DOM JA VIRVE KIEKON MESTAREIKSI
Maanantai, 06 Maaliskuu 2023 20:11

dom mestari

Ja niin sitä saatiin mestarit ratkottua jääkiekossa. Erittäin jännien vaiheiden jälkeen liigassa pyttyä pääsi nostelemaan Bar Dom ja divarissa puolestaan Virve.
Tiistaina pelattiin alakerran herruudesta ja siinä voittajaksi selviytyi MAHL 4-2 lukemin, ja Jumbon pytyn sai hyppysiinsä Dynyjen Olli Leskinen. Nyt on kausi 2022-2023 näiden sarjojen osalta ohi.Jääkiekossa on vielä jäljellä +40 sarjassa yksi kierros ja finaalit sekä tietysti legendaarinen toukokuun PMT-turnaus.
Katotaan nähdäänkö keväällä tripla tai jopa quadruple pytyttäjiä, tähänkin pienet aihiot on kytemässä.

Konkurssi - DOM  2-4

Kyllähän Liiga sai arvoisensa päätöksen. Konkurssi oli kärrännyt paikalle rumpuryhmästä lähtien kaikki kynnelle kykenevät. Tätä trilleriä saikin todistaa huikea noin satapäinen yleisö. Konkurssi aloitti pelin ennakkosuosikin elkein ja Kake Laakso vei punaiset johtoon kolmen ja puolen minuutin jälkeen. DOM:n Ville Paasonen kuitenkin tasoitti seuraavasta hyökkäyksestä todella komealla maalilla. Tämän jälkeen DOM tarjosi Konkurssille pari mahdollisuutta YV:llä, mutta DOM kesti ne miehekkäästi ja tauolle mentiin 1-1 lukemissa. Toisen erän ensimmäisestä hyökkäyksestä DOM meni johtoon Joonas Uimosen kanuunalla. Tämän jälkeen Konsta Orelma toi Konkurssin tasoihin ja alkoikin näyttää että kelkka kääntyy. DOM kuitenkin puolusti uhrautuvasti, ja Konkurssi keskittyi pimputteluun ja kaikkeen epäolennaiseen. Ottelu oli vääjäämättömösti etenemässä kohti rankkareita, mutta Mikko Hölttä iski maalin edestä 3-2:n. Konkurssi aloitti kirin, mutta sen katkaisi Ville Haapasen jäähy ja Sakari Muotka sai painaa viimeisen tyhjiin ja näin DOM:n jättipaukku oli valmis. Onnea DOM ja kiitos Konkurssi

Ottelun MVP Roope Parkkinen 20 Torjuntaa Niin vain Roopesta on kasvanut voittava maalivahti.

Golf - Virve  2-4

Tähän ei samanlaista yleisöä saatu koska katsojat jonottivat vessoihin ja makkaralle, koska tällaiseen ryntäykseen ei oltu varauduttu. Jäällä nähtiin kuitenkin varsin laadukas peli. Golf oli pelin alun niskan päällä ja alkoikin näyttää siltä että Golf karkaa kun Teemu Nieminen iski ekaan kymppiin kaksi maalia. Sen jälkeen Golf sortui jäähyilyyn ja Virve laittoi YV myllyn pystyyn ja Pippuri Toimiston hyökkäys siniselle. Se tuotti neljään ylivoimaan kolme maalia. Tämä latisti Golfin ja Virve sai jauhaa. Lisä maaleja saatiin odottaa pitkään ja Virve tarjosikin Golfille sauman kiivetä mukaan YV:llä mutta niin vain Virve painoi AV:lla pelin 4-2:n. Golf vielä nousi maalin päähän, mutta ei riittänyt ja Virve sai pytyn harteilleen. GM kommentti. Ompa vaikeeta

Ottelun MVP Panu Ahvenniemi 1+1 Kovaa duunia, ja voittomaali AV:lla

Tiistai 7.3.2023

Dynamite - MAHL 2-4

Kauden viimeinen peli jatkoi viikon tasaisten pelien sarjaa. Nyt pelattiin siis Jumbofinaalia, ja hyvä matsi saatiin tästäkin aikaan. Dynamiten Eetu Kurri aloitti maalinteon viiden minuutin kohdilla. Sen jälkeen MAHL otti pelistä otetta ja Trio Kutvonen-Jordan-Nyström juoni kaksi maalia ennen taukoa ja MAHL johtoon. Toisen erän alkuun MAHL keskittyi puolustamaan ja antoi hallinnan suosiolla Dynyille. Tämä oli kuitenkin vain ovelaa taktista hämäystä ja näin Dynyt kulutettiin loppuun ja Veeti Nyström niittasi pelin 3-1 ja tämä riitti voittoon ja molemmat saivat vielä yhdet onnistumiset. Näin ollen MAHL vältti jumbo palkinnon, jonka sai pokata Dynyjen Olli Leskinen hyppysiinsä. Kiitos molemmille osaalistumisesta ja eritoten MAHL:n jätkille huikeasta asenteesta peleihin.

Ottelun MVP Jouni Hyytiäinen 1+0 Pyyteetöntä puolustamista, ja pelin voittomaali