Kauden viihdyttävin viikko. Peleissä nähtiin huikeaa taistelua ja pisteistä taisteltiin voimia säästelemättä ja mustelmia ottaen. Virve kiusasi Patteria Jamon Pojat ryösti pinnan PoNu:lta ja Keidas otti kauden avauspisteensä Dynamitea vastaan.

3 01.03.2022 19:30 h   Konkurssi -   7 - 3
3 01.03.2022 20:30 h   Patteri -   2 - 1

3 28.02.2022 18:30 h   - Jamon Pojat   5 - 10
3 28.02.2022 19:30 h   ESE CXX -   1 - 4
3 03.03.2022 19:30 h   Jamon Pojat -   4 - 4
3 03.03.2022 20:30 h   -   4 - 4

Maanantai 28.2.2022

Cafe Keidas - Jamon Pojat 5-10

Molemmilla joukkueilla oli hieman haasteita saada rosteria jalkeille tähän peliin, mutta niin vain ottellu saatiin pelattua. Itse ottelu oli iloista hyökkäämisen juhlaa alusta loppuun asti. Jamon Pojat oli alussa tehokkaampi paikoissaan, ja sitä myöten peli nakuteltiin selväksi nopeasti, mutta kun väsy iski pääsi Keidaskin pelin edetessä maalien makuun. Hyvänmielen ottelu päättyi lopulta Jamon Poikien 10-5 voittoon.

Ottelun MVP Tatu Kallio 5+5 Mies pelasi elämänsä pelin

ESE CXX  - PoNu 1-4

Molemmille joukkueille tämä oli iso peli suoraa välieräpaikkaa silmälläpitäen. Ottelun alku oli tarkkaa tunnustelua puolin ja toisin. Tuon rauhan ja hiljaisuuden rikkoi ESE:n Teemu Lampinen vanhanaikaisellaan ja ESE johtoon. Tämän jälkeen ESE:n liike loppui ja ote alkoi siirtyä enemmän ja enemmän PoNu:lle. Ennen erätaukoa Aleksi Kakriaisen ruoska puhui kahdesti ja PoNu pääsi tauolle 2-1 johdossa. Toista erää oli pelattu vain hetki kun PoNu iski minuutin sisään kahdesti ja ratkaisun makua alkoi olla ilmassa. ESE vähän piristyi, mutta kiriä ei oikein edes syntynyt ja PoNu hyydytti ESE:n hyökkäykset kerta toisensa jälkeen ja isot 2 pinnaa PoNu:lle 4-1 lukemin

Ottelun MVP Aleksi Kakriainen  2+1  Upotti ESE:n henkilökohtaisilla suorituksillaan

Tiistai 1.3.2022

Konkurssi - DOM 7-3

Liigaa pelattiin tiistaina NHL kaukalossa ja se ei ole sopinut tähän asti Konkurssille lainkaan. DOM laittoi hyvin vastaan ensimmäisen erän, ja Konkurssi sai kyllä tehdä täyden työn maaliensa eteen. Niitä syntyi ensimmäiseen erään neljä kappaletta DOM:n yhtä vastaan. Myös DOM:lla oli paikat tehdä enemmän kuin yksi kaappi, mutta nyt ei vain uponnut. Ottelun ratkaisu nähtiin heti toisen erän alkuun kun Konkurssi karkasi 5-1 johtoon Kake Laakson YV maalilla. DOM yritti ja antoi kunnon vastuksen, mutta ihan ei riitä ja pisteet Konkurssille 7-3

Ottelun MVP Kasper Laakso 1+2  Kauden parhaita esityksiä Kakelta

Patteri  - Virve 2-1

Tiistain toinen peli olikin varsinainen tahtojen taisto. Molemmat olivat saaneet jalkeille vain pienet rosterit, joten fiksusti pelaaminen oli päivän sana. Virve tosiaan lähes maksimoi suorituksensa tässä pelissä. Virve sai unelma alun kun Joona Salo vei Virven johtoon jo puolen minuutin kohdalla. Tämä löi tahdit ottelun kululle. Patteri pyöritti hyökkäyksiä ja Virve iskee vastaan. Ensimmäinen erä meni tällä kaavalla ja Virvellä ollessa vielä voimia vastaiskut olivat vaarallisia, mutta Jere Moilanen piti Patterin pelissä mukana. Toisessa erässä ei sitten enää kovin usein Patterin päädyssä vierailtu. Virveltä alkoi bensa loppua, joten bussi lyötiin parkkiin oman maalin eteen. Siihen muuriin Patteri alkoi puskea jatkuvalla vyöryllä. Roope Parkkinen huhki hiki päässä ja otti game saverin toisensa perään ja johto piti. Tuska alkoi paistaa Patterin pelaajissa enemmän ja enemmän. Lopulta estraadille astui Iivo Hokkanen. Tasoitus syntyi pitkän myllytyksen jälkeen digitaalien näyttäessä 26.44. Tämä ei riittänyt Iivolle, joka viimeisteli vielä voittomaalin seuraavasta kunnon hyökkäyksestä. Virvellä ei enää riittänyt paukkuja tasoittaa joten Patteri voitti, mutta Virveltä aivan huikea taistelu.

Ottelun MVP Iivo Hokkanen  2+0 Iivo teki lopulta sen mitä osaa parhaiten Ratkoa pelejä

Torstai 3.3.2022

Jamon Pojat  - PoNu  4-4

Olipahan matsi. Peli oli tasaista tahkuamista alusta alkaen. PoNu vain näytti olevan paikoissaan tehokkaampi. Kun Olli Karhu vei PoNu:n 3-1 johtoon erän puolivälissä näytti että PoNu karkaa. Vielä mitä Jamon Pojat iski pelin tasoihin ennen taukoa. Erityisen kipeää  PoNun kannalta teki tasoitus joka tuli vain 7 sekunttia ennen summeria. Toinen erä mentiinkin aivan tasatahtia, mutta maaleja ei meinattu saada aikaan sitten millään. PoNu sai rakenneltua vaarallisia paikkoja jokusen, mutta Jere Moilanen oli jälleen mies paikallaan. Lopulta PoNu pääsi johtoon kolmisen minuuttia ennen loppua kun hirveän maalinedus hässäkän keskeltä Olli Karhu vei PoNu:n johtoon. Jamon Pojat ei kuitenkaan luovuttanut ja paine siirtyi PoNu päätyyn. Puoli minuuttia jäljellä  maali on tyhjänä Jamon Pojat pyörittää 6-5 vastaan, kiekko toimitetaan viivaan ja Inkinen paukauttaa lasermaisella kudilla kiekon reppuun ja pisteet jakoon 4-4 lukemin.

Ottelun MVP Olli Karhu 3+1 Olli oli varsin hyvällä pelipäällä

Dynamite - Cafe Keidas 4-4

Huikea päätös viikolle. Dynamite otti komennon tapahtumista heti alkuunsa, mutta sillä ei Keidasta murrettu. Keidas puolusti suht hyvin ja vastaiskuista saatiin paikkoja ja myös maaleja. Tauolla Dynamite johti  3-2. Toiseen erään Dynymite  sai unelma alun kun Mikko Sihvonen vei sinipaidat kahden maalin johtoon YV:llä. Yleensä tässä kohtaa Keidas on notkahtanut, mutta nyt oli toisin. Ensin Joini Hyytiäinen kavensi ja Mikko Manninen tasoitti pelin YV:llä. Mikon maali  oli erityisen komea kuti siniviivasti sinne missä mummo säilyttää keksipurkkia. Tässä kohtaa pelattuna oli 21.44. Dynamite alkoi painostaa ja Keidas vetäytyi kuoreensa suojelamaan omaa maaliaan. Ja sitähän suojeltiin. Maalin eteen ei ollut sinipaidoilla asiaa ja vetoja blokattiin jopa heittäytymällä kiekkon eteen. Lopussa Keidaskin sai pienen hässäkän dynamite päähän ja nähtiin sielläkin uhrautuvaa puolustamista. Lopulta molemmille Divarin avauspinna 4-4 tasurilla.

Ottelun MVP Eetu Leinonen  0+3 Hatullinen syöttöjä ja huikeita blokkeja puolustuksessa.