MAHL JÄÄKIEKKO VALMISTAUTUU JOULUUN
Torstai, 17 Joulukuu 2015 15:57

 

 

MAHL kiekkoviikko tarjosi maanantai ja tiistai-iltaan viisi ottelua. Maanantaina päästiin todelliseen primetime  aikaan kun pelit alkoivat klo 19.30 isoissa valoissa. Se toikin joukkueille hieman uutta pohdittavaa, toimiiko kroppa niin aikasin?

 


Muista MAHL kiekon viikkovuoro:

 

Tiiistaisin kilpahalli klo 11.30-12.30

 

CARLSON JÄSENEDUT MAHL JÄSENILLE

 

Carlson tarjoaa MAHL lajivarusteista kiekkoon, salibandyyn, jalkapalloon kaupungin kovimmat edut. Lue lisää tarjouksista.

 

 

RAPORTTI

 

LIIGA

 

events.png 6 20     14.12.2015 19:30 h Sahara - Jukurit Old Time 7 - 3 Raportti
events.png 6 19     15.12.2015 22:00 h AC Päämaja - Mipro 3 - 0 Raportti

 

DIVARI

 

events.png 6 17     14.12.2015 20:30 h Star Expert - PHR 4 - 1 Raportti
events.png 6 18     14.12.2015 21:30 h Cafe Keidas - Team 70´s 3 - 13 Raportti
events.png 6 19     15.12.2015 21:00 h MAMK Hearts - PoNu 2 - 5 Raportti

 

 

 

Sahara vs. Jukurit Old Time 7-3 (3-3/4-0)

Kalevankankaalta tippuu pommi! Sahara vie JOT:a kuin kuoriämpäriä. Jälleen yksi kauden viihdyttävimmistä peleistä, jossa ei vauhtia ja vaaratilanteita puutu. Jere "Boom Boom" Helmola 4+1 nousee jälleen otsikoihin kammoranteineen. Nuorilla pojilla on vielä muutama kilometri reenailtavaa moisiin ranteisiin. Saharan maalilla Marko "Hörö" Hänninen 33/36 torjuntaa on myös ilmiömäisessä vireessä. Tänään JOT ei vaan saa Saharan tähtiä aisoihin, eikä löydä viisastenkiveä heidän ohittamiseen.

Uskomaton draivi Saharalla päällä. Joukkue nousee kohisten vedonlyöjien papereissa Kiekkoliigan mustaksi hevoseksi. Key playerit on helppo tunnistaa rosterista pisteiden johdosta, mutta tosiasiassa joukkue hengittää nyt mustaa lätkää. Vaikea voitettava.

 

Star Expert vs. PHR 4-1 (2-0/2-1)

Star Expert vs. Jan Konga 4-1. Siinä pelin pääkuva tältä illalta. PHR oli liikkeellä niukalla 8 kenttäpelaajalla ja valitettavasti se näkyi tänään. Star Expert sortui pelin edetessä turhaan neppailuun, eikä siksi naulannut peliä missään vaiheessa. Uskomattomia venymisiä PHR:n Kongalta, 39/43 torjuntaa. PHR:n niukkavarainen kenttämiehistö sumputti hyvin omaa päätyään ja pääsi ajoittain vaarallisiin vastahyökkäyksiin, väsyneenä ratkaisut olivat valitettavan heikkoja. Ja kun hyvästä yrityksestä ei pisteitä saa, menivät ne tänään Star Expertille.

Starin kolmikko Rinne-Pöyry-Lahtinen kurvailivat Vormiston oppien mukaan pakarat punoittaen, kiirettä piti PHR päädyssä.

 

Cafe Keidas vs. Team 70's 3-13 (1-7/2-6)

Jepulis. Tiimille tarjottiin laittaa omat statsit kuntoon ja niinhän siinä kävi. Juuso Vuokio 4+3 ja kolmen tehopisteen miehiä yhteensä 5 kpl:tta. Tiimin naiset myös pisteille, Anu Lähteemäki ja Kaisa Pullinen, molemmille 0+1. Cafe Keitaalla on mietinnän paikka, kuka pelaa missäkin, tai edes pelaisi sillä paikalla missä pelin aloittaa. Ajoittain hyökätään viidellä ja pahimmoillaan pakit ovat vastahyökkäyksen käynnistyessä vastustajan maalin takana. No, kenelleppä niin ei sattuisi, mutta perusnoppaviis oman maalin eteen ja kiekon syöntiin. Siinä lyhyt oppimäärä loppukaudelle. Muutama liukasjalkainen peluri Keitaalta löytyy, joten tasurin tai voiton ottaminen loppukaudella ei ole ollenkaan mahdotonta.

 

MAMK Hearts vs PoNu 2-5

 

Ottelu tarjosi viihdettä ja vauhtia. Todella kovatempoinen peli divariotteluksi. Kumpikin joukkue oli aktiivinen ja PoNu maalissa Aku Kaipainen oli ilmiömäinen ja välillä pyöri mahalleenkin ottaen kiekot kiinni. Nuorempi kaarti nousi taas esiin Ponu joukkueesta, kun tällä kertaa Juuso Liutu toimi kapelimestarina. Myös Kalle Korhonen otti roolia tehden 1+1 tehot peliin. PoNu otti todella arvokkaan voiton ja näin ollen tasoitti divarin kärkeä. Pelissä nähtiin myös ikäviäkin tapahtumia kun Jani Himanen kolautti pään laitaan ja peli päättyi siihen. MAHL toivottaa Janille paranemisia ja pikaista paranemista.



AC Päämaja vs Mipro 3-0

Nihkeä peli AC Päämajalta, eikä se millään löytänyt rakoa millä puhkoa Mipron tiivis puolustusmuuri. Ottelu oli tuloksena tasainen, mutta AC Päämajan hallinnassa mentiin. Tiivis puolustus ja Aku Kaipainen pitivät pelin erittäin tasaisena. Mipro luotti omaan taktiikkaansa ja muutamalla onnenkantamoisella se olisi voinut hyvinkin kääntää pelin kulun. Mikko Vahvaselkä kuitenkin pystäytti tällä kertaa kaikki Mipron yritykset.


 

Tällä viikolla MAHL sarjat aloittaa joulutauon, mutta kiekkoa pelataan vielä ensi viikollakin neljän ottelun verran. Tämän jälkeen alkaa kinkun syönti ja Rauhoittuminen.