselleen jäähyn ja kentällä oltiin jälleen tasavoimin. Keidas hyödynti tilan kentällä ja siirtyi ottelussa 0-4 johtoon. Loppu otteluun maaleja poiki vielä pari lisää ja ottelusta 0-6 voitto ja Jesse Myyryläiselle nollapeli.

Heti perään Keidas asettui Minttusilmiä vastaan. Tällä kertaa avausmaali nähtiin jo ottelun kolmannella minuutilla. Avausmaalin jälkeen Keidas saikin ottaa tiiviimpää puolustuslinjaa Minttusilmien hakiessa ankarasti tasoitusta ja onnistuessa siinä. Vielä ennen erätaukoa Keidas pystyi karkaamaan jälleen maalilla ja toinen erä aloitettiin lukemissa 2-1. Jällleen toinen erä alkoi kovalla puolustuksella, mutta niin vain tilaa löytyi Minttusilmien tasoitukselle. Ottelun viimeisellä minuutilla Keidas onnistui jälleen viemään itsensä 3-2 johtoon, muta sekunti ennen erän päättymistä Minttusilmät tasoitti jälleen ja voittaja ratkottiin rankkareilla. Miika Juvonen ratkaisi homman ensimmäisellä kierroksella ja voitto Keitaalle.

Minttusilmät 4 PTS

Myös Minttusilmillä oli illan peleissä tiivis rosteri. Ensimmäisessä pelissä Keidasta vastaan kuitenkin muutama vaihtopelaaja ennemmän kun kaverilla oli vahvuutta. Keidasta selvästi alkoi jo jaloissa painamaan ensimmäinen ottelu, minkä Minttusilmät pystyi hyvin hyödyntämään pitämällä kovaa tempoa pelissä yllä. Vaikka Keidas onnistuikin jo kolmannella minuutilla siirtymään ottelussa johtoon, ei Minttusilmät tästä lannistunut. Kova tempo ja maalin nälkä poikikin nopeasti tasoitusta Eetu Lehtisen toimesta. Erän lopussa Keidas onnistui karkaamaan erätauolle maalin johtoasemassa. Toisen erän alussa Minttusilmät kuitenkin kuittasi tilanteen nopeasti tasoihin. Pitkään näytti, että rankkareille ottelussa mennään 2-2 lukemin, mutta viimeisellä minuutilla tapahtumia jälleen sateli. Ensin Keidas karkasi 3-2 johtoon, mutta sekunti ennen erän loppua Toni Kanerva iskee Minttusilmät tasoihin. Joten rankkareille mentiin ratkomaan voittaja, mutta tilanteesta 3-3. Rankkareilla Keidas osoitti tällä kertaa vahvempaa osaamista ja Minttusilmille ottelusta häviö, mutta tärkeä 1 pinna.

Minttusilmien illan toinen ottelu Domia vastaan oli myös todella tiukka vääntö. Dom oli pystynyt kasvattamaan rosteria illan ekasta pelistä ja pystysi hyvin vastaamaan Minttusilmien juoksuvoimaan. Minttusilmät saikin heti ottelun alussa kokea pienen pyörremyrskyn kun Dom paineli maalilla johtoon. Kauaa ei myrsky Minttusilmiä horjuttanut vaan kuittaus tuli nopeasti. Ja kerta vauhtiin päästiin, niin samantien myös maalilla ohi. Erän lopulla Dom onnistui kuitenkin tulla tasoihin ja maalilla ohi, mutta Minttusilmät olivat hyvin pelissä mukana ja tasoittivat vielä ennen erätaukoa. Toinen erä alkoikin jännittävissä 3-3 lukemissa. Tosin minuttiakaan ei oltu ehditty pelamaan kun lukeat olivat jo Domin toimesta 3-4. Tämän jälkeen Minttusilmille riitti kissa-hiiri leikki ja Minttusilmät tuli tasoihin ja lopulta kolmella maalilla ohi.

Dom Sports Academy 3 PTS

Vaikka yhden Domin pelaajan kommentti ottelusta olikin "Raporttiin voi kirjoittaa: Ei ollut paras päivä ja ei mitään kerrottavaa", niin kerrotaan nyt kuitenkin jotain. Ensimmäinen ottelu Keidasta vastaan alkoi Domin osalta hyvin. Joukkue oli hyvin hereillä ja pysty tarjoamaan Keitaalle tiukkaa vastusta, mikä näkyikin siinä, että avausmaali nähtiin vasta yheksännellä peliminuutilla. Tosin sitten kun se avausmaali nähtiin Keitaan puolesta, kävi todella hyvin ottelun alun pelanneelle Domille jonkinlainen nukahdus ja maaleja sateli heti pari lisää. Toisen erän alkuun oli kavennusmaalista jo toiveita kun Dom pääsi pelamaan ylivoimaa. Ylivoima kuitenkin muuttui nopeasti tasavoimaksi myös Domin ottaessa miltein heti perään jäähyn. Tasavoimalla Keidas onnistui kasvattamaan johtoa maalilla lisää. Ja erän loppupuolella vielä parilla maalilla lisää. Domille ei siis tästä ottelusta pisteitä.

Toiseen otteluun Minttusilmiä vastaan Domin rosteli oli kokenut muutoksia, kun maalilta pienen loukkaantumisen takia otettiin V-P Häkkinen kentälle ja kentältä maaliin pistettiin Eetu Leinonen. Myös Lasse Siiskonen saapui illan viimeiseen peliin mukaan ja juoksikin heti kentälle päästyään tekemään avausmaalin. Pienet muutokset toikin Domille kaivattua piristystä. Vaikka Minttusilmät tulikin nopeasti tasoihin ja paineli maalilla ohi, pystyi Dom tällä kertaa olemaan lannistumatta ja tasoitti vielä ennen erän loppua ja siirtyi johtoonkin. Minttusilmät kuittasi kuitenkin tilanteen erätauolle käydessä 3-3. Toisen erän alussa Dom siirtyi jälleen ottelussa maalilla johtoon, mutta tällä kertaa se ei riittänyt Minttusilmien lisätessä vielä aavistuksen verran vauhtia. Lopulta ottelu päättyikin Minttusilmien 7-4 voittoon.