PONU PUOLUSTI PATTERILTA PISTEEN
Tiistai, 18 Lokakuu 2022 20:15

JK Tollo

Tämän viikon kiekot tarjosivat todellisen pommin kun PoNu ryösti Patterilta tasurin. Muutenkin viikon pelit olivat suhteellisen tasaisia ja nyt ei kukaan tehnyt yli kymmentä maalia. Dynamite antoi myös hyvän vastuksen Virvelle, mutta vielä jäi piippuun. Konkurssi ja DOM pitivät pintansa. Ensi viikolla pelit hieman aikaisemmin syysloman johdosta

4 13 17.10.2022 21:00 h   - Patteri   3 - 3
4 14 17.10.2022 22:00 h   -   4 - 6
4 15 18.10.2022 21:00 h   Konkurssi -   9 - 4
4 16 18.10.2022 22:00 h   - ESE CXX   7 - 3

Maanantai 17.10.2022

PoNu - Patteri  Baari 3-3

Kauden kovin pommi pudotettiin heti viikon ensimmäisessä pelissä. PoNu horjutti maailman kirjoja heti ensimmäisestä tilanteestaan kun Jesse Matiskainen vei PoNu:n johtoon kolmen minuutin kohdilla. Sen jälkeen Patteri otti pelistä ohjat, mutta PoNu:n uhrautuva puolustus ja Tommi Pitkäsen huikeat torjunnut pitivät lukemat 1-0:ssa. Patteri sai palkintosa juuri ennen erätaukoa kun Tollo Anttonen onnistui. Maali toki syntyi kahden mailen ja neljän perseen kautta, mutta kaikki lasketaan. Moni joukkue olisi tässä tilanteessa lannistunut, mutta PoNu:n vastaus olikin aivan muuta. 16.41 Katja Ahonen 2-1 17.44 Eemil Kutvonen 3-1. Tämän jälkeen PoNu ei enää Patterin päässä vieraillut ja myllytys Tommi Pitkäsen maalilla oli armotonta. PoNu:n onneksi Patterin viimeistely oli luokatonta, mutta nin vain Olli Linsen otti Patterin reppuselkäänsä ja Patteri painoi väkisin pelin tasoihin. PoNu kesti onneksi loppuun asti ja pisteet jaettiin 3-3 lukemin.

Ottelun MVP Tommi Pitkänen 35 Torjuntaa Jos Patteria vastaan torjuu yli 90%:lla on ansainnut mainetta ja kunniaa

Dynamite - Virve  4-6

Meinasi jysähtää toinenkin yllätys samaan iltaan. Dynamite saapui peliin into pinkeänä ja Virve ei aivan hippeimmillään ollut. Ensimmäinen erä oli Virvelle todellista shokkihoitoa. Viimeistely tökki ja Dynyt vieraili kiekon kanssa viitisen kertaa Virven alueella ja iski kolme maalia. Toki onnisti Virvekin kahdesti, mutta vaikeaa oli. Vielä kun Dynamite siirtyi toisen erän alkuun 4-2 johtoon oli Virve saatu köysiin. Mutta kuin Balboan Rocky konsanaan Pasi Pippuri laittoi vaihtopenkillä Eye of the tigerin soimaan ja kelkka kääntyi. Virve iski neljään minuuttiin neljä maalia ja siitä ei Dynyt enää toipunut ja Virvelle pinnat 6-4 voitolla.

Ottelun MVP Mika Viitikko 0+5 Viitikolla oli lavassa syöttö erkat

Tiistai 18.10.2022

Konkurssi  - Golf HT 9-4

Golf laittoi heti kärkeen All In ja Konkurssi joutui ottamaan vastaan. Valitettavasti pelin kulminaatio tuli jo tähän kohtaan kun Golfin Lauri Väisäsellä oli samaan vaihtoon pari laatupaikkaa, mutta Laurin vaihto päättyikin jäähyyn, ja kun KOnkurssin päästää YV:lle lopputuloksen tietää. YV:llä 1-0 johtoon ja koneet käyntiin. Hupsista peli olikin 12 minuuttiin mennessä 5-0.Tämän jälkeen Konkurssille iski pieni hyvänolon tunne ja Golf sai viriteltyä pientä kiriä erätauon molemmin puolin ja peli olikin 5-3 kun Kai Simola alkoi osoittaa heräämisen merkkejä. Valot kuitenkin sammutti Etelän leiriltä palannut Kake Laakso. Tuuletus oli kuitenkin sen verran hävytön että eiköhän sakkokassaan kilahtanut muutama euro. Loppu oli kosmetiikkaa ja Konkurssi selvään 9-4 voittoon.

Ottelun MVP Jonne Pulkkinen 0+1 Mies ylitti viiden minuutin pelikunnon ensimmäistä kertaa

DOM - ESE CXX 7-3

Tämä peli oli taputeltu 11 minuuttiin kun DOM onnistui neljästi. ESE ei oikein löytänyt lääkkeitä vastata DOM:n tempoon vasta kun jalkaa nostettiin kaasulta. Loppu 20 minuuttia oli enempi pelailua ja molemmat saivat vielä muutaman onnistumisen ja lukemat kirjattiin 7-3

Ottelun MVP Niklas Kurvinen 0+3  Armoitettu maalintekijä äityi kerrankin jakamaan limppua muillekkin