DIVARISSA MAALIJUHLIA
Keskiviikko, 29 Kesäkuu 2016 05:59

 

slide divari1

 

 

Juhannukset on juhlittu ja arki painaa päälle MAHL-fudiksenkin muodossa. Tiistaina vuorossa oli divari-kierros, liekkö toiset joukkueet tehneet keskikesän juhlan taiat paremmin, mutta kierroksen teema oli epätasaisuus. Karkeasti sanoen jokaisessa matsissa oli tahti tuttu tanssilavoilta, toinen vie ja toinen vikisee. Sarjataulukko on tämän kierroksen jälkeen vallan mielenkiintoinen, vaikka huilikierrokset vähän sotkee niin kärkikahinoihin on tyrkyllä suurin osa joukkueista.

 

MAHL AVOIN PELIVUORO HÄNSKISSÄ TO KLO 20-21

 

MUISTA MAHL JALKAPALLON PMT HEINÄKUUSSA, LUE LISÄÄ

Jos Divari-fudis ei riitä, tule kokeilemaan liiga-fudista Mahlin keräilyjengeihin. Ota yhteyttä.

Lisätietoja:

Eetu Sviili

eetu(at)mahl.fi

0408364909

 

 

Raportti Divari

5 28.06.2016 18:00 h   -   9 - 0
5 28.06.2016 18:00 h   -   0 - 2
5 28.06.2016 18:45 h   -   3 - 0
5 28.06.2016 18:45 h   -   1 - 5
5 28.06.2016 19:30 h   -   1 - 4
5 28.06.2016 19:30 h   -   5 - 0
5 28.06.2016 20:15 h   -   6 - 1
5 28.06.2016 20:15 h   -   5 - 1
5 28.06.2016 21:00 h   -   2 - 10
5 28.06.2016 21:00 h   -   6 - 0

 

 

Team KalU

Kierroksen Islanti. Ensimmäiseksi vastustajaksi asettui FC Hazard. Kärkikamppailu oli täysin KalUn hallinnassa, palloa hallittiin eikä valkopaidoille annettu oikein minkäänlaista hyökkäysmahdollisuutta. Vahvalla liikkeellä ja joukkuepelillä 3-0 voitto kotiin ja sarjan piikkipaikalle. Toisena vastusjana oli Lähemäki Bar. KalUn väkevät peliesitykset saivat jatkoa, eikä Lähemäkeläisille armoa annettu. Onnistumisia tuli ympäri kenttää ja leveällä rintamalla, mistä yhtenä osoituksena Janne "fabianski" Matilaiselle kaksi nollapeliä kohtalaisen pienellä torjunta määrällä. 

 

FC Hazard

Viime kierroksen jälkeen sarjan kärjessä viihtynyt FC Hazard lähti illan otteluihin suurella itseluottamuksella ja hyvällä rosterilla. Painoiko Juhannus vielä päälle vaiko oliko paahtava helle liikaa valkopaidoille, mutta tiistaina valkopaitojen liike oli hidasta, mutta kankeaa. Ensin vastaan asettui Rötwings. Ensimmäinen kymmen minuuttinen oli ihan punasiipien vietävissä ja kaksi maalia tulikin takkiin, kunnes peliin päästiin mukaan. Toisella puoliajalla Hazard sai pelistä otteen, mutta maalipaikat jätettiin käyttämättä ja pisteet punaisille 2-0 luvuin. Seuraavaksi Kärkikamppailuun KalUa vastaan. Pelaaminen oli valkoisille kovin hankalaa, mikä sitten purkautui turhana kiukutteluna, mistä osoituksena maalitykki Toni "Urpolan Balotelli" Hokkasen saama keltainen kortti suun soitosta. Nolla tehtyä maalia ja viisi omiin, ei ollut Hazardin päivä tämä.

 

FC Probba

Probba oli tänään hyvässä vireessä, rosteria oli taas mukana suuri määrä niin kentällä kuin fanikatsomossa. Lehtereillä kaikuivatkin FC Probba kannustus huudot niin että kuului varmasti torille asti. Team 70's sai tämän hurjan vireen tuta pahemman kautta, vastustamaton 6-1 voitto on tosiasia, suurimpana arkkitehtina hatullisen tykittänyt Santeri "Gomez" Korhonen. Toinen ottelu jatkuikin samalla tavalla, vastassa tällä kertaaa AC KB. Probba ei anna mahdollisuuksia, ja hattutemppuiltiin tässäkin pelissä, asialla tällä kertaa Kalle "Götze" Kiiskinen. Ottelu päätty 6-0 lukemiin ja Probba nousi sarjassa kolmanneksi. Tällä kierroksella yleisö oli Probban seitsemäs kenttä pelaaja, jatkuuko Probba kiito samaan tahtiin ensi kerralla?

 

FC Verkkoverstas

Verkkoverstas ainakin oli lataillut akkujaan juurikin oikealla tavalla viikonlopun aikana. Intoa puhkuen ja leveällä rosterilla kentälle ja jälki on suorastaan murskaavaa. Lähemäkeä vastaan alkoivatkin suorastaan maalinteko harjoitukset, tasaiseen tahtiin paukuteltiikin toinen toistaan komeampia maaleja. Lopputulos 9-0 kertoo itsessään ottelusta paljon. Seuraavaksi vastaan asettui Wilmert Old School, joka hetken aikaa pystyi antamaan vastustakin hurjassa vireessä olleelle Verkkoverstaalle. Lopulta kuitenkin tämäkin ottelu repesi taululla komei 5-1 lukemat. Illan tehopelaaja oli ehdottomasti Samir "Cristiano" Ataei, komeat kuusi kaappia kahteen otteluun!!

 

Lost Cause

Lost Causekin oli niitä joukkueita joilla jalka painoi, ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui ripeäjalkaiset Rötwingsit. Ei vaan tahtonut pysyä perässä kun pienet ja punaiset viuhuivat ympärillä ja ees taas. Pisteet jäivät 4-1 luvuin punaisille. Toiseen otteluun sitten oli lihakset vallan mukavasti lämmenneetkin, vallan valitettavaa Team 70'sin kannalta. Ensimmäinen puoliaika eteni vielä kohtuu tasaisesti, mutta toisella puoliajalla repesi totaalisesti, maaleja alettiin takoa karmaisevaan tahtiin. Murskaavat 10-2 loppulukemat oli tosiasia. Selkeimmät arkkitehdit olivat neljä maalia otteluun iskenyt Tuomo "Schürrle" Sariola sekä hattutemppuillut Pertti "Kane" Huttunen.

 

Rötwings

Punasiivet uhkui energiaa Hänskin hornan kattilassa. Ensin vastaan asettui sarjakärki FC Hazard. Hazardilaiset seisoivat vielä paikallaan hölmistyneinä kun taululla olikin jo 2-0 johtolukemat. Valkopaidat kuitenkin saivat juonesta kiinni, mutta punaisten hyvä liike, joukkuepeli ja tuuri pitivät nollan omassa päässä, täten iso päänahka Rötwingsille. Illan toisessa matsissa vastaan asettui Lost Cause. "Lostarit" pysyivät vauhdissa mukana hyvin lähes koko ensimmäisen puoliajan, mutta lopulta alkoi Petri "Robson-Kanu" Piispa -show, ja illassa nähtiin yksi hattutemppu lisää. Ottelu lopulta siis Rötwingsille 1-4 luvuin ja Rötwingsille aimo harppaus kohti kärki kahinoita.

 

Wilmert Old School

Wilmertin kokeneiden kettujen pelikunto oli arvoitus näin liki juhannuksen jälkeen. Huoli olikin aiheellinen kun vastaan asettui kovakuntoinen FC Verkkoverstas. Alkuun Wilmert pysyikin mukana, mutta sen jälkeen alkoi askel hyytyä ja Verkkoverstas alkoi mennä menojaan, lopputuloksena ilkeä 5-1 tappio. Onneksi konkarit tietää että kiskalta saa muovikassillisen voimajuomaa, ja toiseen peliin nähtiiinkin uudesti syntynyt Wilmert. AC KBta vastaan ottelun edetessä hallinta siirtyi koko ajan enemmän ja enemmän Wilmertille, ja jopa Pasi "OC" Pippuri onnistui maalinteossa. Vakuuttava 5-1 voitto kotiin.

 

AC KB

Viime kierroksella vahvasti esiintynyt KB ei sitten ihan niin vahvasti esiintynyt tällä kertaa. Ensin vastaan Wilmertin vanhat ketut, peli alkoi hyvin ja johtomaali kuuden peliminuutin kohdalla olkin tosiasia. Valitettavasti Wilmertin kuittaus tuli heti perään. Pelin edetessä KB ei pystynyt enää vastaamaan Wilmertin pallonhallinta peliin ja Wilmert vei pisteet 1-5 luvuin. Toiseen peliin vastaan tuli hurjakuntoinen FC Probba. Probba tulikin vauhdilla eikä armoa antanut. KBn joukkuepuolustus revittiin kappaleiksi, eikä pelkkä taistelutahto ei riittänyt. Mutta pelissä oli paljon posittiivista, sanoi Antti Muurinenkin.

 

Lähemäki Bar

Lähemäen keltainen rykmentti kärsi tällä kierroksella pahoista poissaoloista, tämä näkyi karulla tavalla kentällä. Verkkoverstas tuli vastaan ensimmäisenä ja otti heti luulot pois. Lähemäki ei selvästikään pystynyt paikkaamaan poissa oloja oikealla tavalla ja kyyti oli kylmää. Tavallisesti kovaa taisteleva ryhmä oli Verkkoverstaan armoilla ja lopputulos oli karmaiseva 0-9 tappio. Eikä paljoa helpottanut seuraavassakaan pelissä kun kovakuntoinen KalU tuli ottamaan matsia. Keltaiset olivat kuitenkin hieman saanut korjattua rivejään, mutta vastus oli tälläkin kertaa liikaa, 0-5 kuokkaan. Toivottavasti vastaisuudessa ihmiset pysyisivät pelikunnossa ja mukana, koska parhaimillaan Lähemäki pystyy kaatamaan kenet tahansa.

 

Team 70´s

Tiimi lähti otteluihin kohtalaisen kapoisella rosterilla. Jo Probbaa vastaan tämä alkoi näkyä ja kovasti juoksevaa vastustajaa vastaan alkoi jalat painamaan ja välimatkat kasvamaan. Probba voitti selkeästi 1-6, ilman maalivahti Marko "Manne" Ripattin loisto-otteita luvut olisivat vielä huomattavasti selkeämmät. Lost Cause vastaan joukkueen fyysinen ja henkinen kunto joutui sitten uudelle koetukselle. Ensimmäisen puoliajan tiimi pysyi hyvin mukana. Toisellla puolikkaalla kapea rosteri vaati sitten veronsa eikä "Lostareiden" kyydissä pysytty, lopulta taisi se henkinenkin selkäranka saada osumaa ja ottelu päättyi 2-10 lukemiin. Mutta tiimin tuntien tästä ei lannistuta, vaan seuraavalla kierroksella tullaan entistäkin innokkaammin kentälle!