KURVISEN JALKAKYNÄ JA LIIKASEN KÄRKIMIINA
Maanantai, 16 Tammikuu 2023 20:19

k vainikainen

Tämän viikon kiekot pelattiin NHL askissa. Maanantaina Liiga väänsi tiukasti molemmissa peleissä. Hämmingin ja DOM:n pelissä nähtiin pari komeaa maalia. DOM:n Niklas Kurvisen jalkakynä yhdistettynä vanhanaikaiseen ja Ali Liikasen soolo joka huipentui kärkimiinaan. Rivarly matsi Patterin ja Konkurssin välillä ei jättänyt ketään kylmäksi ja puhetta riittää jälleen. Näin ne asetelmat rakentuvat kevättä kohti. Divarissa ESE myöhensi Dynyt vahvalla toisen erän esityksellä 10-3. Toisessa pelissä Divarin jättiläiset Golf ja PoNu eivät saaneet paremmuutta selville vaan pisteet jaettiin kuuman kamppailun jälkeen 4-4 tuloksella

Hämminki - DOM  4-3

Viikko käynnistyi tasaisella väännöllä Hämmingin ja Konkurssin välillä. DOM aloitti vahvasti Sakari Muotka vei vihreät johtoon. Ali Liikanen laittoi rankkarista pelin tasoihin. Sitten DOM:n Niklas "Master" Kurvinen veivasi ensin Aarne Räsäsen jalkakynällä kuistille ja kiekko reppuun vanhanaikaisella. Alexi Hurri ja Ali Liikanen veivät toisessa erässä Hämmingin johtoon, mutta Mosse Ahvenainen onnistui mistä muualtakaan kuin maalinedestä iskemään pelin tasoihin. Hämminki kuitenkin selvisi tästä voittajana kun Ali Liikanen harhautti DOM puolustuksen komealla kärkimiinalla ja kiekko Parkkisen selän taakse. DOM haki tasoitusta ilman veskaria, mutta Hämminki kesti ja pinnat plakkariin.

Ottelun MVP Ali Liikanen  3+0 Hatullinen maaleja ja kirsikkana upea voittomaali

Patteri - Konkurssi 5-5

Rivarly peli ei pettänyt taaskaan. Konkurssi laittoi alussa myllyn jauhamaan ja Patteri oli aivan köysissä. Ensimmäiseen kymmeneen minuuttiin Patteri ei saanut mitään aikaan, mutta niin vain Jaakko Pulliainen toi Patterin peliin mukaan. Ville Haapanen vei Konkurssin taas kahden maalin johtoon. Olli Linsen kavensi kuitenkin vielä ennen taukoa. Toisen erän alkuun Patteri kiipesi rinnalle ja ohi. Konkurssi ei kuitenkaan luovuttanut ja nyt oli heidän vuoro kiivetä rinnalle ja ohi. Viimeisellä minuutilla riitti draamaa. Pari boksia ja Patterin tasoitus. Tunnetta riitti ja asetelmia haetaan jälleen kauden huipennusta odotellessa.

Ottelun MVP Joel Pasonen 2+2  Silkkaa dominointia jokaisella kentän osa-alueella

Tiistai 17.1.2023

Dynamite - ESE CXX 3-10

Hieman kaksi osainen kamppailu. Dynamite aloitti pelin virkeästi, ja ESE oli jopa hieman hätää kärsimässä. Dynamite johti ottelua 1-0 ja 2-1. Sen jälkeen ESE alkoi saada juonesta kiinni ja kelkka kääntyi. Dynyjen selkä katkaistiin viimiestään toisen erän alkuun ja ESE surffaili selvään 10-3 voittoon.

Ottelun MVP Eemeli Hämäläinen 2+3 Eemeli otti jätkät harteilleen ja ratkoi yksissä tuumin ottelun ESE:lle

Golf HT - PoNu 4-4

Divarin jättiläiset kun kohtasivat kipinät lentelivät ja tarjolla oli viihdyttävä kamppailu. Vääntö oli tiukkaa ja pelissä riitti myös tunnetta alusta loppuun asti. Maaleja tehtiin vuoro tahtiin ja paremmuutta ei saatu selville. Ottelussa tehtiin mutama maali hieman erikoisista paikoista, mutta kaikista erikoisin oli PoNu:n toinen maali, jonka oikeastaan teki Golfin veskari Joonas Innanen. Innanen onnistui mestarillisesti räpeltämään kiekon omaan maaliin, mutta Joonas kyllä paikkasi erheensä ottamalla useamman hienon kopin. Tosiaan hyvä peli ja näiden kahden kesken saadaan vielä hyvät väännöt kevättä kohti.