DIVARIN VOITTOTAISTELU TIIVISTYY
Perjantai, 18 Maaliskuu 2022 07:02

JK maali

Panokset kovenoo Liigassa ja Divarissa. Patteri otti ison askeleen kohti runkosarjan voittoa. Konkurssi voi vielä Patterin saavuttaa, mutta nämä kaksi ovat varmoja sijoista 1-2. Sitten meneekin paljon jännemmäksi kolmikolla Virve Golf ja DOM. Kahdelle on paikka pelaamaan Liiga pytystä, ja yhden kohtalo on lähteä Divarin puolelle lohdutuspalkintoa hakemaan. Divarin puolella tämän viikon tulokset räjäyttivät pakan aivan auki voiton osalta. PoNu, Jamon Pojat ja ESE ovat pisteen sisällä toisistaan. Voittaja pääsee suoraan välieriin ja kaksi muuta joutuvat taistelemaan Puolivälierään. Ensi viikko tulee ratkaisemaan monta asiaa.

Jamon Pojat- Dynamite 8-2

Tämä peli oli Jamon Poikien totaallista näytöstö. Ensimmäiseen kahdeksaan minuuttiin neljä maalia ja vielä toisen erän alkuun Artturi Foudila lisäsi johdon 5-0:n. Dynamite ei oikein missään kohdin saanut peliään rullaamaan, ja peli oli enemmän ja vähemmän selviytymistä loppua kohden Jamon Pojat nosti hieman jalkaa kaasulta, ja Dynytkin pääsivät peliin mukaan paremmin ja onnistumisiakin tuli pari kappaletta. Kuitenkin vahva aloitus viikkoon Jamon Pojilta.

Ottelun MVP Artturi Foudila 2+3  Artturi pöyritteli Dynyt kumoon

Cafe Keidas  - ESE CXX 4-10

Keidas tasiteli pelin läpi ilman vaihtareita ja hyvinhän he siitä selviytyivät lähtökohtiin nähden. Ese toki ratkaisi ottelun nakuttamalla ensimmäiseen 12 minuuttiin kuusi maalia, mutta jos jalkaa nostaa liikaa kaasulta voi käydä huonosti. Keidas alkoi tehdä maalia maalin perään ja erätauon molemmin puolin tuli onnistumia siten että peli olikin äkkiä 3-6. Paikka aukesi vielä tehdä neljäs samaan putkeen, mutta kun siitä ei tullut onnistumista ESE onnistui ja latoi varuilta vielä neljä maalia lisää. Hyvä taistelu Keitaalta ilman vaihtareita.

Ottelun MVP Teemu Lampinen  1+5  Teemu laittoi syöttöklinikan pystyyn

Tiistai 15.3.2022

Virve- BAR DOM 7-2

Tässä pelissä alkoi olla o panoksen makua, kun paikasta Liigan pudareihin aletaan todenteolla taistella. Virve näytti tähän hommaan paljon valmiimmalta ja sen sai DOM huomata niin jäällä kuin tulostaululakin. DOM sai pidettyä Virven nollilla ensimmäiset 14 minuuttia, mutta sitten pato aukesi I-P Kiukkaan maalilla. Ratkaisun makua oli ilmassa kun Mika Viitikko vei Virven YV:llä 3-0 johtoon 21 minuutin kohdilla. Siihen ottelu ratkesi ja loppu oli avointa hyökkäämistä puolin ja toisin. Loppuun myös DOM sai onnistumisia ja tulos 7-2 kertoo kyllä totuuden pelin kulusta.

Ottelun MVP Pekka Löytönen  3+0  Pekka oli ihan huikealla pelipäällä.

Konkurssi  - Patteri Baari 6-6

Isojen poikien kohtaaminen ei tälläkään kertaa jättänyt ketään kylmäksi. Konkurssi tuli peliin hirmuisella raivolla ja noin kahteen minuuttiin Patteri sai kaivaa kiekon maalistaan kahteen otteeseen. Mutta montaa minuuttia ei Konkurssin riemu kestänyt, sillä Minuutin sisään Patteri tasoitti pelin 2-2:n. KOnkurssi sai käännettyä pelin kyulun jälleen itselleen, kun Tanei Häkkinen onnistui ylivoimalla. Tästä Konkurssin peli lähti lentoon ja he rykäisivät itsensä 5-2 jotoon, kun peliä oli pelattu noin 20 minuuttia. Patteri heräsi jälleen ja tuokin johto kurottiin umpeen Kun Jaakko Pulliainen tasoitti pelin näytti siltä että on vain hetken kysymys milloin Patteri menee ohi. Vielä mitä Jonne Pulkkinen vei Konkurssin taas johtoon ja kuin kruununa pelille Petteri Naumanen toi Patterin vielä tasoihin ja pisteet jaettiin 6-6 tuloksella

Ottelun MVP Petteri Naumanen  1+3 Tärken tasoitusmaalin tekijä.

Torstai 17.3.2022

ESE CXX  - Jamon Pojat  2-4

Torstai oli Divarissa isojen pelien ilta. Sen avasi ESE:n ja JaPo:n kohttaminen. Jamon pojilla vain yksi vaihtari, ja ESE:llä yli kaksi kentällistä. Kauden mittaan Jamon Pojat on oppinut pelaamaan säästeliäästi ja sillä pystytään suitsemaan vastustajalta vauhti pelistä pois. Jamon Pojat sai otteluun lentävän lähdön ja peli oli nopeaan tahtiin 2-0. ESE junttasi kavennuksen hetkeä myöhemmin. Peli oli kokonaisuudessaan tasaista menoa päästä toiseen ja molemmat saivat omat paikkansa pelin kääntämiseen. Jamon Pojat kuitenkin hoiti homman kotiin tiiviillä puollustuksella ja fiksulla hyökkäämisellään. Näin he kiipesivät vielä mukaan taisteluun runkosarjan voitosta

Ottelun MVP Akseli Räsänen 2+1 Akseli teki töitä isolla säteellä.

Dynamite - PoNu 3-5

Nyt oli PoNu:lla iskun paikka kun ESE hävisi ja sen paikan he käyttivätkin hyväkseen. Toki alkuun homma ei oikein meinannut lähteä rullaamaan ja Dynyt pitävät PoNu:a todella ahtaalla. PoNu sai toki peliin lentävän lähdön Hene Valkosen osumalla, mutta sitten Dynamite alkoi ottaa peliä haltuunsa ja heidän etsikko aikansa oli  kymmenen ja kahdenkymmenen peliminuutin väli. Ensin 2-1 johtoon ja siinä oli paikkoja tehdä useamppikin maali, mutta PoNu tasoitti välissä. Iiro peuha vei vielä Dynyt johtoon ajassa 20.14, mutta Aleksi Kakriainen tasoitti seuraavasta hyökkäyksestä, ja heti perään Jesse Matiskainen vei PoNu:n jo johtoon, ja siitä ei Dynamite enään noussut ja PoNu:lle 5-3 voitto ja piikkipaikka