MAHL MOBIILISOVELLUS ON JULKAISTU
Maanantai, 10 Elokuu 2015 00:00

 

 

MAHL on julkaissut tänään Observiksen suunnitteleman ja toteuttaman MAHL jäsensovelluksen. Sovellus tuo MAHL informaation ja edut nyt mobiililaitteisiin. Sovelluksesta löytyy jokaiselle MAHL jäsenelle yksilöllinen MAHL jäsenkortti, jota näyttämällä nautit MAHLin eri yhteistyökumppanien eduista. Jäsenkortin saa käyttöön kirjautumalla sisään jäsenosioon sovelluksessa. Tunnus ja salasana ovat jäsenillä samat kuin MAHL verkkokaupan rekisteröinti sovelluksessa.

 

Sovelluksen kautta pystyt myös lukemaan ja seuraamaan MAHL uutisia, Facebook feediä ja YouTube videoita. Lisäksi sovelluksesta löytyy MAHL pelikalenteri, josta näkyy tulevat MAHL sarjaottelut.Sovellus on ladattavissa kaikille mobiilialustoille, Applen laitteille, Android laitteille ja Windows pohjaisille laitteille. Sovellus löytyy käyttöjärjestelmäsi sovelluskaupasta hakusanalla MAHL.

 

Sovelluksessa on jäsenosio, mutta se on hyödyllinen myös muillekin kuin MAHL jäsenistölle. Sovelluksen avulla pysyt kärryillä uusimmista uutisista ja MAHL tapahtumista.

 

Lataa nyt heti MAHL sovellus omaan kännykkääsi. 

 

MAHL kiittää Observiksen väkeä, Ottoa, Heikkiä ja muita tekijöitä. MAHL kiittää hienosta työstä.

 

Kuinka saan jäsenkortin käyttöön?

 - Lataa MAHL sovellus omasta sovelluskaupastasi.

 - Avaa sovellus

 - Kirjaudus sisään jäsenosioon MAHL verkkokaupan tunnuksillasi.

 - Nyt Jäsenkortti välilehden tulisi näkyä valikossasi.

 - Jäsenkorttia näyttämällä saat etuja MAHL yhteistyökumppaneilta. Edut päivittyy sovellukseen ja MAHL sivuilla jatkuvasti.

 

Ongelma tilanteissa ole yhteydessä:

Tuomas Anttonen

tuomas(at)mahl.fi

0458726800