DIVARI VIIMEISTÄ KIERROSTA VAILLE VALMIS
Keskiviikko, 24 Elokuu 2016 07:42

slide divari2

 

Edellisten kierrosten teemana on ollut mestari kanditaattien väheneminen. Eilinen ei tähän tuonut poikkeausta, sillä nyt heitä on enää 2. Eiliseen lähdettäesssä mukana oli Pantterit Lost Cause ja Rötwings. Tästä joukosta pois tipahti Rötwings, kun se kärsi 1-0 tappion Tiimille. Nyt pytystä taistelee enään Pantterit ja Lost Cause rinta rinnan. Molemmilla on kasassa 40 pinnaa, mutta Panttereilla etuna on maaliero. 

Kärjen takana käydään vielä tiukkaa taistoa muistakin sijoituksista, joten jännitettävää riittää kaikkiin viimeisen kierroksen otteluihin. 

 

MAHL AVOIN PELIVUORO HÄNSKISSÄ TO KLO 20-21

 

MUISTA MAHL JALKAPALLON ISON KENTÄN KEIDAS CUP SYYSKUUSSALUE LISÄÄ

Jos intoa Liiga vauhdin kokeiluun löytyy ole yhteydessä.

Lisätietoja:

Eetu Sviili

eetu(at)mahl.fi

0408364909

TALVIKAUSI 2016-2017 ILMOITTAUDU NYT!

 

Raportti

10 23.08.2016 18:00 h   -   0 - 1
10 23.08.2016 18:45 h   -   1 - 3
10 23.08.2016 18:45 h   -   4 - 1
10 23.08.2016 19:30 h   -   9 - 0
10 23.08.2016 20:15 h   -   2 - 1
10 23.08.2016 20:15 h   -   4 - 0
10 23.08.2016 21:00 h   -   10 - 0
10 23.08.2016 21:00 h   -   7 - 0

 

Pöyryn Pantterit 40 PTS

Panttereiden kantti kesti eilen vaikka ensimmäisessä ottelussa tiukkaa tekikin. Ensimmäisessä ottelussa vastaan tuli Verkkoverstas. Ottelu oli tasainen, eikä maalipaikoilla päästy juhlimaan. Peli eteni pitkään tasatilanteessa, ja Panttereilla paine alkoi kasvaa, kun viereisellä kentällä Lost Cause paukutteli maaleja. Tämä alkoi näkyä tuskastumisena pelaajien tekemisessä, ja tiukkaa palautetta annettiin oman joukkueen sisällä moneen kertaan. Lopuulta helpottava maali syntyi pilkulta kenen muunkaan kuin Teemu Myyryläisen toimesta.

Toisess ottelussa rentous palasi Panttereiden peliin, ja tuloksena oli tyylipuhdas 10-0 voitto Wilmertistä. Näin Pantterit piti paikkansa kärjessä, ja sillä on nyt loistava mahdollisuus viedä pyttty Hirvensalmelle. 

 

Lost Cause 40PTS

Lost Cause lähti eilen tekemään hyvää suoritusta ja siinä samalla kuromaan Panttereiden etumatkaa maalierossa. Panttereiden tapaan Lost Cause otti 6 pinnaa, mutta heidän harmikseen Panttereiden etu maaliero taistossa pysyi täysin samana. 

Eilen kaatui ensin KB 4-0 ja perään Verkkoverstas 7-0. Varsinkin Verkkoverstasta vataan Lost Cause suorastaan leikitteli, ja sivutuotteena syntyi tukku toinen toistaan komeampia maaleja.

Kun jäljellä on ensiviikon viimeinen kierros ei auta kuin ottaaa voitot omista peleistä, ja toivoa Panttereiden kyykkäämistä. Maaliero ennen viimeistä kierrosta on 17 maalia Panttereiden hyväksi.

 

Rötwings 35 PTS

Lähtökohdat eiliseen oli voittaa omat ottelut ja toivoa apuja muilta. Rötwings oli 2 pistettä kärkikaksikkoa jäljessä, joten tappioihin ei enään ollut varaa. Sellainen tuli kuitenkin jo ensimmäisessä ottelussa, kun Team 70´s pääsi yllättämään Punasiivet housut kintuissa. Pallo liikkui, mutta maalipaikoile ei vain meinattu päästä millään. Ne vähät tilanteet sitten tuhrittiin ansiokkaati. Lopulta sitten tämä kaikki kostautui ja Tiimi teki maali ja otti 1-0 voiton. Toisessa pelissä sisuuntunut Rötwings sitten vei Hazardilta teoreettisetkin mahdollisuudet mestaruuteen 4-1 voitolla.

Eilinen käytännössä pudotti Rötwingsin mestaruustaistosta, mutta teoriassa se on vielä mahdollista, tosin kärkikaksikko ei saisi saada pinnaakaan enää.

 

Team KalU 29 PTS

KalU palasi kentille piristyneenä ja oli eilisen onnistujia. Se nappasi tuplavoiton, ja kipusi näin taulukon nelospaikalle(ainakin hetkellisesti). Ensin kaatui Tiimi 3-1 ja siihen perään KalU pyöritti Wilmertin nurin 9-0. Pitkään vaivannut tehottomuus oli enää muisto vain. 

Eilisen hyvät esitykset nostivat KalU:n siis nelospaikalle, ja siinä onkin hyvää tavoitetta saada pidettyä siitä kiinni viimeisissä otteluissa.

 

FC Hazard 28 PTS

Pelasi eilen vain yhden pelin, ja ehkä hyvä niin. Esitys Rötwingsiä vastaan oli suorastaan surkea. Pelistä on vaikea löytää mitään positiivista sanottavaa, ja tuloskin oli sen mukainen. 4-1 Tappio. Rästi peli pelataan maanantaina, ja siinä on mahdollisuus nousta neljänneksi.

Omat pelinsä hoitamalla Hazard voi vielä kivuta kolmanneksi, mutta sekin vaatisi Rötwingsiltä kyykkäämistä.

 

FC Verkkoverstas 26 PTS

Verkkoverstaan ilta ei ollut sieltä helpoimmasta päästä. vastassa oli Pantterit ja Lost Cause. Ilma nVaihtomiehiä taistellut Verkkoversatas jaksoi vielä hyvin Panttereita vastaan, ja tuloksen aoli silti niukka 2-1 tappio. Toisessa ottelussa ei enää paukut riittäneet ja Lost Cause leikitteli 7-0 voiton.

Verkkoverstaan pelit on tältä kaudelta pelattu, ja lopullista sijoitusta joudutaan odottamasan ensi kierrokselle. Verkkoverstaan kautta leimasi ailahtelevaisuus, ja loppukaudesta vielä rosterin kapeus tuotti omat haasteensa.

Kaikesta huolimatta kiitoksia Verkkoverstaalle kaudesta!

 

FC Probba 23 PTS

Pelit siirretty ensi viikolle.

 

AC KB 20 PTS

KB pelasi eilen vain yhden ottelun ja siinä vastassa oli Lost Cause. KB yritti heittää kapuloita Lost Causen rattaisiin, mutta se ei aivan onnistunut. Lost Cause malttoi pitää palloa, ja etsiä tilaa KB:n tiiviin puolustuksen väleistä. Se onnistui ja vielä kun KB:n tehot jäivät piippuun oli tuloksena 4-0 tappio. 

Rästipeli on luvassa maanantaina,ja viimeisiin taistoihin jäi kuitenkin vielä mahdollisuus hilata sijouitusta ylöspäinkin.

 

Wilmert Old School 18 PTS

Wilmert on hyytynyt pahasti kauden loppua kohden. Rosteri oli jälleen kapea, ja se näkyi tuloksissa erittäin karulla tavalla. Ensin 9-0 turpaan KalU:lta ja perään 10-0 selkäsauna Panttereilta

Wilmert on kärsinyt 5 tappiota putkeen, ja sijoitus ei varmasti miellytä. Tavoitteena viimeiselle kierookselle on nousta KB:n edelle.

 

Lähemäki Bar 14 PTS

Huilasi eilen

 

Team 70´s 10 PTS

Tiimi otti jälleen kovan päänahan, kun se pudotti Rötwingsin mestaruuskisasta 1-0 voitolla. Joukkue taisteli repi ja raastoi. Siitä palkittiin kolmella pinnalla. Toiseen peliin ei sitten energyä enää jäänytkään, mutta siitä huolimatta ryhdikäs esitys KalU vastaan. 

3 pinnaa antoi Tiimille vielä panosta viimeisiin peleihin, sillä se voi vielä kavuta pois jumbopaikalta.

 

ILMOITTAUDU FREE-AGENTIKSI!

EIKÖ OLE JOUKKUETTA TALVIKAUDEN PELEIHIN?

PAINA LINKKIÄ JA PÄÄSET ILMOITTAUTUMAAN FREE-AGENTIKSI

free agent