PAPAT JÄLLEEN AREENALLA
Maanantai, 09 Tammikuu 2023 16:26

JK esecxx2

 

Toinen kierros pelattiin jälleen änäri-kaukalossa. Hankkija jatkoi vahvoja otteita ja voitti molemmat ottelunsa. HydO oli myös kovassa vireessä niin ikään ja voitti molemmat ottelunsa. Vanhoille Pukeille myös kauden avaus paunat. Erityismaininnat sekä ironman pinssit kierrokselta menee Toni Pulkkiselle joka urakoi 4 peliä ja vielä tuomaroi siihen väliin yhden, hyvä Pulkka ! Man of the day palkinto puolestaan menee Edu Nissiselle, mies oli aivan pitelemätön kierroksella. Putki kulki ja kiekko liikkui teipistä teippiin kun nuorella pojalla. Pelasi aikuisurheilija elämänsä parhaat pelit, mitähän taikoja tämä mestari näyttääkään ensi kierroksella. Seuraava kierros pyritään pelaamaan vielä tammikuun aikana joku viikonloppu kunhan saadaan jäävuoroista selvyyttä.

 

Tulokset:

 

2 7 07.01.2023 12:00 h   HydO - Mahl   13 - 1
2 8 07.01.2023 13:00 h   Virve - HydO   2 - 5
2 9 07.01.2023 14:00 h   Hankkija - Mahl   14 - 0
2 10 07.01.2023 15:00 h   Vanhat Pukit - Virve   5 - 8
2 11 07.01.2023 16:00 h   Hankkija - Observis   9 - 2
2 12 07.01.2023 17:00 h   Observis - Vanhat Pukit   1 - 2

 

Raportti:

 

Virve:

HydO:a vastaan kone hieman yskähteli eikä joukkue oikein saanut peliään käyntiin vai oliko HydO vaan pelissä liian kova. Toiseen peliin Virve:n koneet olivat ainakin lämmenneet ja syötöt napsuivat lapoihin. Virvelle voitto illan toisesta koitoksesta. Otteluiden MVP: One and only Edu Nissinen. Perustelut tulikin jo kirjoiteltua ylempänä.

 

HydO:

Olipahan kovassa tikissä joukkue peleissä. HydO ei paljoa armoa antanut Mahl:n joukkueelle vaan paukutteli maaleja tasaiseen tahtiin ottelun loppuun asti. Toisessa ottelussa otti kovan voiton Virvestä, joka esitti ensimmäisellä kierroksella loistavia otteita. Otteluiden MVP: Toni Pulkkinen, 3+3 tehot muitten urotekojen lisäksi.

 

Hankkija:

Kahdella voitolla sarjan piikkiin. Ottelusta Mahl:a vastaan ei paljoa kerrottavaa jätä, Hankkija oli vaan aivan liian kova, vaikka välillä vähän siimaa antoikin. Maalissa vielä Tillanen niin eipä se kovin helppoa ole maalia tehdä. Observista vastaan pieni nukahdus alussa ja Observis siirtyy ensimmäisellä minuutilla johtoon. Tämän jälkeen alkoikin Hankkija show ja tasaiseen tahtiin kiekkoa kaiveltiin Observiksen maalista. Hankkijalle selkeä 9-2 voitto. Otteluiden MVP: Tuomas Miettinen, 7+3 tehot.

 

Observis:

Salama-alulla Hankkijoita vastaan, mutta siihen se sitten oikeastaan jäi. Hankkija oli vaan liian kova tässä pelissä. Toinen peli oli erittäin vähä maalinen ja tasainen vääntö, jonka Pukit käänsivät itselleen erikoistilanteilla. Muutama pistenikkari taisi uupua Observiksen rosterista, jolla oli varmasti vaikutusta tehoiluun peleissä. Otteluiden MVP: Aku Kaipainen 55 torjuntaa kahteen otteluun.

 

Mahl +40:

Eipä ollut helpot pelit tarjolla Mahlin keräilyjoukkueelle eikä vastustaja liiemmin löysää antanut. Osa pelaajista vielä totuttelee ja opettelee jääkiekon saloja, mutta se on pääasia että liikkumaan pääsee. Positiivisena asiana nostetaan, että nollille ei joukkue sentään molemmissa peleissä jäänyt. Joukkue varmasti vielä parantaa otteitaan kauden mittaan. Otteluiden MVP: Harvoja pisteille päässeitä ja tuomaroinnitkin hoitui omien pelien välissä.

 

Vanhat Pukit:

Aukesihan se pistetilikin viimein. Virveä vastaan hyvä taistelu, mutta vielä oli lämmitellyt Virve hieman liian kova pala purtavaksi. Toisessa ottelussa Observista vastaan erittäin tarkkaa ja taistelevaa pelaamista läpi koko ottelun. Erikoistilanteet ratkaisivat ottelun Pukeille. Ensimmäinen maali nähtiin alivoimalla Kokkosen toimesta. Toinen maali saman herran toimesta, mutta tällä kertaa ylivoimalla. Observis tuli viime minuuteilla vielä maalin päähän, mutta Pukit kesti loppu mylläkät ja voitolla kotimatkalle. Otteluiden MVP: Juuso Kokkonen, 2+0 ratkaisu maalit Observista vastaan.