TALVIFUTIKSEN MESTARUUSTAISTELU HERÄSI HENKIIN

Olipahan aivan huikea ilta. Panokset olivat tapissaan kun Alapiha kohtasi molemmat jahtaajansa. Kahdella voitola Alapiha olisi käytännössä varmistanut pytyn, mutta saldona oli vain 2 pinnaa. Gather säilytti saumansa vielä seuraavaan ketaan asti. Hazard on puolestaan siinä tilanteessa että yhtään peliä ei enää saa hävitä. Alapihan saavuttaminen on sinäällään täysin mahdollista, koska joukkueet kohtaavat vielä kahdesti. Taistelu pytystä tiivistyy.

2 13.03.2022 19:30 h   Gather -   2 - 2
2 13.03.2022 20:10 h   -   1 - 1
2 13.03.2022 20:50 h   Gather -   2 - 0

Gather - Alapiha 2-2

Ottelu oli todella tasainen alusta lähtien ja pääasiassa Alapiha tapahtumia hallitsi, mutta maalien tekeminen oli vaikeaa tiiviisti puolustanutta Gather ryhmää vastaan. Molemmat saivat lopulta ensimmäiselle jaksolle yhdet onnistumiset Jouni Vahvaselän ja Vertti Myyryläisen osuessa. Toinen jakso tarjosikin sitten lisääntyvissä määrän vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Molemmilla oli omat tilaisuutensa, mutta maaleja ei vain kuulunut. Tämä muuttui kun Gatherin Samu Laiho kiersi taidokkaasti Mika Paajasen ja siirsi Gatherin johtoon. Peliä jäljellä pari minuuttia ja Alapiha aloitti myllytyksen. Gather puolusti vimmalla, mutta oli lopulta voimaton estämään Sami Pekkasen tasoitusta otteun viimeisestä hyökkäyksestä. Näin Alapihalle torjuntavoitto 2-2 lukemin.

Alapiha - Hazard 1-1

Mylläkkä jatkui heti perään Hazardia vastaan. Kaava oli samanlainen kuin edellisessä pelissä. Tarkkaa puolustamista ja odotellaan toisten virheitä. Alapiha kyllä sai muutamia loistopaikkoja, mutta Hazardin maalilla Riku Lehtimäki pelasi elämänsä ottelua ja napsi kuteja kiinni. Molemmat saivat pallon myös maalipuihin ennen kuin alkoi tapahtua. Molemmat iskivät lyhyen ajan sisään pallon maaliin. Hazardilta Ossi Pöyry ja Alapihalta Pauli Martin. Hazard olisi tästä mieluusti voiton ottanut ja sitä he yrittivätkin jopa pienellä riskillä, mutta enempää ei osumia nähty ja pinnat tasattiin 1-1 lukemin.

Gather - Hazard 2-0

Illan huipensi Gatherin ja Hazardin kamppailu. Gather tunnisti tilanteen, sillä he olivat pakkovoiton edessä, jotta unelma mestaruudesta eläisi seuraavaankin kertaan. Hazard oli kuitenkin hallitsevampi osapuoli ja Gather keskittyi puolustamaan tiiviisti, ja vastaan iskettiin todella tehokkaasti. Samu Laiho iski ensimmäisellä jaksolla Gatherin johtoon. Hazard senkuin jatkoi myllytystään pelin edetessä. Palloa ei vain millään saatu maaliin asti vaikka todella lähellä se kävikin muutamaan otteeseen. Pelin viime hetkillä Toni Kanerva Iski Gatherin 2-0 johtoon ja homma sitä selvä. Tämä tulos piti Gatherin haaveet ohuesti elossa. Hazard ei enää saa hävitä yhtään jäljellä olevista peleistään.