MAHL JUHLI MESTAREITA!!!
Maanantai, 17 Elokuu 2015 07:46

 

 

MAHL kesäkauden ensimmäiset pytyt jaettiin viikonloppuna kun salibandyn kesäliiga ja Beachsoccer sarja saatiin päätökseen. Kummassakin saatiin hienot mestarit, joista kumpikin ansaitsi oman pyttynsä hienolla pelillä läpi kauden.

 

Kiitos kaikille kesäliigalaisille ja Beach jyrille kesäkaudesta. Muista talvikausi ja tule mukaan pelailemaan MAHL sarjoihin!!

 

MUISTA MAHL JALKAPALLON PMT SYYSKUSSA, LUE LISÄÄ

 

MAHL TALVIKAUSI 2015-2016 | ILMOITTAUDU NYT

 

Tule mukaan MAHL talvikaudelle.

Lisätietoja:

Tuomas Anttonen

tuomas(at)mahl.fi

0458726800

Raportti | Salibandyn kesäliigat

 

 Kesäliigan viimeinen kierros pelattiin kaavoista poiketen Sport Forumin kentillä. Runkosarjassa ratkaistiin joukkueet Ylä- ja Alasarjaan. Näissä sarjoissa ei runkosarjan pisteillä ollut mitään merkitystä vaan pyttyä lähtiviät Yläsarjassa  tavoittelemaan Wilmert, Verkkoverstas, LA Lightning ja Löysät 2.0. Iso kaukalo muutti peliä ja ammattimiehet erottuivat amattimiehistä selkeästi. Pelien taso nousi uusiin ulottuvuuksiin ja se loi hienon kamppailun mestaruudesta. Peleissä joukkueiden tasoerot korostuivat ja olikin heti huomattavissa että Mestaruus tullaan ratkaisemaan Löysien ja Lightningin välillä. 

Ilta huipentuikin näiden kahden joukkueen kohtaamiseen. Ottelussa oli harrastepelejä huomattavasti kovempi tempo ja taitotaso. Ottelu olisi hyvin mennyt sarjapelistä. Peli itsessään oli jännittävä ja tasainen. Molemmat joukkueet puolustivat hyvin ja hyökkäsivät monipuolisesti hitaasti ja nopeasti. Ottelu ratkesikin Lightningin tehottomuuteen ja muutamaan puolustuspään uinahdukseen.

Vaikka mestaruus olisi voinut mennä kummalle tahansa oli Löysien mestaruus täysin ansaittu. Joukkue ei hävinnyt sarjan aikana otteluakaan, ja  se teki eniten maaleja ja päästi niitä vähiten.

 

Löysien menestys perustui vahvaan joukkue pelaamiseen mutta tärkeimmät lenkit olivat Maali ja pistepörssin voittanut Juha-Matti Pitkänen ja Maalivahti Iiro Paakki. Nämä miehet takasivat toiminnallaan pohjan mille Löysät mestaruutensa rakenti. Joukkueella oli jokaisessa ottelussa hyvin pelaajia paikalla ja ratkaisijoista löytyi leveyttä.  

 

Salibandyn kesäliiga oli mukava lisä lajitarjontaan ja LÖysillä on ensikesänä varmasti kova työ puolustaa mestaruuttaan. 

 

Onnea vielä mestaruudesta!!!

 

 

Viimeisen kierroksen ottelutulokset ja finaalivaiheen sarjataulukot näet täältä.

 

Salibandyn kesäliigan mestarijoukkue Löysät 2.0

 

Raportti | Beachsoccer

 

 Beachsoccer sarjan viimeisellä viikolla pelattiin kaksoi kierrosta. Ensimmäinen torstaina, ja toinen lauantaina. Päämaja onnistui ratkaisemaan mestaruuden jo torstain toisessa ottelussaan. Näin viimeiselle kierrokselle jäi taisteltavaa vain kakkospaikasta ja jumbosijasta. Hopealle selviytyi Team 70´s ja Hazard vältti jumbopaikan voittamalla Majan kauden vimeisessä ottelussa.

Beachsoccer kausi eteni ensimmäisen puolikkaan tasaisissa merkeissä, mutta tauon jälkeen Maja riuhtaisi itsensä muilta karkuun eikä heitä enää sen jälkeen kiinni saatu. Viimeisillä kierroksilla Maja joutui tulemaan toimeen ilman joukkueen kahta tärkeintä palasta. Tutkapari Kimmo Kyllönen-Aku Ojanen dominoi sarjaa mielin määrin ja heidän puuttumisensa alkaa samantien vaikuttaa pelin tasoon. Mutta tästäkin huolimatta Maja näytti kokemuksensa ja raapi otteluista tarvittavat pisteet, jotta uhkaajat pysyivät takana loppuun asti. Rutiini takasi Majalle kolmannen perättäisen Beachsoccer mestaruuden. Joten voidaan hyvällä omallatunnolla puhua jo lajidynastiasta. 

 

Maalipörssin voito karkasi Aku Ojasen käsistä Team 70´s Henri Paavilaiselle. Henkan viimeisten kierrosten huima loppukiri toi lopulta maalikuninkuuden yhden maalin erolla.Henkka teki 24 maalia. Pistepörssin voittoon se ei sentään aivan riittänyt, sillä Aku voitti pistepörssin 34 pisteellä Henri Paavilaisen ollessa toinen pistein 32. Syöttöpörssin voitto meni niin ikään Tiimille kun Pertti Huttunen napasi ykköstilan 13 syötöllä. 

 

Takana on jälleen yksi kausi Suomen vanhinta Beachsoccer sarjaa. Uusia kasvoja toivotaan mukaan lajiin, jotta Majan mestaruusputki saadaan ensi kesänä katkaistua. Kaikki vaan rohkeasti ensi kesänä mukaan tähän hienoon lajiin ja vielä kerran onnea Päämajalle mestaruudesta.

 

Viimeisen kierroksen ottelutulokset ja finaalivaiheen sarjataulukot näet täältä.

Beachsoccer 2015 mestarijoukkue, AC Päämaja jälleen kerran.

 

PMT TURNAUKSET

 

Muista myös Frisbeegolfin PMT turnaus 29.8.2015