MAHL AVASI PISTETILINSÄ
Tiistai, 31 Tammikuu 2023 19:05

kurri aloitus

Näin on taas yksi viikko kiekkoa takana, ja mikä viikko se olikaan kaikki pelit olivat tasaisia ja jännitys kesti viimeiseen summeriin asti. Maanantaina Liigassa nähtiin viikon ainut voitto kun Konkurssi puristi lopussa DOM:n ohi 3-2 voittoon. Virve ja Hämminki tasasivat pinnat 5-5. Mainitaan että Hämmingillä oli jalkeilla rosteri kokoa 1+17. Aika hurjaa touhua. Tiistain Divarissa PoNu ja ESE väänsivät 4-4 tasurin ja illan toisessa pelissä MAHL avasi kauden pinnatilinsä vikan kympin nousulle 3-3 lukemiin Dynamitea vastaan. Lisää tällaisia viikoja. Tästä on hyvä jatkaa!!!

DOM - Konkurssi 2-3

Viiko käyntiin kunnon trillerillä. Konkurssi aloitti ottelun todella vahvasti, ja DOM oli helisemässä. Konkurssin Lassi Nevanoja iski kahdesti ennen kuin ottelu oli ehtinyt edes 10 minuuttia vanheta. Pikkuhiljaa DOM alkoi myös saada juonesta kiinni ja erän loppu mentiin tasaisissa merkeissä. Toisen erän alkuun DOM laittoa isompaa vaihdetta silmään, ja kavennus tuli ajassa 17.00. Paine kasvoi Konkurssin päässä ja Elias Muinonen sai venyä upeisiin torjuntoihin, mukaan mahtui myös tilanne jossa DOM:n Joonas Uimonen pääsi yrittämään neljästi samasta tilanteesta, mutta Muinonen kesti. Lopulta DOM:n yritys palkittiin, ja Mikko Hölttä toi DOM:n tasoihin viisi minuuttia ennen loppua. Tämän jälkeen Konkurssi heräsi taas pelaamaan ja paikkoja alkoi tulla molempiin päihin. Tasapeli alkoi näyttää vääjämättömältä, mutta sitten framille asteli Joel Pasonen, jonka tulinen rannari painui vastustamattomasti verkkoon ja Konkurssi korjasi potin 3-2 lukemin

Ottelun MVP Lassi Nevanoja  2+1 Mies oli mukana aina kun tapahtui

Virve - Hämminki 5-5

Tästä ei peli enää tasaisemmaksi muutu. Isoin ero oli rostereden koossa, sillä Hämminki oli kaapinut 3 paria pakkeja 3 sentteriä ja 4 laituriparia. Virve otti kuitenin peliin lentävän lähdön kun stunt ,ies Psonen vei oranssit johtoon. Sen jälkeen Hämmingin sylinterit alkoivat jauhaa ja erän loppu vietettiin Virven päädyssä. Paikkoja toki siunaantui molempiin päihin, mutta Virven hyökkäykset olivat enempi kontria. Toiseen erään Virvenkin koneet alkoivat kunnolla käynnistyä, ja maaleja tuli liukuhihnalta. Ennen erän puoliväliä Virve osui neljästi ja oli siirtynyt 5-3 johtoon. Hämminki alkoi saada vähän lissä kierroksia omaan myllyynsä ja Joona Hassisen ja Akseli Räsäsen maaleilla peli oli taas tasan. Viimeinen vitonen tarjoili molemille muutamat laatupaikat, mutta paremmuutta ei saatu ratkottua ja tuloksena oli oikeutettu 5-5.

Ottelun MVP Niko Intke 2+1 GM Pipppurin puuttuessa Nakki otti Pasin viitan kantaakseen ja iski kammotehot.

Tiistai 31.1.2023

ESE CXX - PoNu 4-4

ESE ja PoNu tarjoilivat todella laadukkaan kamppailun. PoNu:n Eemil Kutvonen onnistui Pelin ekasta hyökkäyksestä ja kolmen minuutin kohdalla Aku Kaipainen lisäsi johdon 2-0:n. Tämä herätti ESE:n ja se tekikin ottelun neljä seuraavaa maalia. Erirityisesti PoNu:n kanttia koiteltiin tauon molemmin puolin kun ESE teki maalit eka erän loppuun ja toisen alkuun. Eemil Kutvonen kuitenkin otti PoNun taas reppariinsa ja hilasi pelin tasoihin parilla komealla maalilla. Enempää maaleja ei nähty, vaikka molemmat loivatkin saumat onnistua. ESE jopa tarjosi PoNulle kaksi YV:tä, mutta ESE kesti.  Tasuri tyydytti varmasti molempia osapuolia

Ottelun MVP Eemil Kutvonen 3+1 Kuten jo sanottua mies kantaa PoNu:a illasta toiseen

MAHL - Dynamite 3-3

Tulihan se sieltä vihdoin. MAHL otti kuin ottikin kauden ensimmäisen pisteensä. Ottelun ensimmäinen erä ei toki siltä näyttänyt, sillä Dynamiten Konsta Hakkarainen oli mahdoton pideltävä MAHL puolustukselle. Konsta iski kolmesti, kahdessa ei edes ollut syöttäjää. Jimi Kontio aloitti MAHL:n kirin ajassa 21.06. MAHL sai tästä tuulta purjeisiinsa ja se rynni rinnalle asti täysin ansaitusti. Dynyiltä vain yksinkertaisesti loppui toisessa erässä bensa, mutta onnekseen he saivat taisteltua pisteen, sillä MAHL:n voitto näytti lopussa todennäköisemmältä. Molemmat olivat lopulta tyytyväisiä pinnaan.

Ottelun MVP Jouni Hyytiäinen 0+2 Uhrautuvaa puolustamista ja ratkaisevat syötöt napsuivat lapaan