KIEKKOVIIKKO PÄÄTTYI TODELLISEEN NAMUPALAAN
Perjantai, 22 Tammikuu 2016 09:40

 

 

MAHL kiekkoviikko tarjosi todella erilaisia pelejä ja hienoja yllätyksiä. Tulokset olivat erinomaisia sarjojen kannalta. Divari on tällä hetkellä todella tasainen ja liigassakin Jukurit alkaa nostaa päätään kärkikamppailuun.

 

Muista MAHL avoin kiekkovuorot tiistaisin klo 11.30-12.30

 

 

Raportti

 

MAMK Hearts vs Team 70's 9-2

 

MAMK näytti osaamistaan ja ilmoitti itsensä divarin mestarisuosikiksi. Team 70's pelaa letkeellä tunteella ja suurempia kannuja miettimättä. Valtteri Kääriä oli ilmiliekeissä iskien 2+2 tehot peliin ja maalissa Jan Lampinen jatkoi kaudelta tuttuja varmoja otteitaan. Team 70's ei pystynyt haastamaan MAMK:ia, joten sen tappioputki sai jatkoa.

 

PoNu vs Star Expert 5-1

 

Star Expert pelasi alle tasonsa ja näin ollen PoNu pääsi yllättämään voitolla. Karhu kantaa joukkuetta isossa sylissään, mutta myös muitakin ratkaisijoita löytyy. Ottelussa nähtiin myös tunnettakin, kun Kalle Korhonen päätti ottaa itsellensä ekan suihkuvuoron. Käytöskymppi ja näin ollen mies ensimmäisenä suihkuun. Taisi joukkueella olla joku kisa päällä. PoNu Joonas Marjakankaalla oli todellinen onnenpäivä, kun mies teki ensimmäisen maalinsa yli vuoteen MAHL sarjassa.

 

PHR vs Mikkelin Golf HT 2-4

Todella tasainen ottelu, jossa PHR kiusasi pitkään Golfia, Lopussa kuitenkin Musta Kostaja nousi esiin, sidekikkinä punarinta Kiiski. Haaja sekä Kiiski näyttivät vauhtiaan lopussa ja löysivät toisensa pelikentältä komealla yhteispelillä. Haaja 2+1 ja Kiiski 1+1 olivat ottelun ehdotonta eliittiä ja tulevat tekemään paljon hyvää Golfille kauden aikana.

 

Mipro vs HC Karla 4-2

Mipro kamppaili itsellensä voiton ottelusta jossa nähtiin kamppailua, tunnetta, vauhtia, nokkapokkaa ja kaikkea mitä hyvässä goon -pelissä onkin. Kumpikin joukkue kaipaa pisteitä ja taistelee jokaisesta mahdollisuudesta ja tuo näkyi pelissä. Kaikki annettiin kentällä ja mitään ei jätetty varastoon. HC Karlan maalissa Aleksi Hinkkala oli todellisessa rumputulessa ja torjuntoja kertyi yhteensä 34. Mipro joukkueesta tahtipuikkoa heilutti Heikki Suhonen 1+1 tehoilla.

 

Wilmert vs Jukurit Old Time 2-3

 

Wilmert nukkui erien alut ja se maksoi ottelun voiton. Harri Tammiruusu pelasi loistavan pelin ja sai näin ollen itsellensä vihdoin "ison" päänahan. Todella komea peli, jossa pelattiin harrastekiekon syvimmällä olemuksella. Siistiä ja vauhdikasta peliä. Ottelun lopputulos tasoitti liigan kärkikolmikkoa kummasti.

 

KIEKKO MYÖS PERHEEN MUILLE JÄSENILLE 

 

Young Guns kiekkotoimintan 13-16 -vuotiaille!

 

 

 

Korttelikiekkoa 4-12 -vuotiaille.