Tämän viikon kiekkokamppailut typistyivät vain maanantaihin. Ne olivatkin sitten hyviä pelejä. Golf ja Ponu väänsivät tasaisesti, vaikka numerot kertovatkin muuta. Kärkikämppailussa toisistaan mitta ottivat Patteri ja Virve. Lopulta Virven kiri alkoi liian myöhään ja Patterille pinnat. Tiistain pelit valitettavasti jouduttiin siirtämään myöhempään ajankohtaan, sillä Harkkahallin jää ei ollut pelattavassa kunnossa. Peleille etsitään uusi ajankohta ja infotaan heti kun pystytään.

6 21 31.10.2022 21:00 h   -   7 - 3
6 22 31.10.2022 22:00 h   - Patteri   4 - 5

Maanantai 31.10.2022

Golf HT - PoNu 7-3

Viikon alkuun nähtiin viihdyttävä matsi. PoNu avasi pelin hirveällä höökillä, ja Golf oli helisemässä. Verkko heiluikin Innasen takana jo minuutin pelaamisen jälkeen, toki sinne suhahti Aku Kaipainen eikä kiekko. PoNu sai kuuden minuutin korvilla sitten kiekonkin reppuun kun Eemil Kutvonen katkaisi keskellä ja Aleksi Kakriainen vei PonU:n johtoon. Golf nousi rinnalle ja ohi Teemu Noemisen maaleilla, mutta PoNu vastasi erän loppuun kahdesti ja johti tauolla 3-2. Toisen erän alkuun Golf kaivoi pykälän lisää kierroksia ja 18.36 ajassa Golf johti jo 5-3 ja siihen katkesi PoNu:n yrittäminen. Lopulta Golf sai lasketella selvään 7-3 voittoon

Ottelun MVP Juhani Kortelainen 2+1 Voittomaali ja muutenkin kauden paras peli Jussilta

Virve - Patteri 4-5

Odotetun tasainen kärkikamppailu. Tollo Anttonen vei Patterin johtoon kolmen minuutin kohdalla. Tämän jälkeen Virve otti tapahtumia enemmän haltuunsa ja se palkittiin 2-1 johdolla. Patteri alkoikin tämän jälkeen tehostaa hyökkäysalueen pelaamistaan ja Olli Linsen toikin Patterin tasoihin tavaramerkillään rystyltä kiekko sinne missä mummo säilyttää hillopurkkejaan. Toisen erän keulaan Jammu Tolvanen vei Patterin 3-2 johtoon ja siitä ei enää luovuttu. Etumatka ehti venähtää jo 5-2:n, kunnes Virve heräsi kiriin ja hyvän pelin pelannut Mika Viitikko tarjoili ja Panu Ahvenniemi toi Virven maalin päähän ajassa 29.53. Aloitusvoittoa ei kuitenkaan tullut ja Patterille pinnat 5-4 voitolla.

Ottelun MVP Pauli Homan 2+2 Pauli otti joukot reppariin ja oli mukana siellä missä tapahtui