HÄMMINKI OTTI KONKURSSILTA PINNAN
Maanantai, 07 Marraskuu 2022 21:13

JK 13

Tällä viikolla saatiin kaikki neljä matsia pelattua. Maanantaina nähtiin kaksi todella tasokasta matsia. Kärki porukat väänsivät käsi kädessä molemmissa peleissä ja viikon temppuna oli Hämmingin venyminen tasuriin Konkurssia vastaan. Tiistaina haettiin sitten asetelmia Divari joukkueiden kesken. Mainittavaa on se että PoNu alkaa lämmetä ja se ei lupaa vastustajille hyvää.

BAR DOM - Virve 6-5

Viikon korkkasi todella hyvä matsi. Liiga paikkojen ratkettua joukkueet alkavat jo hakea asetelmia tulevaisuuteen. Tässä pelissä mentiin tapahtumien valossa käsi kädessä koko matsin ajan. Virve otti alkuun parin maalin keulat, mutta DOM pääsi vähän kuin varkain tasoihin. Kavennus syntyi kun Virven Jani Sorjonen hävisi omassa päässä yksinkamppailun ja Tero MOntonen kiitti. Tasoitus syntyi Antti Jaatisen toimesta, toki onneakin oli matkassa kun kuti muutti suuntaa Virve puolustajan mailasta. DOM myös jatkoi samaa vauhtia johtoon. Asialla jälleen Tero Montonen. Tätä kissa-hiiri leikkiä jatkui loppuun asti. DOM siirtyi 6-5 johtoon puolitoista minuuttia ennen loppua kun Alvar Haidak survoi lötön pussiin. Nyt ei Virve enää rinnalle päässyt ja DOM:lle pisteet

Ottelun MVP Tero Montonen 4+0 Tero oli terävänä maalin edessä

Konkurssi - Hämminki  2-2

Samalla teemalla jatkettiin. Kuten useasti kahden hyvän joukkueen pelatessa ei maaleilla juhlita. Peli soljui mukavasti päästä toiseen läpi ottelun. Konkurssi oli sen verran terävämpi että Jere Moilanen Hämmingin maalilla oli kyllä täys työllistetty läpi ottelun. Ensimmäinen erä mentiin ilman maaleja. Kuparisen onnistui toisen erän alussa rikkomaan Konkurssin Tanu Häkkinen joka käärmeenkielellä kaivoi kiekon Moilasen nenän edestä ja taikinoi kiekon verkkoon. Ei mennyt minuuttiakaan niin Konkurssi johti jo 2-0 ja Hämminki oli köysissä. Mutta kuin tyhjästä Ali Liikanen kavensi komealla soololla. Trillerin ainekset saatiin kasaan kun Valtteri Posti löi homman tasoihin. Viimeiselle vitoselle saatiinkin menoa ja meininkiä. Molemilla oli muutama hyvä tontti, mutta veskarit hoitivat hommansa. Paras paikka oli Hämmingillä, mutta tyhjästä maalista saatiin kuitenkin taikinoitua kiekko ohi. Näin pisteet jakoon ja molemmille jäi sopivasti hampaankoloon seuraavaa kertaa ajatellen

Ottelun MVP Tatu Kallio 0+2 Mies oli omissa ohittamaton ja tärket avaavat syötöt molempiin maaleihin

Tiistai 8.11.2022

Golf HT  - Dynamite 9-3

Golf tuli ja löi Dynyille luun kurkkuun heti kärkeen. kuuteen ja puoleen minuuttiin peli 5-0 ja homma ohi. Tämän jälkeen loppuaika olikin vain pelkkää pelailua. Golf nosti jalan kaasulta ja Dynytkin pääsivät peliin mukaan ja lopulta kaikille jäi hyvä mieli. 9-3 ja loppuviikon viettoon.

Ottelun MVP Jani Ketola 1+3 Hyvin napsuivat syötöt lapaan ja puolustaminenkin oli rautaa

ESE CXX - PoNu 3-7

Itse pelistä ei paljoa jäänyt kerrottavaa, mutta raadin kommentit pelistä: Hyvältä se näytti ja Matiskaisen Jesse oli elementissään. No vähän löytyi kerrottavaakin. PoNu oli alkuun yllättävän tehokas, mutta 4-1 tilanteessa hiipi hyvä olo ja ESE pääsi peliin mukaan, mutta niin vain stunttimiehet Kiiski ja Väisänen auttoivat PoNu:n karkuun. Ottelun sykähdyttävimmät hetket olivat Kiisken kompastuminen siniviivaan ja se että Tissari laittoi Huttusen seinille.

Ottelun MVP Jesse Matiskainen 1+3  Hyvä Jesse!!