TEAM A-H-M-A KESÄSÄBÄN MESTARUUTEEN
Torstai, 23 Kesäkuu 2022 07:03

SB AhmatKesäsäbä

Kesäsäbä huipentui eilen Finaalipäivään. Ottelut olivat tasaisia ja mitään ei jaettu ilmaiseksi. Esimerkikisi koko kauden kyntänyt KalU latasi tiskiin kauden parhaan pelinsä. Olli Waris taikoi komean ilmaveivimaalin. Keidas antoi Alapihalle hyvän vastuksen ja Alapiha kiusasi Verkkoverstasta Välierässä. Finaalissä kohtasivat Verkkoverstas ja Ahmat. Huikea kamppailu päättyi lopulta altavastaajien voittoon kun Ahmat hyydytti Verkkoverstaan pelin täysin ja pytty matkasi jälleen Vesa Himasen käsile. MAHL kiittää kaikkia joukkeita sarjaan osallistumisesta. Syksyllä jatketaan taas!

Seuraavan keran saibandyä pääsee pelaamaan Threesome Manager turnauksessa. Lisätiedot ja ilmoittautumiset tästä

7 31 22.06.2022 18:00 h   -   3 - 2
7 32 22.06.2022 18:40 h   -   6 - 3
7 33 22.06.2022 19:20 h   Verkkoverstas -   4 - 1
7 34 22.06.2022 20:00 h   -   6 - 1
7 35 22.06.2022 20:40 h   Verkkoverstas -   0 - 2

HaiPro - Team KalU  3-2

KalU taikoi hatustaan kauden parhaan esityksen tärkeimmällä hetkellä. Ottelun ensimmäinen kymppi oli tunnustelevaa peliä ja huippupaikoilla ei juhlittu. KalU otti komennon ajassa 10.54 kun Olli Noposen kuti löysi verkkoon. Riemu oli kuitenkin lyhyt, sillä Olli Waris se taikoi komealla ilmaveivillä pelin tasoihin vielä ennen taukoa. Tämä sytytti HaiPron ja Juho Wariksen kahdella maalilla HaiPro karkuun. Kellossa oli viisi minuuttia jäljellä ja KalU löi päineen HaiPro päätyyn. Myllytys oli hurjaa, ja kavennus syntyi 20 sekunttia ennen loppua Heikki Rautiaisen lavasta. KalU sai vielä yhden tilaisuuden, mutta Eetu Höltä ei osunut palloon ja sumeri soi. HaiPro välieriin ja KalU lomille.

Alapiha - Cafe Keidas 6-3

Olipahan vauhdikas tämä toinen puolivälierä. Ensimmäinen erä edettiin tasatahtia. Keidas meni johtoon ja Alapiha tuli rinnalle. Tämä tapahtui kolmesti. Tauon jälkeen Alapiha siirtyi ensimmäistä kertaa pelissä johtoon Miika Teiskosen maalilla, ja siitä johdosta ei enää luovuttu. Lopullisen niitin iski ottelun kiistaton ykköstähti Joonas Luhanko 10 minuuttia ennen loppua. Pasi Pippuri kaunisteli lopussa vielä lukemat 6-3:n.

Verkkoverstas - Alapiha 4-1

Alapiha jatkoi heti perään välierään Verkkoverstasta vastaan. Tavoite oli pitää 0-0:a mahdollisimman pitkään, mutta ei mennyt edes kahta minuuttia kun omissa soi. Ja kuin varkain Verkkoverstas karkasi 3-0 johtoon kuudessa ja puolessa minuutissa. Tämän jälkeen homma tasoittui ja Alapihakin sai maalin aikaiseksi kun Villle Härkö onnistui. Lopullinen ratkaisu tuli toisen erän alkuun kun Juha-Matti Pitkänen viimiesteli pelin toisen maalinsa. Tämän jälkeen Alapiha joutui avaamaan peliään enemmän, mutta kavennusta ei saatu aikaan, toki ei Verkkoverstaskaan saanut lisää onnistumisia. Hyvä Taistelu Alapihalta näin kauden loppuun

Team A-H-M-A -Team HaiPro 6-1

Illan selvin  matsi. Alku oli varsin vauhdikas ja alkutahdit otteluun löi kuka muukaan kuin Vesa Himanen neljän miuuutin pelin jälkeen. Jonde Rapo kuitenkin kuittasi heti aloituksen jälkeen 1-1:n. Sitten iski Ahmat kahdesti minuutin sisään ja peli 3-1. Tästä ei HaiPro enää toipunut, ja Ahmat karkasi horisonttiin. HaiPro kyllä taisteli tutusti aivan loppuunasti, mutta se ei riittänyt. Ahmat Finaaliin 6-1 lukemin.

Verkkoverstas -  Team A-H-M-A 0-2

Suuriimat ja kauneimmat kohtasivat jälleen finaalissa, ja mikä pei tästä tulikaan. Kipinät alkoivat sinkoilla heti alusta lähtien. Molempien peaamisesta huokui halu voittaa tämä matsi. Hurjassa koko illan ollut Jonathan Jääskeläinen vei Ahmat johtoon 5 minuutin jälkeen. Tämä sai Verkkoverstaan hieman varpailleen ja Ahmat jatkoi omaa tekemistään. Verkkoverstaan tuska kulminoitui pariin turhaan jäähyyn ensimmäisen erän loppupuolela. Hyvin he selvittivät nämä alivoimat ja uutta matoa koukkuun toiseen erään. Kylmä suihku tuli heti erän kärkeen kun Miika Pylkkänen iski pallon Juho Peuran taakse todella tarkalla laukauksella. Tuska alkoi pasitaa Verkkoverstaan tekemisessä kun Ahmat riisui heidät täysin aseista. Kavennukseen tuli paikka noin kolmisen munuuttia ennen lopua kun pallo saatiin jo pelattua takatolpalle ja edessä ei mitään, mutta kuin tyhjästä Antti Pänkäläinen taikoi itsensä pallon tielle ja siihen katkesi verkkoverstaan selkä. Ahmat tappoi taidokkaasti minuutit pois kellosta, ja Vesa Himanen sai jälleen nostaa pojan ilmaan. Onnea Ahmat!