KALU AVASI PISTETILINSÄ
Perjantai, 09 Joulukuu 2022 11:47

SB Hokkanen

Orastavassa tappio putkessa ollut KalU sai viimein ketsuppipullon auki. Verkkoverstas kirjautti itselleen tuplavoitot ja Ahmat kokivat ensimmäisen piste menetyksen. Liiga jää nyt tauolle ja pelit jatkuvat liigan osalta 18.1.

Tulokset:

3 13 09.12.2022 18:00 h   Team KalU - Huru-Ukot   4 - 2

3 14 09.12.2022 18:40 h   Alapiha - Huru-Ukot   8 - 0

3 15 09.12.2022 19:20 h   Team KalU - Verkkoverstas   3 - 5

3 16 09.12.2022 20:00 h   Alapiha - Team A-H-M-A   4 - 5 (SO)

3 17 09.12.2022 20:40 h   Hazard - Verkkoverstas   2 - 4

3 18 09.12.2022 21:20 h   Hazard - Team A-H-M-A   4 - 6

Raportti:

Team KalU - Huru-Ukot 4-2

Kapeiden rostereiden kohtaaminen aloitti illan ja meno kentällä oli aika verkkaista. KalU aloittaa ottelussa maalin teon, mutta kuitti tähän tulee jo heti seuraavassa vaihdossa. Hieman ehkä niska päällä ottelussa ollut KalU onnistuu ensimmäisessä erässä vielä kahdesti ja erätauolle 3-1 lukemissa. Toisessa erässä molemmilla joukkueilla oli hyviä paikkoja venytellä verkkoja, mutta vedot eivät löytäneet maaliin asti. Erän viimeisillä sekunneilla Hämäläinen pääsee kaunistelemaan numeroita ja näin KalU:lle ensimmäinen voitto liigassa.

Alapiha - Huru-Ukot 8-0

Toinen peli putkeen Huruille kapoisella rosterilla tiesi ongelmia vaikkakin jo vähän ikääntynyt Alapiha ei mikään juoksu joukkue olekaan. Alapiha liikutteli palloa ja Hurut koittivat iskeä vastaan. Ensimmäisen kymmenen minuuttia Hurut jaksoivat taistella vastaan, mutta sitten maaleja rupesi tulemaan omiin tasaiseen tahtiin. Alapihan maalilla ollut Tiilikka joutui esittämään muutaman loisto torjunnan, että nollat pysyivät taululla. 8-0 ei jätä paljon selittelyjä.

Team KalU - Verkkoverstas 3-5

Verkkoverstas aloittaa vahvasti siirtymällä 2-0 johtoon. KalU:n Liikanen kaventaa melkein heti Verkkoverstaan toisen maalin jälkeen. Verkkoverstas pääsee pyörittelemään ylivoimaansa ja Mäkinen onnistuu ylivoimalla. Runonen kuittaa maalin kuitenkin seuraavaan vaihtoon ja erätauolle Verkkoverstaan maalin johdossa. Toisessa erässä Mäkinen ja Lahtinen tekevät nopeasti kaksi maalia ja pisteet näyttävät matkaavan Verkkoverstaalle. Kolme minuuttia ennen loppua Mutka tuo vielä KalU:n kahden maalin päähän, mutta sen lähemmäksi KalU ei enää pääse.

Alapiha - Team A-H-M-A 4-5 SO

Olipahan tasainen ja harrastesarjaksi laadukas ottelu. Maaleja tehtiin vuoroperään ja ottelussa pientä kissa ja hiiri leikin tunnelmaa. Ahmat aloittaa maalin teon ja kuitti tulee heti perään. Alapiha karkaa kahden maalin johtoon ja Ahmat kuittaa hetken päästä tasoihin kahdella maalilla minuuttiin. Alapiha siirtyy vielä kertaalleen johtoon ja pieni Alapihan laiskottelu kostautuu maalilla omiin. 15 sekuntia ennen loppua Alapihan Viitikolla oli paikka lyödä pallo sisään, mutta vanha konkari suti volleypallosta ohi. Tuttuun tyyliin Alapiha häviää rankkareilla Liukkosen epäonnistuessa ja vanhemman Jääskeläisen onnistuessa.

Hazard - Verkkoverstas 2-4

Ottelun alku askeleet menee hieman tunnustellen, mutta erän edetessä Verkkoverstas rupeaa ottamaan ottelua haltuunsa. Verkkoverstas aloittaakin ottelussa maalinteon Sinkon osuessa. Lindholm tasoitta kuitenkin ottelun melkein heti perään. Sen jälkeen mennäänkin pitkä pätkä ilman osumia vaikka molemmilla paikoja olikin. Hyvällä pelipäällä ollut Roini siirtää Verkkoverstaan johtoon 22 minuutilla. Ajassa 29:25 Hämäläinen siirtää Verkkoverstaan 3-1 johtoon ja näyttää, että ottelu ratkesi. Hazard tulee kuitenkin vielä kertaalleen ja suoraan aloituksesta rynnii pallon maalin. Hazardille jää 30 sekuntia aikaa tasoittaa, mutta tasoitus jää haaveeksi ja Hämäläinen viimeistelee tyhjiin loppulukemat 4-2.

Hazard - Team A-H-M-A 4-6

Hazard otti rakettilähdön otteluun maalaamalla heti ensimmäisellä minuutilla Lambergin toimesta. Luhanko tasaa tilit kuitenkin viiden minuutin kohdalla. Erän lopussa Hazard siirtyy vielä kertaalleen johtoon loistavalla vastahyökkäyksellä. Ahmat puskevat kuitenkin vielä tasoihin ajassa 14:50 maalin edus hässäkän päätteeksi. Toisessa erässä valkoisten jalka rupesi selvästi painamaan ja virheitä rupesi tulemaan. Ahmat kiittävät ja kuittaavat näistä ja pisteen matkaavat Ahmojen taskuun.