JUKURIT KÄRJESSSÄ IKÄMIESKIEKOSSA
Tiistai, 26 Tammikuu 2016 16:01

 

 

 

Ikämieskiekon pelejä jatkettiin, tällä kertaa harjoitushallissa. Siellä oli menoa ja meininkiä, eikä tahdistimilta vältytty. Kovaa on meno +40 kiekossa ja todella komeita suorituksia nähtiin kentällä. Tällä kertaa jopa muistettiin pelata pelit loppuun saakka, kun Wilmert ja Sahara haki ratkaisua kauden ensimmäiseltä voittolaukauskilpailulta.


KORTTELIKIEKKO ALKAA - TAAS PELATAAN!

 

Korttelikiekko on käynnissä. Tule mukaan korttelikiekkoon, lue lisää www.korttelikerho.fi

 

 

Raportti

 

 
  6 19 Harjoitushalli 24.01.2016 16:00 h   -   0 - 7 Raportti
 
  6 20 Harjoitushalli 24.01.2016 17:00 h   -   12 - 4 Raportti
 
  6 17 Harjoitushalli 24.01.2016 18:00 h   -   4 - 3 (OT) Raportti
 
  6 18 Harjoitushalli 24.01.2016 19:00 h   -   0 - 14 Raportti

 

 

 

Jukurit oli kierroksella aivan pitelemätön ja sen tehokkuus maalipaikoissa oli silmiä hivelevää. Kaksi ottelua, maalierolla 19-4 kertoo kaiken oleellisen. Antti Vilhunen iski kahteen peliin yhteensä 7 maalia ja näin ollen nousi hätyyttelemään Jere Helmolan maalipörssin kärkipaikkaa. Jukureiden maalivahtina pelannut Harri Tammiruusu pelasi historian ensimmäisen nollapelinsä MAHL kiekossa. Golfia vastaan se irtosi yhteensä 18 torjunnalla. Jukureilla on tällä hetkellä kahden pisteen karkumatka Saharaan, kun kummallakin on jäljellä vielä kolme ottelua.

Muistetaan että Jukureilla on mahdollisuus ekstra pisteeseen, kun viimeisellä kierroksella pelataan väliin jäänyt rankkarikisa Jukureiden sekä Wilmertin kesken.

 

Jukurit ja Sahara kamppailee tällä hetkellä vielä mestaruudesta, joista lähempänä on Sahara. Saa nähdä riittääkö joukkueilla potku loppukauteen ja pystyykö se haastamaan Jukurit. Wilmert Old School hieman tippui näiden kahden kelkasta, mutta Wilmertillä on yksi peli vähemmän pelattuna. Wilmertillä on tällä hetkellä neljä pistettä kärkeen.


Kärkikolmikon takana Golf, HiKi ja Team 70's kamppailee lopuista sijoituksista. Sarja onkin selkeästi jakautunut kahteen osaan ja kummissakin päissä loppukaudesta voi vielä tapahtua liikehdintää. HiKi opettelee kiekon saloja ja varmasti kehittyy jokaisella kierroksella. Team 70's pelaa omalla tavallaan, rivimiehinä, jotta tähdet erottuvat.

Mielenkiintoinen loppukausi on tulossa MAHL kiekossa ja etenkin vielä +40 jääkiekossa, jossa ei erillisiä playoff pelejä pelata.

 

Jahtaako Jukurit tuplaa tältä kaudelta?