DIVARI JATKUU ENNÄTYS TASAISENA
Keskiviikko, 27 Heinäkuu 2016 08:16

slide divari1

 

Futis viikkoa jatkettiin helteisissä tunnelmissa Divari kierroksella. Jos sarja oli tasinen jo aikaisemmin, tasoitti eiliset pelit taulukkoa entisestään. Sarjaa on jäljellä joukkuesita riippuen 6 tai 8 peliä. Taulukon kärkeen noussut Hazard on kerännyt 25 pinnaa, mutta eroa taaksepäin ei ole kuin 2 pistettä. Erityisen tasaisen taulukosta tekee se että seiskapaikalla olevalla Probballaon 20 pistettä, joten ensimmäisen ja seiskan välissä on vain viisi pistettä. Tässä vaiheessa kaikkilla näillä on vielä mahdollisuus nostaa pyttyä ja syyskierrosten jälkeen mestarina on se joka pystyy parhaiten säilyttämään tasonsa, sillä ristiinpeluta on varmasti vielä tulossa.

MAHL AVOIN PELIVUORO HÄNSKISSÄ TO KLO 20-21

 

MUISTA MAHL SALIBANDYN PMT ELOKUUSSA, LUE LISÄÄ

 

Jos intoa Liiga vauhdin kokeiluun löytyy ole yhteydessä.

Lisätietoja:

Eetu Sviili

eetu(at)mahl.fi

0408364909

 

 

Raportti Divari

 

7 26.07.2016 18:00 h Lost Cause - FC Probba 4 - 0
7 26.07.2016 18:00 h FC Hazard - Wilmert Old School 3 - 1
7 26.07.2016 18:45 h Lähemäki Bar - Lost Cause 0 - 2
7 26.07.2016 18:45 h FC Probba - Wilmert Old School 1 - 4
7 26.07.2016 19:30 h Lähemäki Bar - Team 70´s 2 - 1
7 26.07.2016 19:30 h FC Hazard - AC KB 2 - 1
7 26.07.2016 20:15 h Rötwings - FC Verkkoverstas 1 - 1
7 26.07.2016 20:15 h Team 70´s - Pöyryn Pantterit 0 - 6
7 26.07.2016 21:00 h Pöyryn Pantterit - Rötwings 0 - 2
7 26.07.2016 21:00 h AC KB - FC Verkkoverstas 1 - 0

 

FC Hazard  25PTS

Hazardin lähtökohdat kierrokselle olivat hieman kaksijakoiset. Hazardilla oli Divarissa alla neljän tappion putki,mutta viikonlopun PMT turnaus toi hyvää menestystä ja valoi uskoa joukkueen riveihin.Tämä konkretisoitui loistavina esityksenä eilisen peleissä. Ensimmäisenä kohtaamisena oli hekemonia Wilmert OS vastaan. Hazard liikutteli palloa näyttävästi ja puolusti tiiviisti. Nämä olivat aseet millä Wilmert saatiin kaatumaan. Toisessa ottelussa Vastaan tuli AC KB. Ottelu oli tasaista vääntöä alusta loppuun, mutta Hazard sai väännettyä väkisin tarvittavat maalit ja otti näin ansaitun 2-1  voiton.

Hazard siis kipusi 6 paikalta kärkeen tupla voitolla, mutta eroa ei ei taakse ole kuin 2 pinnaa, joten saas nähdä kestääkö Hazardin vire. Positiivista oli myös Toni Hokkasen herääminen muutaman ottelun horroksesta.

 

Rötwings 23PTS

Punasiivillä oli eilen tiukka ilta, vastassa Verkkoverstas ja Pöyryn Pantterit. Epäluuloja oli miesten määrästä ja siitä miten peli rullaa ilman joukkkueen priimusmoottoria Kappea. Nämä asiat eivät kuitenkaan esityksiä haitanneet miehiä tuli paikalle ja peli rullasi Ilman Kappeakin. Verkkoverstasta vastaan peli oli erittäin tasainen ja se olisi voinut kääntyä suuntaan tai toiseen. Lopulta se ei kääntynyt kummallekkaan ja loppuvihellyksen soidessa taululla oli oikeutettu 1-1 tulos. Toisessa pelissä vastaan aina hyvin puolustava Pantterit. Peli oli ensimmäisen tapaan tasainen, mutta tällä kertaa Maaleja teki vain Rötwings. Ottelun hahmoja olivat Petri Piispa joka teki joukkueen molemmat maalit, ja hienon nollapelin pitänyt Ilmari "IBA" Oksa.

Eilisen vakuuttavat esitykset nostivat Rötwingsin kakkospaikalle vain kahden pinnan päähän Hazardista, jolla on kaksi peliä enemmän pelattuna. Viimeistään eilen Rötwings ilmoittautui mukaan taisteluun mestaruuspystistä. Edellisen kolmen kierroksen saldo on 5 voittoa ja yksi tasuri. Jos tämä vire kantaa loppuun asti voi hyvinkin olla että KAppe nostaa kuukauden päästä kannua.

 

FC Verkkoverstas 23PTS

Verkkoverstas oli ollut edellisillä kierroksila huikeassa lennossa, mutta eilinen katkaisi 6 ottelun voittoputken. Ensin Tuli Kitkerä tasuri Rötwingsiä vastaan, ja toisessa pelissä vielä kirvelevämpi 0-1 tappio KB:lle. Verkkoverstaan kompastuskiveksi muodostui eilen tehottomuus maalipaikoissa. Paikkoja oli, mutta eilen ei pallo löytänyt tietään verkon perukoille. pallo ja miehet liikkuivat, mutta viimeinen silaus jäi puuttumaan.

Eilinen tiputti Verkkoverstaan kärjestä kolmanneksi, mutta eroa Gazardiin vain kaksi pinaa ja pelejä Hazardin tapaan 14.

 

Pöyryn Pantterit 22PTS

Pantterit on ollut kieltämättä tasaisin joukkue koko kaudella. Esitykset eivät vaihtele ja peli on tasaista suorittamista ottelusta toiseen. Eilen tuloksina 6-0 voitto Team 70´s:stä ja niukka tappio Rötwingsille. vaikka kierros ei tuonutkaan kuin 3 pistettä säilyi sijoitus neljäntenä. Panttereilla on ehkä yksi huoletuttava piirre ja se on että maalinteko lepää hyvin paljon Teemu Myyryläisen varassa. Lisää leveyttä kaivataan, mikäli Pantterit mielii taistella mestaruudesta.

 

Lost Cause 22PTS

Lost Cause osoitti eilen piristymisen merkkejä muutama edellinen kierros on sujunut hieman tahmeasti, mutta nyt on valoa näkyvisssä jälleen. Eilen tuloksena olivat 4-0 voitto Probbasta ja 2-0 voitto Lähemäestä. Peli kulki loistavasti, ja onnistujia maalipaikoissa löytyi useampi kappale. Maalille palannut Toni Kuninkaanniemi oli myös loistavassa vireessä pitäen nollan molemmissa peleissä.

Tuplavoitto nosti Lost Causen osakkeita. Joukkue nousi viidenneksi ja eroa Kärkeen 3 pinnaa ja pelejä pelattuna 12.

 

Team KalU 20PTS

Huilasi tällä viikolla, mutta mestaruus taisto otetaan niin vakavasti, että joukkue oli lähettänyt paikalle tarkkailijan katsomaan kilpailijoiden otteita.

 

FC Probba 20PTS

Probba oli kierroksen suurin pettymys kärsien molemmissa otteluissaan tappion. Ensin tuli tappio Lost Causelle ja perään Tappio Wilmert Old Schoolille 4-1 lukemin. Probba kärsi eilen miehistöpulasta, joka näkyi esityksissä todella paljon. Kovassa helteessä pelaajat eivät vain jaksaneet, ja tämä konkretisoitui tulostaululla julmalla tavalla.

Sijoitus valahti 2 paikalta seiskaksi, mutta siltikkään eroa piikkiin ei ole kuin 5 pistettä, ja kaikki on edelleen mahsollista. Ohi peleihin ei vain enää oikein olisi varaaa.

 

Wilmert Old School 15PTS

Wilmert oli eilen omalla tasollaan ja se tuotti voiton ja tappion. Ensin 3-1 tappio Hazardille tiukkojen vaiheiden jälkeen, ja toisessa pelissä vakuuttava 4-1 voitto Probbasta. Eilen oli Wilmertillä nähtiin maalilla Pasi Pippuri, jonka peliäly syötöt maalilta avasivat peliä nopeasti ja kirurgin tarkasti tämä tuotti hankaluuksia varsinkin Probban joukkueelle.

Wilmertillä matkaa kärkeen 10 pinnaa, joten mestaruudelle voidaan sanoa tässä vaiheessa sanoa hyvästit, mutta eilisen kaltaisilla suorituksilla mahdollisuudet sijoituksen parantamiseen ovat vielä erittäin hyvät.

 

Lähemäki Bar 14PTS

Lähemmäki esiintyi eilen pirteästi ja se toi voiton tiimistä 2-1  ja niukan tappion Lost Causelle 2-0. Tuttuun tapaan LB:llä oli illan isoin rosteri ja se jaksoi hyvin troppisissa oloissa. Joukkue osoitti ensimmäisessä ottelussa venymiskykyään nousemalla tappiolta 2-1 voittoon. Toisessa pelissä LB oli hyvin mukana koko ottelun, mutta paikoista ei saatu palloa sisään ja alun notkahdus aiheutti tappion.

Pinnoja LB:llä on 14 joten hyvä tavoite loppuihin peleihin onkin taistella Wilmertin kanssa kasi paikasta.

 

 

AC KB 11PTS

KB oli eilen jäleen tuttu oma itsensä. Puolustusmuuria on erittäin vaikea läpäistä ja paikoissa ollaan tehokkaita kun niihin päästään. Ensin tuli tiukka tappio Hazardille 2-1 lukemin. Toisessa ottelussa sitten jysähti. KB pystyi pitämään Verkkoverstaan poissa maalipaikolta, ja loput hoiti loistavasti maalilla pelannut Aleksi Hinkkala huolehti lopusta. Peli näytti päättyvän 0-0, mikä olisi sekin ollut KB:lle loistava suoritus. Mutta vielä mitä Muutama minuutti ennen loppua pallo pilkulle ja KB Johtoon. Verkkoversta aloitti vielä yhden rynnistyksen, mutta maalia se ei saanut aikaiseksi, ja näin upea voitto KB:lle.

Kautta on vielä hyvin jäljellä ja KB:llakin voisi tavoitteena olla wilmrtin kiinni saaminen ja taistelu kasi paikasta.

 

Team 70´s 4PTS

Tiimi antoi eilen kaikkensa ensimmäisessä pelissä LB:tä vastaan ja johtikin puoliajalla 1-0, mutta niin vain väsymys iski, ja LB puristi lopussa väkisin rinnalle ja ohi. Toiseen peliin ei sitten virtaa jäänytkään ja tuloksena oliin 6-0 tappio Panttereille. Kautta on vielä jäljellä ja mahdollisuuksia pistepussin kasvattamisella on vielä.