CANARIA ILMOITTAUTUI MUKAAN RUNKOSARJAN VOITTOTAISTELUUN
Keskiviikko, 09 Maaliskuu 2022 19:19

SB canaria

Keskiviikko illassa nähtiin jättiläisten kohtaaminen kun Canaria ja Ahmat iskivät yhteen. Sitä ennen XAMK tarjosi molemille joukkueille hyvän vastuksen, mutta pinnat jäivät ottamatta. Ilta piti sisällään myös juhlavan hetken kun omien sanojensa mukaan Vesa Himanen pelasi sadannen MAHL salibansy ottelunsa. Onnea Vesa!

7 31 Runkosarja 09.03.2022 20:00 h   -   4 - 2

7 32 Runkosarja 09.03.2022 20:40 h   -   1 - 5

7 33 Runkosarja 09.03.2022 21:20 h   -   4 - 2

Team A-H-M-A - XAMK 4-2

Illan avauksessa nähtiin hyvä matsi. XAMK oli alussa paremmalla jalalla liikkeellä ja se tuottikin johtomaalin parin minuutin pelaamisen jälkeen. Pallon verkkoon sivalsi Juho Peura komealla kudilla. Ahmat alkoi pikkuhiljaa lämmetä, mutta XAMK puolusti tiiviisti ja hyviä paikkoja ei oikein tullut. Lopulta Ahmojen uurastus palkittiin ja tasoituksen viimeisteli Tero Pettenin Oskari Laihon namu passista. Ahmat lisäsi kierroksia, ja aktiivinen karvaus pakotti XAMK alakerran virheeseen ja Jonathan Jääskeläinen rankaisi. Ja kun Jääskeläinen oli vauhtiin päässyt syntyi illan toinen heti seuraavasta paikasta. Lopullisen niitin iski Saku Pulkkinen kolmisen minuuttia ennen täyttä aikaa. Lopussa XAMK sai vielä kavennuksen ja loppulukemat 4-2. XAMK:lta hyvä taistelu

XAMK - SB Canaria 1-5

XAMK antoi jälleen hyvän vastuksen isommalleen. Alku oli jälleen vahva ja pallo olikin nopeasti Canarian maalissa. Nyt alkutahdit iski Keijo Karvinen. Canaria ei tästä hätkähtänyt ja paine siirtyi nopeasti XAMK päätyyn ja Palkinnot tulivat ennen kuin kellossa oli 10 minuuttia Pitkänen ja Pettinen vapauttivat punapaidat piinasta. Näissä lukemissa mentiin myös tauolle. Toiseen erään Canaria lisäsi kierroksia ja XAMK ei löytänyt lääkkeitä vastata Canarian rumputuleen. XAMK maalilla Jouni Lahtinen teki voitavansa ja lukemat pysyivät pieninä. Canarialle selvä 5-1 voitto

SB Canaria - Team A-H-M-A x-x

Ottelun alku oli Canarian myllytystä ja Ahmat oli köysissä. Ensin Lari-Matti Ryynänen onnistui ja Pitkänen rankoi YV:llä 2-0:n 8 minuutin kohdalla. Sitten Ahmat heräsi peliin ja nopeaan tahtiin peli olikin 2-2. Jääskeläisen ja Pulkkisen onnistuiessa. Tässä kohtaa Canarian joukkuehenkikin alkoi jo rakoilla, mutta niin vain Jarkko Palkeinen runnoi Canarian taukojohtoon 45 sekunttia ennen summeria. Toisen erän alkuun Canaria lisäsi johtonsa 4-2 Timo Säynäjoen tulisella kudilla. Upean esityön teki elämänsä iltaa viettänyt Juho "Taikuri" Pettinen. Tämän jälkeen pelissä nähtiin todella seesteinen vaihe. Kummallakin oli puolittaisia paikkoja, mutta pallo ei vain löytänyt tietään verkkoon asti.  Ahhmat alkoi lisätä painetta ja tolppaakin kilautettiin. Lopulta Canarian puolustus piti ja pisteet ansaitusti Canarian pussiin 4-2 lukemin.