FUDIS-LIIGA PISTETTIIN PAKETTIIN
Tiistai, 30 Elokuu 2016 06:17

 

mestari

 

 

Liiga pelit kesältä 2016 saatiin pelattua loppuun sateen täyteisessä maanantai illassa. Mestaruus oli jo ratkennut edellisellä kierroksella, mutta muista sijoituksista taisteltiin vielä tiukasti. Ilta huipentui ensin Taloaseman pytyn nostoon, ja heti perään illan viimeisessä ottelussa taisteltiin kakkospaikasta Wilmertin ja OW:n välillä. Ottelu ratkesi viimeisellä minuutilla kun Eetu Karhunen teki otelun ainokaisen maalin, ja se riitti nostamaan Wilmertin kakkospaikalle.

Huomioitavaa on myös että koko kauden pisteittä pelannut MAHL sai voiton viimeisellä kierroksella. 

 

Yleisesti ottaen kausi oli todella tasainen ja paljon nähtiin ristiinpelaamisia. Jos taulukosta katkaisee pään ja hännän näyttää taulukko todella tasaiselta. Paljon nähtiin tiukkoja ja tasaisia otteluja, joisssa nähtiin komeita suorituksia jokaisen joukkueen osalta. 

 

Taloasema hallitsi myös maalipörssiä mielin määrin. Maalipörssin voitti Mehdi Mohammadi 39 maalilla. Toiseksi tuli Milad Masudi ja Timojen Jesse Matson 21 maalilla ja seuraavalta sijalta löytyykin jo Atte "Adu" Ojanen 16 maalilla.

 

 

MAHL AVOIN PELIVUORO HÄNSKISSÄ TO KLO 20-21

MUISTA MAHL JALKAPALLON ISON KENTÄN KEIDAS CUP SYYSKUUSSALUE LISÄÄ

Jos intoa Liiga vauhdin kokeiluun löytyy ole yhteydessä.

Lisätietoja:

Eetu Sviili

eetu(at)mahl.fi

0408364909

 

 

TALVIKAUSI 2016-2017 ILMOITTAUDU NYT!

 

 

 

Raportti

 

9 58 29.08.2016 18:00 h   - MAHL Young Guns   6 - 2
9 7 29.08.2016 18:00 h   FC Puujalat - MAHL   3 - 7
9 59 29.08.2016 18:45 h   MAHL Young Guns - MAHL   7 - 1
9 60 29.08.2016 18:45 h   -   3 - 4
9 61 29.08.2016 19:30 h   -   1 - 4
9 62 29.08.2016 19:30 h   FC Puujalat -   1 - 7
9 63 29.08.2016 20:15 h   -   1 - 0

 

 

Taloasema 42 PTS

 

Kausi oli Taloaseman riemukulkua oikeastaan läpi koko kauden. Toisen kierroksen jälkeen Taloasema nousi sarjan kärkeen, eikä paikastaan enää luopunut missään vaiheessa. Joukkue dominoi sarjaa jokaisella osa-alueella, varsinkin hyökkäys pelaaminen oli tappavan tehokasta. Taloasema paukutteli sarjassa huimat  112 maalia, mikä tuottaa keskiarvoksi 6.22 maalia per ottelu. Suurinta vastuuta hyökkäys tehoissa kantoi kaksikko Mehdi(39 maalia) ja Milad(21 maalia).  Mutta yhtä kaikki koko joukkueen pelaaminen oli loistavalla tasolla läpi kauden, ja vaikka tehoja tarvitaan oli puolustaminenkin järjestään hyvällä tasiolla. Siitä erityismaininta Iiro Memoselle, joka teki pyyteetöntä työtä puolustuspäässä.

 

Joukkueen MVP "maalipyssy" Mehdi Mohammadi

 

Wilmert 31 PTS

 

Wilmertin kausi oli huomattavasti edellistä parempi, ja siitä kertoo lopullinen sijoituskin. Wilmert seilasi kakkos ja kolmospaikan väliä koko kauden ja palkinnoksi tulikin kakkospaikka viimeisen kierroksen viimeisessä ottelussa viimeisellä minuutilla. Wilmert esitti myös tasaisia otteita läpi kauden, mutta notkahduksia tuli muutama liikaa, jotta se olisi pystynyt haastamaan Taloaseman mestaruustaistossa. Kuitenkin kaikki kunnia joukkueen esityksille, jotka nostivat Wilmertin lopulta pisteen ohi FC OWn liigan toiselle paikalle.

 

Wilmert heräsi viimeisellä kierroksella taistelemaan kakkossijasta tosissaan. Ensin reilu voitto vajaalla pelanneesta FC Puujaloista 7-1 lukemin ja sitten kakkossijan ratkaisevaan peliin FC OWta vastaan. Tiukan väännön jälkeen Wilmert lähti voittajana 1-0 luvuin ja sai napattua kakkospaikan itselleen.

 

Joukkueen MVP "juoksukone" Jani Kokko

 

FC OW 30 PTS

 

FC OW pelasi koko kauden laajalla rosterilla joka toi mukanaan tasaisia otteita pitkin kautta. Joukkueesta ei kauden mittaan erottunutkaan erityisiä tähtipelaajia, vaan tasaisia onnistujia on koko rosteri täynnä. Tämä kertoo myös paljon OWn taktiikasta ja tiiviistä joukkuepelistä. 

 

OW taisi nostaa jalan kaasulta vähän liian aikaisin, koska viimeinen kierros oli OWlle harvinainen notkahdus. Ensin vastaan tuli FC Timo, joka oli vaihteeksi pelipäällä ja nappasi tiukan voiton OWn nenän edestä 3-4 lukemin. Tiukka oli myös toinen peli, jossa lopulta ratkottiin liigan kakkossijoitus, valitettavasti Wilmert maalin verran parempi 0-1 lukemin, joten kolmossijaan oli OWn tyytyminen.

 

Joukkueen MVP "työjuhta" Jarmo Olkkonen

 

MAHL Young Guns 27 PTS

 

MAHLin nuorempi keräilyporukka on esittänyt pirteitä otteita läpi kauden, vaikka keräilyjoukkueen luonteen vuoksi ottelukokoonpanot ovat vaihdelleet suuresti pitkin kautta otteluiden välillä. Kuitenkin joukkueen kantaviksi rakenteiksi muodostuivat Samir Ataei sekä Charles Mallet-Segtre, jotka molemmat paukuttivat toistakymmentä maalia. Myös Kasper Aholainen oli tärkeä tekijä, pelaten milloin jalkapaketissa maalissa, milloin puolustuksen lukkona tai pyörien vaan ympäri kenttää.

 

Viimeinen kierros oli Young gunseille kaksijakoinen, ensin joutuivat Taloaseman jyräämiksi 6-2 luvuin, mutta perään jyräsi sitten MAHLin 7-1. Liigan tasaisessa keskisarjassa näillä otteilla irtosi sarjan neljässija.

 

Joukkueen MVP "taitelija" Samir Ataei 

 

FC Timo 26 PTS

 

Viime kauden mestarin kausi on ollut synkkä. Koko kauden vaivannut miehistöpula näkyi varsinkin alkukaudella karusti. Loppukaudella peli sitten rupesi sujumaan pienemmälläkin miehistöllä, viimeisestä kuudesta pelistä viisi päättyi Timo voittoon. Yksi tärkeä timo oli Jesse Matson, joka paukutti 13 peliin 21 maalia, jolla irtosi maalipörssin jaettu toinen sija.

 

Viimeinen kierros oli Timolta vahvaa näytöstä. Ensin jämäkkä voitto FC OWsta 4-3 luvuin, sitten kaatui uusi mestari, Taloasema, vakuuttavasti 4-1.

 

Joukkueen MVP "johtaja" Ali Elkharam

 

FC Puujalat 24 PTS

 

Puujalkojen peleissä on yleisenä piirteenä ollut suuri maalisuus. Paljon rökälevoittoja, mutta myöskin murskatappioita. Lätkäjätkistä koostuva Puujalat on ollut pitkin kautta hyvällä hengellä ja laajalla rosterilla liikenteessä, onnistumisia on tullut tasaisella rintamalla. 

 

Viimeisellä kierroksella Puujalat kärsi pahasta pelaaja pulasta. Paikalle oli saatu vain viisi pelimiestä, ja lainavahdin kanssakin ottelut jouduttiin pelaamaan vajaalla. Tämä valitettavasti väsytti kovakuntoisetkin karjut ja otteluista MAHLia ja Wilmertia vastaan tuli pahasti kuokkaan, ja joukkueeen oli lopulta tyydyttävä sarjan toiseksi viimeiseen sijaan.

 

Joukkueen MVP "taistelija" Tuomas Miettinen

 

MAHL 3 PTS

 

MAHlin vanhempi keräilyporukka on ollut sarjan virallinen heittopussi, sekalainen sakki pelaajia ei valitettavasti saanut yhteistä säveltä soimaan oikein koko kauden aikana. Hetkittäin kuitenkin MAHLinkin peli oli vallan mallikasta ja pystyi pistämään muille kampoihin lähest tasapäisesti. 

 

Viimeiselle kierrokselle MAHL oli ilman pisteitä. Ensimmäisenä vastustajana FC Puujalat joutuivat pelaamaan vajaalla miehistöllä. Tästäkin huolimatta ottelun alku ei luvannut hyvää ja Puujalat karkasi jo 0-3 johtoon. Toisella puoliajalla MAHLin peli aukesi ja laajempi rosteri alkoi vaikuttamaan, kovat seitsemän maalia Puujalkojen verkkoon ja kauden ekat pisteet olivat todellisuutta!!! Jäivät ne kyllä viimeisiksikin, kun todellisuus iski takaisin MAHL young gunsin muodossa, 1-7 pataan ja talvitauolle. Ens vuonna sitten uudestaan! 

 

Joukkueen MVP "jokapaikan höylä" Mikko Vartiainen

 

 

 

 

DIVARI

Maanantaina pelattiin myös pari divari matsia, kun FC Probba toivoi ottelu siirtoa viime viikolta. Kovasta sateesta huolimatta, Hänninkentän katsomo täyttyi suuresta määrästä FC Probba-faneja. Myös itse joukkue oli reissussa runsaalla rosterilla.

10 30.08.2016 20:15 h   AC KB - FC Probba  

0 - 4

 

10 30.08.2016 21:00 h   FC Hazard - FC Probba            7 - 2

 

 

Ensimmäisessä ottelussa Probban vastustajaksi tuli AC KB. KB ei oikein saanut itsestään parasta irti ja Probba päätyi hallitsemaan peliä täysin. Probba käytti myös paikkansa hyväkseen ja ottelu päättyi 0-4 FC Probban voittoon.

 

Toisessa ottelussa vastassa oli karmeasta pelaajapulasta kärsivä FC Hazard, jonka oli turvauduttava lainavahtiin, mikä sysäsi luottoveska Riku Lehtimäenkin kentän puolelle. Hazardin fiksu pelaaminen sai pidettyä Probban hyökkääjät pääosin kurissa ja Toni Hokkasen hurja vire hyökkäyspäässä takasi aimo läjän maaleja. Runsas maalinen ottelu Hazardille 7-2.

 

 

 

ILMOITTAUDU FREE-AGENTIKSI!

EIKÖ OLE JOUKKUETTA TALVIKAUDEN PELEIHIN?

PAINA LINKKIÄ JA PÄÄSET ILMOITTAUTUMAAN FREE-AGENTIKSI

free agent