VIRVE KAATOI KONKURSSIN
Maanantai, 23 Tammikuu 2023 21:14

akun uuni

Kiekko pelit palasivat isoihin valoihin. Maanantaina Patteri möyhensi DOM:n toisessa erässä, mutta toisessa pelissä jysähti. Virve hyydytti Konkurssin hyvällä puolustuspelaamisella ja tehokkaalla hyökkkäämisellä. Näin Virve nousi vielä taistelemaan viimeisestä pudaripaikasta. Tiistaina palattiin taas nhl-askiin jossa Golf voitti maali-ilottelen Eseä vastaan. MAHL:n nuoriso taisteli tiukasti PoNu:a vastaan, mutta aivan ei riittänyt kynnet voittoon asti.

DOM - Patteri  2-8

Ottelu oli tasainen taisto ensimmäiset 15 minuuttia. DOM oli ensimmäisen erän aktiivinen ja Patteri oli ajoittain jopa hätää kärsimässä. DOM onnistuikin kahdesti maalinteossa Patterin yhtä vastaan. Toisen erän alkuun Pauli Homan toi rankkarista Patterin tasoihin ja se oli menoa sitten. DOM joutui nöyrtymään toisessa erässä tylysti 7-0 ja Patteri karkasi voittoon 8-2.

Ottelun MVP Tuomas Miettinen  1+4 Pelin dynamo

Konkurssi - Virve 2-4

Nyt jysähti kauden isoin paukku. Virve oli koko pelin ajan kuskin paikalla, ja Konkurssi oli hätää kärsimässä. Virve oli ottanut muutamat vahvistukset ja he toivat hyvää pöhinää. Erityisesti Lauri Väisänen oli pelipäällä ja rankaisi Konkurssia kahdesti. Virve puolusti hyvin ja Kuokkasen Jussi uunissa hoiti loput tilanteet tyylillä. Konkurssi ei oikein missään kohtaa saanut juonesta kiinni ja peli oli hyvin pitkälti veljesten Haapanen Pöyry varassa. Se ei tällä kertaa riittänyt ja Virve korjasi potin ja herätti taistelun viimiesestä pudari paikasta uudestaan eloon.

Ottelun MVP Jussi Kuokkanen 18 Torjuntaa  Jussi pelasi yhden elämänsä matseista juuri oikeaan aikaan.

Tiistai 23.1.2023

Ese aloittaa vahvasti ja joukkue maalaakin heti ensimmäisillä minuuteilla kun GOLF tuntuu olevan vielä hieman unessa. GOLF saa selvästi juonesta kiinni ja maalaakin kolme kertaa nopeaan tahtiin ja vielä neljännen kerran ylivoimalla. Ese rakentelee vielä erän loppuun pukukoppimaalin. Golf jatkaa kuitenkin toisessa erässä vahvasti maalaten kaksi kertaa kun ESE:n Pedersen tuo maalilla joukkuetta vielä peliin mukaan. Ajassa  23:38 Teemu Nieminen vie taas GOLF:n turvallisen tuntuiseen johtoon. ESE rakentelee viimeisillä minuuteilla loppukiriä maalaten kaksi kertaa, mutta kello juoksee liian kovaa ja ESE:n aika loppuu kesken.

ESE CXX - Golf HT 5-7

Ottelun MVP Teemu nieminen 2+2 Putki kulki ja mukana yli puolessa joukkueensa maaleista.

PoNu - MAHL 6-3

Alku mennään tasaisissa merkeissä ja ensimmäistä maalia nähdäänkin kymmenen minuutin kohdalla kun PoNu maalaa ensimmäisen kerran. Kuitti tähän tulee kuitenkin heti perään MAHL:n toimesta ylivoimalla. Lisää tulee ja MAHL maalaa uudestaan pari minuuttia edellisen perään. PoNu punnertaa itsensä kuitenkin vielä tasoihin erän lopussa Liudun osuessa. Kissa hiiri leikki jatkuu toisessa erässä PoNu:n mennessä taas johtoon, mutta MAHL kuittaa pelin tasoihin nopeasti. Olli Karhu pamauttaa kuitenkin yhteen vaihtoon kaksi maalia josta MAHL ei enää toivu. Lopussa PoNu vielä kaunistelee lukemia ylivoimalla ja näin PoNu:lle voitto joka ei kyllä helpolla tullut.

Ottelun MVP Olli Karhu 2+1 Teki töitä läpi ottelun molempiin suuntiin.