KUKA NOSTAA KANNUA TALVIFUDIKSESSA?
Perjantai, 18 Maaliskuu 2016 10:56

 

 

MAHL Talvijalkapallokausi huipentuu tulevana sunnuntaina kuplassa. Tällä kertaa ollaan todella mielenkiintoisessa tilanteessa, kun kolmella joukkueella on mahdollisuus mestaruuteen. Tiukan viimeisen kierroksen väännön käyvät International Team, Wilmert sekä SPK. Näiden kolmen joukkueen kesken käydään kamppailu siitä kuka nostelee pyttyä pelien jälkeen.

 

International Team

 

IT on pelannut hienon kauden ja ei ole kompastellut kummemmin kauden aikana. IT on tällä hetkellä piikkipaikalla tasapistein Wilmertin kanssa, mutta sillä on tällä hetkellä parempi maaliero. IT:llä on hieman helpompi loppuohjelma, verrattuna kahteen muuhun kärkijoukkueeseen. AC Päämaja sekä Wilmert Old Schoolin tulisi olla suupala joukkueelle ja voitot näistä peleistä, ratkaisisi mestaruuden IT jätkille. Maaliero on tällä hetkellä +3 verrattuna Wilmerttiin, joten jos suurempia töppäyksiä ei tule, niin IT on vahvoilla.

 

Wilmert

 

Joukkue mustissa on ollut pelottava koko kauden. Maaleja se on mättänyt, mutta enempäänkin olisi ollut mahdollisuus. Saa nähdä viekö koko kauden ajan kestänyt namuttelu mestaruuden Wilmertiltä. Maaliero on kolme maalia IT:n hyväksi ja Wilmertin viimeiset vastustajat ovat FC Hazard sekä SPK. Tästä johtuen ennakkoon ei ainakaan mitään maalijuhlaa ole tulossa. Maaleja pitää kuitenkin joukkueen mättää urakalla ja saa nähdä mitä viimeinen kierros tuo tullessaan. Varmaa on että nyt täytyy Matti Paksun sekä Malhosen olla hieman ahneempi maalinteossa, se on varmaa että IT ei ainakaan anna mitään armoa vastustajalleen.

 

SPK

 

SPK menetti viime kierroksella 5 pistettä. Nyt se on kaksi pistettä takana kärkijoukkueita. Mestaruutta jos ei tule niin syytä voi valitettavasti katsoa peilistä. Syy ei ole paikalla olleiden, vaan niiden jotka eivät ole paikalle saapuneet. SPK:n ongelma on ollut lauantai-ilta. Liian moni mies on jäänyt sille tielle ja sunnuntaiaamuna ei ole pelaajia näkynyt pelikentällä. Viime kierroksella joukkue pelasi vajaalla ja juuri 6 pelaajalla. Lisäksi ykköstähti Markus Brusila otti käsivirheellä itsellensä punaisen kortin, jonka takia mies huilaa vielä tulevan kierroksen ensimmäisen ottelun. SPK:lla on kuitenkin vielä sauma, sillä se pelaa Wilmerttiä vastaan viimeisen pelinsä. Voitto siitä ja IT:n pieni kompastus niin kaikki on mahdollista. Wilmert Old School tulee laittamaan kaikki kikkansa kehiin viimeisessä pelissä IT:tä vastaan, joten mahdollista on SPK:lla nousta vielä kärkeen. Nyt on siis GM Kasper Aholaisella kova työ motivoida joukkue pelaamaan tosissaan ja ottamaan tarvittavat voitot. Aika näyttää sitten mihin se riittää.

 

 

ARVIO

 

Karu totuus on että IT:lle on jaettu parhaat kortit viimeiselle kierrokselle. Katsotaan kuinka joukkue pärjää viimeisissä peleissä. IT:llä on voitto omissa käsissä, mutta pieni lipsahdus voi viedä kaiken. SPK sekä Wilmert ovat nälkäisinä takana ja odottavat kompastusta.

 

Komea huipennus on tulossa sunnuntaina 20.3. kuplassa, ratkaisupelit klo 12.00 jälkeen kuplassa, tervetuloa katsomaan.

 

 

JALKAPALLON KESÄKAUSI 2016 | ILMOITTADU NYT!

 

 

RAUTALIIGA , 700 € HÄNSKI | 5/2016-8/2016

MAHL rautaliigaa pelataan hänskissä. Todellinen kesän hittitapahtuma ja koko ison kirkon kuumin puheenaihe. Rakenna joukkueesi mukaan kulmakunnan kovimpaan jalkapallosarjaan.

 

Sarjatasoja löytyy tänä vuonna kolme kilpa-, harraste- ja höntsäsarja. Nyt siis löytyy jokaiselle oma sarjansa ja toiveissa on että myös +40 joukkueet ja naisetkin innostuisivat MAHL jalkapallosta.

 

Katso hinnat ja ilmoittaudu mukaan - Täältä