VANHAT VERTYIVÄT TIISTAIN KOLEUDESSA
Keskiviikko, 06 Heinäkuu 2016 06:14

mahl jalkapallo divari

Tiistai-illassa pelattiin Höntsä-kierros. Keli oli aivan yhtä kaunis kuin maanantaisella Liiga-kierroksellakin, eli yhdelläkään pelaajalla ei ollut kuivaa kohtaa vaatteissaan ja tauon aikana tuli aivan mahdottoman kylmä. Mutta kentällä tuo kylmä ei näkynyt, vaan kostea ja liukas keli mahdollisti vauhtia ja vaarallisia tilanteita normaalia suuremmissa määrin.

Höntsä jää näistä asetelmista noin kuukauden mittaiselle tauolle. Jos jalkapallo hammasta jää kolottamaan, niin ei hätää, 22.7-23.7 pelataan MAHL jalkapallon PMT turnaus. Ilmoita joukkueesi mukaan. Jos et saa koko joukkuetta innostumaan mukaan, niin voit ilmoittaa myös itsesi sähköpostilla eetu(at)mahl.fi tai tommi(at)mahl.fi

MAHL AVOIN PELIVUORO HÄNSKISSÄ TO KLO 20-21

MUISTA MAHL JALKAPALLON PMT HEINÄKUUSSA, LUE LISÄÄ

Jos olet ilman joukkue paikkaa ja mieli  tekisi pelaamaan MAHL sarjoja ole yhteydessä

Syke 33 PTS

Syke nappasi kierrokseltä täyden pistepotin sekä paikan sarjan yksinäisessä kärjessä. Ensimmäiseksi vastaan asettui FC Starat, jolla ei juuri mahkuja ollut hyvällä rosterilla mukana olleelle Sykkeelle ja hattutempun paukutelleelle Pirkka Multaharjulle. 6-0 lukemat ottelun lopussa oli tosiasia. Tosin Sykkeen maaleissa oli myös hieman onneakin matkassa, sillä useampi maaleista kimpoili sisään Starojen pelaajista Illan viimeisessä matsissa oli vastassa FC Gather. Ottelu oli ehdottamasti kierroksen kutkuttavasti jännittävin, molemmat joukkueet olisivat voineet ratkaista ottelun nimiinsä moneen kertaan, mutta vakuuttavasti pelasivat molempien joukkueiden maalivahdit. Varsinkin Sykkeen Kari Kemppinen tuntui pitävän hetkittäin joukkuettaan itsestään pystyssä, kunnes peli taas aaltoili toiseen päähän. Lopulta Syke kuitenkin onnistui tekemään tarvittavan voittomaalin ja nappasi pisteet mukaansa 2-1 lukemin.

XON 31 PTS

XON kärsi kierroksella pahasta miehistö pulasta, mikä ei nyt toisaalta ole uutta eikä yllättävää. Samaa ongelmaa oli vähän ekalla vastustajallakin Lakeside Hoppersillakin ja ottelu pistettiin käyntiin kun molemmilla oli vain viisi kenttäpelaajaa paikalla. Jokusen peli minuutin jälkeen molemmat kuitenkin saivat täydennysmiehet mukaan. Kylmä keli teki vähän tepposia ottelun maalivahdeille kun alkulämmittelyt taisivat molemmista jäädä minimiin. Ensimmäisen 13 minuutin aikana nähtiinkin viisi ottelun kuudesta maalista. Loput ottelusta olikin tiukkaa vääntöä. Suurena murheena XONin tähtipuolustaja Aku "Sammakon jalka" Noponen väänsi nilkkansa todella pahan näköisesti ja taluteltiin kentältä. Hoppers pelasi hienona eleenä myös lopun ottelusta viidellä kenttä pelaajalla. Ottelun lopputulos oikeutettu 3-3. Toisessa ottelussaan Vastaan tuli Cafe Keidas, ärsytetty XON oli saanut vielä Juuso Hämäläisen täydentämään kentän ja esitys oli murskaava, 12-0 luvuin voitto kotiin.

FC Gather 19 PTS

Gatherille taitaa vesikeli sopia hyvin, rosteria oli hyvin saapunut paikalle ja peli oli kauttaaltaan vauhdikasta ja liikkuvaa. Ensin vastaan tuli Lakeside Hoppers, joukkueethan tällä hetkellä taistelevat keskenään sarjan kolmospaikasta, joten odottettavissa oli tiukka kamppailu, ja semmoinen siitä saatiinkin. Tasainen ottelu ratkesi toisen puoliajan tehohetkeen, jossa Gather iski kolme maalia neljään minuuttiin, ottelu lopulta Gatherille 3-1. Illan viimeisessää ottelussa vastaan asettui sarjakärki Syke. Ottelu oli erittäin tiukka ja tasainen. Gatherilla oli monta paikkaa kääntää ottelu edukseen, mutta olisiko vesisade päässyt joukkueen ruutisäiliöihin asti? Ottelu aaltoili vauhdikkaasti päästä päähän ja lopulta valitettava takaisku tuli, eikä aikaa enää tasoittamiseen jäänyt. 1-2 tappio Gatherille tästä trilleristä.

Lakeside Hoppers 17 PTS

Hoppers oli myös hieman kapealla rosterilla liikkeellä, eikä joukkueella vaihtomiehiä ollut mukana. Ensimmäisessä ottelussa Hoppers pystyi haastamaan ennakkosuosikki XONin täysin tasapaisesti, eikä voittokaan ollut kaukana. Mutta kuitenkaan Juuso Tuhkasen paukuttama hattutemppu ei tällä kertaa riittänyt  kuin 3-3 tasuriin, loistava taisto kuitenkin joukkueelta. Toisessa ottelussa vastaan asettui myös kovassa vireessä oleva FC Gather. Lopulta taisi pieni rosteri kostautua väsymyksenä hyvin pelanneelle Hoppersille, sillä toisella puoliajalla Gather pääsi iskemään kolmesti neljän minuutin sisään, minkä jälkeen ottelu kuta kuinkin olikin siinä, Hoppersin kavennuksesta huolimatta. Lopputulos siis 1-3.

FC Starat 11 PTS

Staroilla ei tässä kelissä oikein kulkenut. Kyyti olikin kylmää heti alkusekunneista lähtien, enkä puhu nyt kelistä. Vastaan asettui nääs sarjakärki Syke, joka ei armoa antanut. Pienten alkusohelointien jälkeen Syke olikin jo parin maalin karkumatkalla ja veikin pisteet mennessään 0-6 luvuin. Tästä sisuuntuneena Starat lähtivät kohtaamaan MAHL 35:n. Ottelusta tuli tiukkaakin tiukempi. Kolmevitoset olivat kuitenkin altavastaaja asemastaan huolimatta hyvällä pelipäällä, eikä Starat hyvästä taistelustaan huolimatta saaneet palkintoa uurastuksestaan. Päivä oli siis kokonaisuudessaan paha takaisku Staroille, jotka ajavat kuumeisesti takaa sarjan kärki nelikkoa.

MAHL 35 9 PTS

Kolmevitosien luita ei tuimassa säässä kolota, huomenna ehkä, sen verran tuimat oli otteet tänään kentällä. Ensimmäisenä tämän sai kohdata Cafe Keidas, ottelu oli alusta asti kolmevitosten vietävissä. Ja mikäs siinä kun peli kulkee ja onnistumisia tulee laajalla rintamalla, voitto kotiin 4-1 luvuin. Toiseen otteluun vastaan tuli sarjassa yläpuolella oleva FC Starat. Ottelu osoittautui tiukkaakin tiukemmaksi, taisi tunteetkin vähän kuumeta kosteudesta huolimatta. Paljon kaikenlaista möykkää kentältä kaikui, mutta kaiken yläpuolelle nousi Pentti "Pena" Väänäsen heleä baritoni, joka jatkuvasti lietsoi joukkuettaan, ja tuomaria, parempaan suoritukseen. Ehkä tämä oli seikka että pisteet lähti kolmevitosten matkaan 2-1 luvuin.

Cafe Keidas 3 PTS

Ei ollut Keitaan päivä. Ensimmäiseksi vastaan asettui uuden nuoruuden löytäneet kolmivitoset. Vaikka kolmivitoset ottelua veikin, oli Keitaalla omat paikkansakin iskeä, valitettavasti tässä onnistui vain Tommi "Keksi" Kekäläinen.  Pisteet menivät kolmivitosille 4-1. Eikä parempaa ollut tulossa XONin astellessa vastaan. XON ei antanut minkäänlaista armoa ja alkoi latomaan maaleja lähes kuin liukuhihnalta. Ihan asiallisesti Keidas mukana pysyi ottelun alun, mutta toisella puolikkaalla henkinen selkäranka oli napsahtanut jo totaalisesti. Karmaisevat 12-0 loppulukemat XONille. Keitaan pelihuumoria koetellaan, mutta onneksi sitä riittää yllinkyllin. Ehkä joukkue vähän kaipaisi asennetta kentälle lisää, vähän liian usein Saeed Hazem Bilal jää maalissaan aivan yksin. Tiukemmin vaan puolustuksen kautta ja malttia syöttöihin niin varmasti onnistumisia alkaa tulla ja pisteitä ropisemaan.