JUKURIT OLD TIME KIEKKOMESTARIKSI | KATSO KAUDEN MVP PELAAJAT
Torstai, 31 Maaliskuu 2016 11:59

 

 

 

Jukurit Old Time otti tuplan MAHL jääkiekossa. Joukkue voitti sekä liigan, että +40 sarjan MAHL jääkiekossa. Tämä on hauskaa, sillä joukkue on pääsääntöisesti sama kummissakin sarjoissa. Joten ikä ei tätä joukkuetta paina, nuoremmille hieman siis opittavaa. Jukurit oli finaaleissa parempi lukemin 1-4 ja 4-1. Lukemat ovat selvempiä, mitä ottelut olivat luonteeltaan kenttäpelissä. AC Päämaja pelasi tiukasti, mutta ratkaisuhetkellä Jukurit oli huomattavasti taitavampi ja terävämpi. Jukurit Old Time rankaisi niillä hetkillä, kun nuoret AC Päämaja pojat olivat hieman unessa. Toinen finaalipeli päättyi toisen erän alkuun, kun Jukurit iski 5 minuuttiin 3 maalia.

Hieno kausi takana, onnea Jukureille mestaruudesta.

Pronssiottelussa Sahara otti kolmennen sijan tämän kauden sarjassa. Wilmert alkaa tottumaan jo neljänteen sijaan, ties kuinka mones neljäs sija Wilmertin joukkueelle. Runkosarjan perusteella tähän kauteen odotukset varmasti olivat korkeammalla. No ensi kauteen uusin kujein niin varmasti tulee petrausta ainakin yksi sija. Sahara oli pronssiottelussa halukkaampi osapuoli ja halusi voittaa kauden viimeisen pelinsä.

 

 

Kiitoksia kaikille jääkiekkokaudesta 2015-2016!

 

ALL STARS KENTÄLLISET | LIIGA

 

VH

Kai Simola

Jukurit OT

KH

Mikko Nevanoja

Jukurit OT

OH 

Jere Helmola

Sahara

 

 

VP

Tommi Kekäläinen

AC Päämaja

 OP

Ilari Hämäläinen

Wilmert

 

MV

Mikko Vahvaselkä

AC Päämaja

 

ALL STARS KENTÄLLISET | DIVARI

 

VH

Sami Hassinen

MAMK Hearts

KH

Joona Rinne

Star Expert

OH 

Olli Karhu

PoNu

VP

Mikko Kiiski

Mikkelin Golf HT

 OP

Valtteri Kääriä

MAMK Hearts

 

MV

Aku Kaipainen

PoNu

 

 

MAHL KESÄKAUSI 2016

Kesäkaudella voi myös harrastaa MAHL sarjoissa. Tule mukaan kesällä pelaamaan salibandyä, jalkapalloa, beachsocceria tai muita MAHL kesälajeja. Tsekkaa lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan.

 

Lisätietoja:

Tuomas Anttonen

0458726800

tuomas(at)mahl.fi

 

 

Joukkueiden MVP Pelaajat

 

Jukurit Old Time | Mikko Nevanoja

Jukureiden nuorisokaartiin kuuluva pelaaja on niitä ratkaisupelaajia, joissa on Jukurit OT:n tulevaisuus. Nevis oli koko kauden pistetilastoissa tasainen ja oli joukkueen paras pistemies koko kauden aikana. Teki aina ratkaisevissa hetkissä osumia, kuten molemmissa finaaleissa. Lisäksi mies oli ratkaisevassa asemassa kun joukkue nousi kuilunpartaalta ohi PHR:n alkusarjassa. Ilman "Nevistä" olisi ollut lähellä että Jukurit olisi tällä kaudella pelannut divaria. Koko kauden ehdoton MVP Jukureista on Mikko Nevanoja.

 

AC Päämaja | Olli Linsen

Olli Pelasi kauden tasaisesti ja jaksoi painaa koko kauden hyvällä ilmeellä. Pisteitä tuli hyvin läpi kauden ja oli joukkueensa parhaimpia pistemiehiä. Tunnollinen joukkuepelaaja, puolustaa ja hyökkää muun joukkueen kanssa. Kultaakin kalliimpi pelaaja AC Päämajan toiminnassa.

 

Sahara | Marko Paukku

Marko Paukku on joukkueen sielu hyökkäyspelissä. Kun Paukku on paikalle Jere Helmolakin (vaikka liekeissä onkin) roihahtaa tuleen. Paukku tuo aina vauhtia joukkueen peliin ja kemia Helmolan kanssa on jotain aivan uskomatonta.

 

Wilmert | Teemu Nieminen

Tämä lukkoranne oli koko kauden vaarallinen ja tehokas. Wilmertissä nousi tänä vuonna nuoret miehet isoon rooliin, Niemisen ohella huippukauden pelasi Ilari Hämäläinen. Nieminen kuitenkin tiukoissa paikoissa piti pintansa ja Ranne on ehkä koko sarjan kovin. Hienoa pelaamista Teemulta ja otti hienoa roolia, dominoivien pelaajien rinnalla.

 

HC Karla | Janne Myyryläinen

Janne keskittyi tänä vuonna pelaamiseen ja tulos oli sen mukaista. Pisteitä tuli tänä vuonna urakalla ja jäähylläkin mies käväisi vain kolme kertaa. Toki yksi jäähy oli hieman suurempi kuin muut, mutta kuka näitä muistaa.  Janne pelasi kuitenkin koko MAHL uransa parhaan kauden, joten MVP titteli on tänä vuonna ansaittu.

 

Mipro | Antti Kivelä

Antti pelasi MAHL uransa parhaan kauden tänä vuonna. Mies oli vahva hyökkäyspäässä ja kentällä antoi aina kaikkensa. Uran parhaat kausipisteet siitä todisteena, että Antti nousi nyt viimeistään Mipron johtaviin pelaajiin.

 

MAMK Hearts | Sami Hassinen

Pelaaja joka otti roolia joukkueessa heti alkukaudesta alkaen. Sami oli hyvällä pelipäällä heti alkukaudesta alkaen ja näytti muulle joukkueelle esimerkillään kuinka kesäkauden harjoittelu hoidetaan. Muu joukkue vielä alkukaudesta haki tukea mailasta jotta pysyy pystyssä jäällä, mutta Sami oli heti valmis. Muun joukkueen noustessa Saminkin peli parani koko ajan ja kamppailu divarin pistepörssin voitosta.

 

TOP 10 | Antti Kekkonen

Rookie joka teki todella ison vaikutuksen tullessaan sarjaan. Pitkä tauko kiekkopeleistä, mutta otteissa se ei näkynyt lainkaan. Hyvää pelaamista läpi kauden ja hyvällä asenteella. Antti oli TOP 10 kauden todellisia piristyksiä, ja selkeä onnistuja.

 

Star Expert | Joona Rinne

Nuorelta mieheltä komea kausi ja hyvää pelaamista läpi kauden. Joona iski itsensä divarin pistepörssin ykköseksi ja oli ratkaisevia miehiä koko joukkueessa.

 

Mikkelin Golf HT | Mikko Kiiski

Joukkueen GM, ennätyksellinen maaliputki MAHL sarjoissa ja todella tunnollinen joukkueenjohtaja. Golf saa kiittää monesta Mikko Kiiskiä ja ansaitusti koko joukkueen MVP. Mikolle merkattiin nimiin MAHL historian pisin maaliputki, yhteensä 13 ottelua. Joukkueessa löytyy paljon vastuunkantajia, valmennuksen puolella pelikentällä ykkönen on Jussi Hyvärinen, joka opasti joukkueen peliä läpi kauden. Jokainen joukkue kaipaa myös pukukoppipelaajan ja siinä on maestrona ehdottomasti Mikko Saalasti. Tämä kolmen kopla siivittää Golfia ensi kaudella kohti Divarin mestaruutta!

 

PoNu | Olli Karhu

Karhu tuli paluumuuttajana joukkueeseen muutaman vuoden tauon jälkeen ja näytti mitä on tarttunut isommilta areenoilta. Johti joukkueen nuoriso-osastoa ja teki tärkeitä maaleja joukkueelle. Hienosti pelattu kausi mieheltä sekä pelillisesti että tilastollisesti. Pieni tahra jäi pelikiellon osalta kaudesta, mutta missään nimessä kyseessä ei ollut törkeys. Vahingosta mies kärsi pelikieltoa, mutta tämä ei miehen sädekehää heikennä.

 

Team 70's | Kaisa Pullinen

Täydet pisteet rohkeudesta ja asenteesta jota jokaisella pelaajalla tulee olla. Naisten peleistä suoraan kiekolliseksi pakiksi Team 70's:n legendaariseen ryhmitykseen. Kaisa otti komeasti paikkansa sekä joukkueen kopissa että kentällä. Komeaa rohkeutta naispelaajalta, joita toivotaan tulevaisuudessa yhä enemmän MAHL sarjoihin.

 

PHR | Jan Konga

Jan otti harppauksen MAHL maalivahtien eliittiin kauden aikana. Todella komea kehityskaari mieheltä, ja hienoja otteita maalissa läpi kauden. Innokkuutta riittä enemmän kuin kentällä kerkee antamaan, todellinen lainavahti joka on Mäntyharjulta asti aina valmiina kenen tahansa joukkueen jäällä. Kantoi komeasti vastuuta PHR:n hienossa alkukaudessa.

 

Cafe Keidas | Teemu Parkkonen

Mies jolla aina hymy suussa peleissä ja ei turhia stressaillut kauden aikana. Takkiin tuli ensimmäisenä kautena paljon, mutta mieli pysyi virkeänä Teemulla koko kauden. Joukkueen positiivinen ilmentymä läpi kauden ja aktiivinen peluri. Hienoa kehityskaarta koko kauden aikana, kehittyi huomasti ja oppi lisää harrastekiekosta koko ajan.