KONKURSSI TASONMITTAUKSEN VOITTOON
Torstai, 24 Marraskuu 2022 00:00

JK Tollo

Näin saatiin Tasonmittaus loppuun kolmen illan viikolla. Tasonmittauksen voitti Konkurssi kun Patteri kompasteli loppusuoralla. Pistepörssin voitti Mosse Ahvenainen tehoin 18+10. Liigaan siis matkasivat Konkurssi, DOM, Patteri Hämminki ja Virve. NYt sitten sekuntti happea ja Liiga ja Divari pelien kimppuun

Golf HT - Hämminki 5-11

Olipahan mitäänsanomaton esitys Golfin osalta. Golf toki sai unelma alun otteluun kun Tero Nieminen vei valkopaidat johtoon 11 sekunnin kohdalla. Isoa kuvaa se ei muuttanut. Hämminki ei Hämmentynyt vaan se otti pelista ohjat ja kahdeksan minuutin kohdalla se johtikin jo 3-1. Teemu Nieminen toi Golfin vielä kerran maalin päähän, mutta tämä oli laiha lohtu sillä vielä ennen taukoa Artturi Foudila vei Hämmingin 4-2 johtoon ja peli oli käytännössä taputeltu. Viimeiset naulat arkkuun naulasivat Viljakainen ja Hassinen toisen erän ensimmäiseen minuuttiin. Sen jälkeen kumpikaan ei enää mailaa puristanut ja loppulukemat kirjattiin murhaavasti 5-11. Mainitaaan että Hämmingiltä vain kaksi kenttäpelaajaa ei saanut tehomerkintää.

Ottelun MVP Mikael Vasara 4+0 Mitä muutakaan tuosta sanomaan

ESE CXX - Dynamite  4-6

ESE:n taaperrus se vain jatkuu. Dynamite tuli ensimmäiseen erään ryminällä ja ESE jäi täysin jalkoihin. Mikää ei mennyt putkeen ja Dynyt iski maalin joka vierailulla ESE:n päätyyn. Tauolla peli olikin 5-2 Dynyille ESE:n toinen maali oli illan komein kun Kapa Kinnunen heitti no look passin selän takaa Mikko Oksaselle ja Mikko laittoi varmasti kiekon reppuun. Toiseen erään ESE paransi ja pari YV maalia toivat peliin jännitystä. Loppussa ESE pääsi hakemaan tasoitusta YV:llä, mutta kun Pietu Kanerva menetti kiekon keskialueella oli Konsta Hakkaraisella helppo työ laittaa kiekko tyhjään nuottaan ja täten Dynyille kauden avauspisteet 6-4 voitolla.

Ottelun MVP Konsta Hakkarainen 4+0 Kantoi lähes yksin joukkonsa voittoon

Tiistai 22.11.2022

DOM - Patteri 4-3

Tiistai käynnistettiin taistelulla kaupungin ykköskuppilan tittelistä. Varsin tasainen matsi tästä saatiinkin. Patteri otti hallinnan ottelusta heti kättelyssä, mutta Tillanen napsi kopit pois ja joukkue kiitti iskemällä itsensä 2-0 johtoon minuutin sisään. Patterin hallinta tuotti vihdoin tulosta erän loppupuolella ja minuuttiin Patteri olikin sitten tasoissa. Patteri näytti kääntävän pelin kun Pauli Homan vei Patterin johtoon 22 minuutin kohdalla. Patterin painostus jatkui loppuakin kohti, mutta niin vain DOM kampesi ensin rinnalle ja viimiesellä minuutilla Sakari Muotka vei vihreäpaidat johtoon. Patteri ei enää paikkoja saanut ja näin DOM otti pisteet puolustamisen kautta.

Ottelun MVP Sakari Muotka 1+3 Joka maalissa mukana, ja palkkio uurastuksesta voittomaalin muodossa.

ESE CXX - Hämminki 1-3

ESE:llä oli kasvojenpesun paikka maanantain mahalaskun jälkeen. Hämminki taasen haki hyvää fiilistä Liigaa ajatellen. Molemmat saivatkin pelistä ansionsa mukaan. ESE puolusti hyvin ja Kari Hänninen oli varsin hyvässä vireessä. Hämminki siirtyi 1-0 johtoon neljän minuutin kohdalla Artturi Foudilan toimesta. Peli soljui mukavasti päästä toiseen ja myös Hämmingin maalilla Jere Moilanen sai venyä huimiin suorituksiin. Moilasen nollan ryösti Pietu Kanerva hieman onnekkaalakin osumalla. ESE:llä oli paikkoja nousta tasoihinkin, mutta viimiestely tökki ja loput hoiti Moilanen. Lopullisen niitin iski Juuso Viljakainen viisi minuuttia ennen loppua. ESE vieä viritteli kiriä mutta maaleja ei enää nähty ja pinnat Hämmingille. Mutta ESE:kin näytti parempaa puoltaan ja on valmis Divariin

Ottelun MVP Jere Moilanen 24 Torjuntaa  Teki ESE:n yritykset tyhjäksi kerta toisensa jälkeen

Torstai 24.11.2022

Konkurssi - Dynamite 18-4

Tässä pelissä ei turhaan mailaa puristettu Dynamite tuli peliin yhdellä vaihtarilla ja Konkurssi halusi tasonmittauksen voiton itselleen. lukemat kertovat tylyä kieltä kärjen ja hännän erosta. Konkurssilla pisteille pääsivät kaikki kenttäpelaajat.

Ottelun MVP Iiro Ruohonen 1+4 Mies tuuletti antaumuksella pelin ratkaissutta 12-3 maalia.

DOM - Hämminki 8-5

Tasonmittaus lopetettiin varsin vauhdikkaasti. DOM ja Hämminki tarjosivat Liigavauhtia koko rahan edestä. Maalit tulivat pyryissä ja onnistumisia tuli laajalla rintamalla kaikille. Ottelussa mentiin lähes käsi kädessä ensimmäiset 20 minuuuttia, sitten DOM iski puoleen minuuttiin kolme maalia ja käänsi 4-5 tappion 7-5 johdoksi. Lopulta Hämminki ei saanut kiriä aikaan ja DOM niittasi vielä loppulukemat 8-5 YV:llä. Pelin nostot DOM:n Petri Syrjäläinen nousi omalle tasolleen ja Hämmingin kompastuskivi oli Teemu "Johtaja" Lampisen puuttuminen.