JÄÄPALLOSARJASSA ALKAMASSA RATKAISUVAIHEET
Tiistai, 19 Tammikuu 2016 19:12

 

 

MAHL jääpallosarja elää ratkaisevia hetkiään, kun kamppaillaan neljän parhaan joukkoon pääsystä. Fc Hazard sekä Canarian Pallo kamppailevat kumpi on menossa välieriin ja kumpi joutuu sijoitusotteluun. Kärkikolmikko on aika selvä, mutta playoffeissa voi käydä mitä tahansa. Sarjassa pelataan runkosarjan jälkeen finaalipelit, ja usko on että SS-Bandyn etumatka on kaventunut siihen mennessä.
 
Sää ei edelleenkään antanut armoa pelaajille, vaan pakkanen paukkui lähempänä -30:ntä. Kuitenkin suuremmilta kommelluksilta vältyttiin ja oikealla pukeutumisella ei tullut edes kylmä.

 

Raportti

 

 
  4 19 17.01.2016 18:00 h MPU  -  Try Out 8 - 0 Raportti
 
  4 21 17.01.2016 18:00 h Maks-91 Ikämiehet  -  Fc Hazard 5 - 1 Raportti
 
  4 21 17.01.2016 18:40 h Canarian Pallo  -  MPU 1 - 6 Raportti
 
  4 22 17.01.2016 18:40 h Maks-91 ikämiehet  -  SS-Bandy 1 - 5 Raportti
 
  4 23 17.01.2016 19:20 h Canarian Pallo  -  Try Out 2 - 10 Raportti
 
  4 24 17.01.2016 19:20 h SS-Bandy  -  Fc Hazard 6 - 2 Raportti

 

 

 

SS-BANDY

 

Joukkue on kyllä täynnä sotureita, sillä pelaajat kävivät päivällä pelaamassa Jyväskylässä kaksi tunnin ottelua Suomi-Sarjaa ja tulivat vielä pelaamaan MAHL sarjapelit. Todellisia sissejä, eikä pakkanen näitä miehiä masenna. SS-Bandy menee pikkuhiljaa kohti runkosarjan voittoa, mutta täytyy muistaa että finaalipeleissä kaikki on mahdollista. 

 

MPU

 

Kaposella kokoonpanolla mukana ollut MPU otti varmat ja vakuuttavat voitot. Esa Nissinen oli elementissään ja maalissa Pekalan Jussi oli itse varmuus, vaikka pirun kylmä herralla olikin. MPU on joukkue, jolta odotetaan kuitenkin paljon. Sen on tarkoitus olla se joukkue, joka haastaa loppukaudesta SS-Bandyn mahdollisessa finaalipelissä.

 

MAKS-91 IKÄMIEHET

 

Joukkue on kyllä yllättänyt koko sarjaa seuraavan raadin. "Vanhoja" miehiä, mutta peli on kyllä todella hienon näköistä. Joona Koivula on ottanut hienoa roolia joukkueen hyökkäyksessa ja pelaa todella hyvin tällä hetkellä. Joonan kuuluu joukkueen ns. nuoriso-osastoon, mutta on ottanut joukkueen pelaamisessa liiderin roolia. MAKS-91 tavoittelee finaalipaikkaa, mutta saa nähdä löytääkö se vielä yhden vaihteen, jolla se haastaa MPU:n.



FC HAZARD

 

Joukkue täynnä salibandypelaajia ja jalkapalloilijoita. Tämä ei kentällä kuitenkaan näy, vaan pienin askelin joukkue menee eteenpäin. Joukkue kamppailee paikasta neljän parhaan joukkoon, jotta se pääsisi vielä kerran kohtaamaan MAKS-91 joukkueen. Fc Hazard ei voittoja tai pisteteitä kierroksella saalistanut, mutta otti erävoiton SS-Bandyltä. Joukkueen maalissa lainavahteina pelanneet Toni Hokkanen sekä Riku Lehtimäki ottivat muutaman todella komean torjunnan, todennäköisesti eivät kuitenkaan kerenneet edestä pois. Kaikki kuitenkin lasketaan ja kumpikin selviytyi urakastaan todella hienosti!!!

 

 CANARIAN PALLO

 

Joukkue kärsi akuutista pelaajapulasta ja näin ollen ei päässyt antamaan itsestään kaikkia irti. Korhosen poppoo oli hyvin edustettuna kun Kalle ja Vili pelasivat joukkueen vahvuudessa hyvin ottein. Pientä turhautumista oli joukkueen sisällä havaittavissa, joten on toivottavaa että viimeisille kierroksille pelaajat löytää itsensä paikalle. Joukkueessa on potentiaalia, ja sillä on vielä muutama kierros aikaa näyttää se.

 

TRY OUT

 

WP 35:n perässä Try Out otti MAHL historian ensimmäisen voittonsa jääpallopeleissä. Johanna Rapo keitti todelliset käärmekeitot päivän aikana ja etsi tarvittavat pelaajat kokoonpanoon. Tämä auttoi ja Try Out otti ensimmäisen voittonsa. Tästä alkaa varmasti uusi kausi myös tälläkin joukkueella.