SALIBANDYFINAALIT ALKAA KUKA VIE KANNUN?
Keskiviikko, 06 Huhtikuu 2016 07:40

 

 

 

Salibandyn finaaliviikko on täällä! Liigan finaaliin selvisi RiSaba huimalla kamppalilulla Lost Causia vastaan. Lost Cause taipui toista vuotta putkeen Ristiinalaisille, ongelmana oli tälläkin kertaa pelaajien vähyys rakaisupelissä. Lost Cause oli saanut perjantai-illan oteluun kuusi pelaajaa, reissujen sekä muiden esteiden takia.

 

RiSaba meni finaaliin ratkaisevan ottelun 4-3 voitolla, jossa ratkaisuosuman teki Miika Kokkonen huimalla lämärillä. Ristiinalaiset on todellinen piristys MAHL salibandyliigassa. Joukkue todistaa sen, että kilpasarjapelaajat ei ole aina avain onneen. Yhtenäinen ryhmä ja kova yritys, niin vähemmälläkin "kilpasarjapelaajien" määrällä pärjää hyvin MAHL salibandyn liigapeleissä. RiSaba pelaa hienoa salibandyä, ja Keskiviikkona se pääsee haastamaan Team KalU:n MAHL salibandyliigan mestaruudesta. Lauantaina ratkaisupeleihin on odotettavissa suurta fanilaumaa Ristiinan seudulta, rummut on jo alkanut päristä paikallisessa kuppilassa.

Salibandydivarin finaalissa kohtaavat ennakkoon kovimmat joukkueet Wilmert sekä FC Hazard. Tämä finaalipari on todella mielenkiintoinen ja tunnetta ja räiskettä on odotettavissa.

 

Finaalien ensimmäiset osaottelut Rantakeitaalla Ke 6.4. Klo 20.40 alkaen.



Pelit jatkuu lauantaina 9.4., joka on todellinen MAHL superpäivä Rantakeitaalla

 

Klo 9.30-12.00 Kaikille avoin MAHL korttelikerho liikuntasalissa.

Klo 12.40-15 Puumaturnaus, Naisten harrastesalibandyturnaus (Mukana, Pinkit Puumat, Ristiina sekä Juva)

Klo 15.00-19 MAHL aikuisten salibandyn ratkaisupelit.

 

Tervetuloa Rantakeitaalla viettämään mukavaa lauantaipäivää. Rantakeitaalla on myös käynnissä Rantakeidas festival koko viikonlopun. Lauantaina uimahallissa mm. Wipit -matto, jossa pääsee temppuilemaan ja leikkimään muksujen kanssa.

 

DIVARIN FINAALI | WILMERT VS. FC HAZARD

 

Nämä kaksi joukkuetta kohtaa toisensa titaanien taistelussa. Keskenäistä historiaa joukkueilta löytyy vaikka kuinka paljon. Tämän kauden pelitkin ovat olleet täynnä tunnetta ja räiskettä, joten luvassa on kuumat ja tiukat kamppailut. Joukkueissa on paljon henkilökohtaista kilpailua pelaajien kesken, toki pilke silmäkulmassa. Todella mielenkiintoiset finaalit tulossa MAHL divarissa.

 

Kolme pointtia:

 

1. Taistelupari Pippuri - Häyrinen 

Kumman kasetti kestää piikittelyn, kummalla menee pelihuumori. Nämä kaksi kamppailee tosissaan ja koittavat psyykata toisiaan pelien aikana, mutta myös jo ennen pelejä.

 

2. FC Hazardin ykkösnyrkki

Onko FC Hazardin ykkösnyrkki kunnossa? Koko kauden kovia tehoja tehnyt nyrkki Korhonen-Toivanen-Leskinen iskussa finaaleissa. Kolmikon harteille asetetaan kovat odotukset ja nyt ei saa pettää.

 

3. Wilmert kärsivällisyys

Jaksaako Wilmert jauhaa omaa pallollista peliään? Wilmert ei jalalla pärjää, mutta taidossa kyllä voittaa FC Hazardin. Wilmertin pitää pystyä liikuttamaan palloa nopeasti ja pitää peliväline itsellään. Sen avulla FC Hazardin huumori loppuu ja Wilmert pysyy hallitsevana joukkueena.

 

 

LIIGAN FINAALI | TEAM KALU VS RISABA

 

Dynastiaksi jo itseään tituleeraava Team KalU lähtee palauttamaan sarjapyttyä vihreille. RiSaba valmistautuu historiansa ensimmäiseen finaaliin ja lauantain peleihin on varmasti tulossa runsainmäärin Ristiinalaisia kannattajia. Tiedä onko rumpuryhmiä tiedossa, mutta nyt kannattaa tulla keitaalle katsomaan pelejä. RiSba lähtee harrastejoukkueella haastamaan ja rikkomaan Team KalU:n dynastiaa. Ristiinan ainut kilpapelaaja on Ristiinan oma mies Mikko Toivanen.

Huimat finaalit on tulossa, kestääkö Team KalU ennakkosuosikin paineet.

 

Kolme pointtia:

 

1. Kestääkö Team KalU paineet.

Kuinka joukkue kestää paineet ja alkaako puntti tutista mikäli peli pysyy pitkään tasaisena? Joukkueen johdolla on mietittävänä antaako se keppiä vai porkkanaa joukkueelle.

 

2. Löytyyko RiSabalta ratkaisijoita

Joukkue puolustaa tiiviisti ja kovalla intohimolla. Mutta kun vastaiskun paikka tulee, löytyykö ratkaisijoita. Kokkonen/Toivanen akseli on paljon vastuussa joukkueen maaleista, mutta finaalissa kaivataan myös muidenkin tehoja.

 

3. Tuomarilinja

Varmsti tuomarilinja tulee näyttelemään omaa osaansa finaaleissa. RiSaba tykkää pelata kovaa peliä ja tekee vastustajan olon ahtaaksi. Ylivoimalle ei Team KalU:a kannata päästää, sillä joukkue rokottaa noissa tilanteissa varmasti heti.