SYKE TIPPUI KÄRKIPAIKALTA
Tiistai, 28 Kesäkuu 2016 07:58

 

mahl jalkapallo divari

 

Juhannuksen jälkeinen elämä alkoi Höntsä kierroksella. Joukkueet olivat saaneet jalkeille normaalin tai normaalia isoman määrän pelaajia. Myös XON oli saanut eilen mukaan peräti KAKSI vaihtomiestä. Sarjataulukon molemmissa päissä siirryttiin tasatilanteisiin, kun ensiksi MAHL 35 nappasi kauden avausvoittonsa ja myöhemmin XON kaatoi kärkikamppailussa Sykkeen. XON myös nappasi itselleen kärkipaikan paremman maalieron turvin. Pelit ovat kauttarantain hyvähenkisiä ja niissä vallitsee rento meno, ja kaikki ovat sisäistäneet sarjan menttaliteetit. Sarja on saavuttanut puolivälin ja kaikki on nyt uudestaan auki mestaruuden osalta. Eilinen sen viimeistään ratkaisi että taistely pytystä käydään vain Sykkeen ja XON:n kesken.

MAHL AVOIN PELIVUORO HÄNSKISSÄ TO KLO 20-21

MUISTA MAHL JALKAPALLON PMT HEINÄKUUSSA, LUE LISÄÄ

 

Jos olet ilman joukkue paikkaa ja mieli  tekisi pelaamaan MAHL sarjoja ole yhteydessä

Lisätietoja:

Eetu Sviili

eetu(at)mahl.fi

0408364909

Raportti | Höntsä

 

5 27.06.2016 18:00 h Cafe Keidas - Syke 2 - 3
5 27.06.2016 18:00 h FC Gather - XON 0 - 6
5 27.06.2016 18:45 h MAHL 35 - FC Gather 4 - 0
5 27.06.2016 18:45 h Cafe Keidas - FC Starat 3 - 6
5 27.06.2016 19:30 h Lakeside Hoppers - MAHL 35 5 - 3
5 27.06.2016 19:30 h XON - Syke 4 - 1
5 27.06.2016 20:15 h FC Starat - Lakeside Hoppers

3 - 3

 

XON 27 PTS

XON otti paikkansa kärjessä ottamalla vakuuttavan tupla-voiton eilisen taitoissa. Joukkueen esitys oli kylmän viileä. XON oli saanut kärkipeliä silmällä pitäen jopa kaksi vaihtomiestä mukaan. Ensin XON lämmitteli Gatherin kumoon 6-0 lukemin ja kaikki oli valmista Sykkeen kohtaamista varten. XON ei jättänyt Sykkeelle mitään mahdollisuuksia, vaan XON dominoi peliä miten tahtoi. Olisi heillä ollut paikkoja tehdä useampikin maali, mutta siitä huolimatta makea 4-1 voitto ja nousu sarjan kärkeen maalieron turvin.

 

Syke 27 PTS

Sykkeellä ei ollut kovinkaan onnistunut visiitti Hänskin montussa. Moision miesten peli ei lähtenyt eilen toimimaan koko illan aikana oikein ollenkaan. Joukkue oli jo ensimmäisessä ottelussaan suurissa vaikeuksissa Cafe Keidasta vastaan. Joukkue oli pitkään 1-0 tappiolla, kunnes toiselle jaksolle Jouni Haatainen päätti nostaa itsensä hyökkäyspäähän ja Jouni mättikin hatullisen maaleja. Näillä maaleilla irtosi nihkeä 3-2 voitto. Toiseen otteluun vastaan tuli XON. Syke ei missään vaiheessa päässyt peliin kiinni. Yritystä löytyi kyllä, mutta viimeinen napsu jäi puuttumaan, jolloin lopputulemana oli 4-1 tappio ja kärkipaikan menetys. Mestaruustaito aukesi uudestaan ja Sykkeellä onkin nyt pieni itsetutkiskelun paikka.

 

Lakeside Hoppers 16 PTS

Hoppersin eilinen tuotti 4 pistettä. Hoppersin molemmat ottelut olivat tiukkoja ja tasaisia vääntöjä. Ensin he kohtasivat MAHL 35:n, joka oli juuri napannut avauspelistään historiansa ensimmäisen voiton. Kuumaa joukkuetta vastaan ei ole ikinä helppo pelata, ja MAHL laittoikin Hoppersin ahtaalle, mutta vikkelämmillä jaloilla varustettu Hoppers otti lopulta jännittävien vaiheiden jälkeen 5-3 voiton. Toisessa ottelussa vastaan tuli Starat. Ottelu oli tasaista vääntämistä jossa johtoasema vaihtui useampaan kertaan. Lopulta tuloksena oli varasti molempia tyydyttävä 3-3 tasapeli. Hoppersilta esiin on nostettava vakuuttavasti pelannut maalivahti Mika "RETRO NEUER" Pippuri. Mies teki eleettömiä vastaantuloja, ja pallo oli enemmän Mikalla jaloissa kuin käsissä.

 

FC Gather 16 PTS

Gatherin esitykset eivät eilen hurraa huutoja keränneet. Liekkö Juhannus vienyt joukkueelta parhaan terän, sillä joukkue ei saanut kahteen peliin tehtyä maaliakaan ja tuloksena olivatkin 4-0 ja 6-0 tappiot. Gatherin paras terä taisikin olla jäänyt Juhannus saunaan. Eikä edes sateentekijäksi värvätty Jussi Kuokkanen pystynyt auttamaan joukkuettaan. Tästä ei ole kuin yksi suunta ja se on ylöspäin. 

 

FC Starat 11 PTS

Starat otti Hoppersin tavoin 4 pinnaa ja pelien mennessä hyvin ristiin tasoittui sarjan keskikasti myös kummasti. Starat pelasi eilen kesän parasta futistaan. Pallo ja miehet liikkuivat hyvin ja se palkittiinkin loistavilla tuloksilla. Ensimmäisessä pelissä Keidas tarjosi hyvän vastuksen, mutta Starojen suoritustaso riitti 6-3 voittoon. Toinen ottelu olikin tiukka ja tasainen vääntö juurikin Hoppersia vastaan. Hyvällä taistelulla hankittu piste varmasti tyydytti joukkuetta, mutta hieman terävämmällä viimeistelyllä olisi voittokin voinut olla otettavissa.

 

Cafe Keidas 3 PTS

Keidas esiintyi eilen jälleen pirteästi, mutta sitä ei valitettavasti pisteillä esityksistään palkittu. Ensimmäisessä ottelussa joukkue laittoi Sykkeen todella ahtaalle, ja ensimmäisen jakson jälkeen näyttikin siltä että Keidas voisi tehdä jättiyllätyksen. Keskittyminen kuitenkin pääsi toisella jaksolla hieman herpaantumaan ja SYke rynni rinnalle ja ohi. 5 Minuuttia ennen loppua Keidas sai kavennettu 3-2:n, mutta viimeisten minuuttien painostus ei kuitenkaan tuonut tarvittavaa tulosta. Toisessakin ottelussa Keidas tarjosi hyvän vastuksen Staroille, mutta taistelu Sykettä vastaan oli vienyt jo parhaan terän Keitaan pelistä, ja tuloksena olikin 6-3 tappio.

 

MAHL 35 3 PTS

35:n joukkue nappasi eilen avausvoittonsa kölläyttämällä Gatherin tylyin 4-0 lukemin. Joukkue oli kuin uudesti syntynyt. Pallo liikkui ja syötöt napsahtelivat kohdilleen. Joukkue pelasi fikusti ja viimeisteli tehokkaasti. Toisessakin ottelussaan Joukkue tarjosi hyvän vastuksen Hoppersille, mutta rutistus ei aivan riittänyt ja 35:t joutui poistumaan kentältä 5-3 tappio niskassaan. Tappiosta huolimatta Joukkueen peli on ottanut harppauksia eteenpäin ja se näytti pystyvänsä haastamaan joukueen kuin joukkueen. Erityismaininnan ansaitsee Ari Himanen, joka nappasi eilen tukun huipputorjuntoja.