SALIBANDY JOULUTAUOLLE
Perjantai, 16 Joulukuu 2022 08:39

SB Keidas Minttusilmät

Perjantaina liukasteltiin parketilla vuoden viimeiset salibandyt ja sarja jää nyt muutaman viikon joulutauolle. Illan vakuuttavin joukkue oli ehdottomasti Kyynaamat. Joukkue otti molemmista peleistä selkeät voitot, myös Haipro jatkoi vahvoja otteitaan voittamalla molemmat ottelunsa.

Minttusilmät - Pöyryn Pantterit 3-9

Ensimmäiset askeleet mennää tasaiseen tahtiin, mutta pikku hiljaa Pantterit ottavat ottelut hallintaan. Hallinta tuottaa tulosta ja Pantterit maalavatkin ensimmäisessä erässä kolmeen kertaan. Toinen erä alkaa Panttereiden merkatessa suoraan aloituksesta. Minttusilmät heräilevät ja kaventaa seuraavaan vaihtoon. Suurempaa loppu huipentumaan otteluun ei kuitenkaan saada ja Panttereille selvä voitto.

Pöyryn Pantterit - Haipro 3-7

On se Haipro kova, niin se vaan pyöritteli Pantterit solmuun. Pantterit tulivat otteluun hieman raskaalla jalalla kun Haipro oli taas tuoreella jalalla. Haipro karkaa kolmen maalin johtoon, mutta Luntta aloittaa Panttereiden kirin. Ensimmäiselle tauolle Haipron kahden maalin johdossa. Paajanen tuo joukkueensa erän alkuun maalin päähän. Panttereiden hyvä kiri kuitenkin herpaantuu ja Haipro maalaa nopeasti kaksi kertaa. Hiljanen maalaa vielä kertaalleen Panttereilta, mutta se jää Panttereiden viimeiseksi osumaksi ja näin joukkue joutuu antautumaan Haipro:lle.

Kyynaamat - Minttusilmät 11-1

Eipä jäänyt tästä pelistä hirveästi äidille eikä lapsenlapsille kerrottavaa, ainakaan Minttusilmien osalta. Kyynaamat oli vaan tänään vaan aivan liian kova. Ensimmäiselle tauolle 7-0 lukemissa. Toinen erä meni oikeastaan pelaillessa. Pitkään näytti, että Jesse Myyryläinen kirjauttaa itselleen nollapelin. Roope Luotinen rikkoi kuitenkin kuparisen 15 sekuntia ennen summerin soittoa.

SC Viivelähtö - Haipro 1-4

Haipro maalaa ensimäisensä jo suoraan aloituksesta Kauppisen toimesta. Erän loppuun mennään tasaisissa tunnelmissa ja molemmilla on paikkoja venytellä verkkoja, mutta vain Haipro onnistuu Kauppisen osuessa ottelun toisella erän lopussa. Itse maestro Savolainen kaventaa 20 minuutin kohdalla, mutta kuitti tähän tulee melkein heti ja Haipro karkaa taas kahden maalin etumatkalle. Erän lopussa Viivelähtö hakee vielä kavennusta ilman maalivahtia, mutta ilman tulosta.

Kyynaamat - XAMK 7-2

Kyynaamat jatkoivat siitä mihin edellisessä pelissä lopettivat. Maaleja rupesi syntymään heti ensimmäisen vitosen jälkeen. Kaksi nopeaa osumaa ja hetken näyttää, että tuleeko tästäkin show. Peura kaventaa kuitenkin Karhusen esityön jälkeen. Kyynaamat ei paljoa tästä hätkähdä vaan latoo pallon XAMK:n verkoon vielä kolme kertaa erän lopussa. Toinen erä alkaa Kyynaamojen maalaamisella. Peura maalaa vielä kertaalleen, mutta suurempaa loppukiriä XAMK ei saa rakenneltua.

XAMK - SC Viivelähtö 6-4

XAMK:lle salama-alku peliin ja joukkue maalaa heti ensimmäisessä vaihdossa. Vaihtopenkiltä kuuluu hurraa huutoja ja unelma elää vielä kuulemma. XAMK maalaa vielä uudelleen viiden minuutin kohdalla. Viivelähtö ottaa pelin hallintaan ja saa erän lopussa ansaitsemansa kavennuksen. Toisen erän alkupuolella XAMK onnistuu jälleen maalinteossa ja menee kahden maalin johtoon. Viivelähtö tulee vielä kahdella nopealla maalilla tasoihin. XAMK kuittaa kuitenkin tekemäläl myös kaksi nopeaa maalia Karhusen ja Karvisen toimesta ja näyttää pahalta Viivelähdön kannalta. Sirvio tuo vielä Viivelähdön maalin päähän. Viivelähtö hakee vimmatusti tasoitusta, mutta maalipuita lähemmäksi joukkue ei pääse ja XAMK:lle kova voitto.