MAHL JÄRJESTÄÄ TOIMINTAA VAUVASTA VAARIIN
Tiistai, 30 Elokuu 2016 11:43

 

 

MAHL aloittaan talven liikuntaryhmänsä syys- ja lokakuun aikana. Vielä on mahdollisuus tulla mukaan talvikauden peleihin. Vuoden aikana tullaan tekemään useita kokeiluja eri lajeissa ja uusissa toiminnoissa. Mukaan toimintaan voi tulla myös kesken sarjakauden, mukana oleviin joukkueisiin ja ryhmiin.

Tervetuloa mukaan vuoden 2016 positiivisimman Mikkeliläisen toimintaan. 

 

 

Aikuisten sarjatoimintaa monella eri tasolla, avoimia vuoroja lähes joka päivä.


MAHL ilmoittautumiset talvikauden sarjoihin ovat käynnissä. MAHL tarjoaa aikuisille monipuolista liikuntaa joukkuepelien avulla. Tarjolla on sekä sarjatoimintaa että täysin avoimia vuoroja kaikille innokkaille. MAHL tarjoaa mahdollisuuden pelata salibandyä, jalkapalloa, jääkiekkoa sekä jääpalloa. Lajeja on mahdollista pelata monella eri tasolla. MAHL sarjoja voi pelata liigassa, divarissa, 2 divarissa ja jopa +40 sarjoissa. Eri tasojen avulla MAHL haluaa houkutella myös uusia joukkueita ja pelaajia mukaan toimintaan ja harrasteliikunnan pariin.

Sarjatoimintaan ilmoittatuminen on käynnissä, lue lisää lajisivuilta:


- Mukana talvikaudella, Jääkiekko, Jääkiekko +40salibandy, salibandy +40talvijalkapallo ja jääpallo.

- Jos ei ole joukkuetta MAHLn sarjapeleihin niin nyt pääsee helposti mukaan täyttämällä Free-Agent lomake.

- Viikottaiset avoimet vuorot näet MAHL etusivun oikeasta laidasta, vuorot saattavat muuttua viikon mukaan.

 

Lisätietoja:

Tuomas Anttonen

tuomas (at) mahl.fi
045 8726800 

 

 

Pinkit Puumat jatkaa naisten toimintaa salibandyllä | Mukaan sarjatoimintaa


Pinkit Puumat toiminta jatkuu viimevuoden malliin pelivuoroina, joissa pääpaino on salibandyssä. Uutena kokeiluna naisille järjestetään sunnuntaisin rantakeitaalla pelivuoro, jossa on samaan aikaan mahdollisuus tuoda lapsi liikkumaan pelivuoron ajaksi. Lapset leikkivät ohjatussa toiminnassa samaan aikaa, kun äiti pelaa Pinkkien Puumien vuorolla salibandyä muiden aikuisten kanssa.

 

Naisille tullaan talven aikana järjestämään salibandyssä turnaustoimintaa. Mukaan Puumien toimintaan voi tulla ihan millaisella liikuntataustalla tahansa. Aikaisempaa kokemusta salibandystä ei vaadita.

 

Lue lisää Pinkistä puumista täältä.

 

Pinkit Puumat salibandyvuorot:

- Ti klo 18.45 - 20.00 Otavankadun liikuntasali |  3€ Kertakäynti

- Su klo 14.45 - 16.00 Rantakeitaan liikuntasali | 3€ kertakäynti (+1€ lapsiparkki)

 

Lisätietoja Pinkistä Puumista:

Maria Nurmi-Anttonen

maria-nurmi84 (at) hotmail.com

044 3568825

 

Young Guns toiminta ottaa ensi askeliaan.


Kevään ja kesän aikana on aloiteltu nuorten Young Guns toimintaa. Young Gunsit on tarkoitettu 13–17 V. nuorille. Nuorille järjestetään talven aikana vuorotoimintaa salibandyssä ja jääkiekossa. Mahdollisuuksien mukaan vuoroja on myös jalkapallossa. Vuoroilla on tarkoitus pelata rennossa ilmapiirissä. Toiminnan pääpaino on nuorissa, jotka ovat lopettaneet aktiiviliikunnan tai ne jotka eivät ole sen parissa lainkaan. Kaikki nuoret ovat tietysti tervetulleita mukaan toimintaan, sillä tahtotilana on matalankynnyksen liikunta ja liikkeen lisääminen.

 
Pelitoimintaa ei ole nuortenkaan kohdalla unohdettu. MAHL tulee syksyn ja talven aikana järjestämään yhteistyössä Oppilaitosten kanssa salibandyssä koulukohtaisia turnauksia, jotka huipentuvat yhteiseen koulujen väliseen lopputurnaukseen.

 

Nuorten toiminnan aloituspäivät tarkentuu syyskuun alussa. lisätietoja täältä.

 

Lisätiedot nuorten toiminnasta:

Eetu Sviili

eetu (at) mahl.fi

040 8364909

 

Seniorit liikkuu monipuolisesti läpi talven

Hieman iäkkäämmille ihmisille on tarjolla kerran viikossa pelikerho. Kerhossa pelaillaan erilaisia lajeja osallistujien toiveiden mukaisesti. Toiminnan pääpaikkana on Rantakeidas ja sen ympäristö. Vierailut muualle ja muiden vierailut kuuluvat myös kerhon ohjelmaan. Kerho järjestetään vielä syyskuun ajan maanantaisin klo 11-12 Rantakeitaalla.

 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Mika Pippuri

mika (at) mahl.fi

044 0225711

 

 

Lapsille alkaa korttelisäbä, moniliikunnalliset perhekerho ja tyttöjen jumppakerho

MAHL jatkaa korttelitoimintansa kehittämistä uudella lajilla. Lasten korttelitoiminta aloitetaan syyskuun alusta korttelisäbällä, joka järjestetään yhteistyössä Hatsinan kanssa. Korttelisäbä on osa MAHL Four-Season toimintaa, jossa tutustutaan toimintakauden aikana neljään eri lajiin. Toiminta alkaa korttelisäbällä joka huipentuu marraskuussa järjestettävään lopputurnaukseen. Vuoden aikana ovat myös omat toimintajaksonsa korttelibandyssä, korttelikiekossa sekä korttelifudiksessa. Toiminta antaa loistavan mahdollisuuden tutustua lajiin todellisessa matalankynnyksen ympäristössä, omalla lähiliikuntapaikalla. Toimintaa järjestetään niillä lähiliikuntapaikoilla, joihin toiminnalla on kysyntää ja pystytään ohjaus tuomaan.

 

Perhekerho alkaa Rantakylässä Syyskuun lopussa. Korttelikerhotoiminta on koko vuoden mittainen kerho, jossa tutustutaan eri lajeihin leikkien ja pelien avulla. Korttelikerhossa käydään toimintavuoden aikana yli kaksikymmentä eri lajia läpi. Perhekerhossa tarjotaan ohjelmaa myös vanhemmille sekä isovanhemmille. Kerhon avulla saadaan lisättyä perheen yhteistä aikaa ja kannustetaan myös vanhempia liikkumaan. Korttelikerhotoiminnan lisäksi MAHL järjestää loma-aikoina leiritoimintaa rantakeitaalla.

 


Uutena moniliikuntakerhona MAHL tulee tarjoamaan tyttökerhoa, jossa innostetaan tyttöjä rohkeasti kokeilemaan uusia lajeja. Osallistujilla on kerhossa mahdollisuus myös vaikuttaa kerhon sisältöihin. Kerhoa järjestetään tyttöjen toiveiden mukaan ja tyttöjä haastetaan monipuoliseen liikuntaan.

 

 

Kaikki MAHL korttelitoiminta on tarkoitettu 4-12 vuotiaille tytöille ja pojille. Toiminnassa ei tarvitse olla kokemusta lajista tai muusta seuratoiminnasta. MAHL korttelitoimintaan ovat kaikki tervetulleita kokeilemaan liikkumista mukavassa ympäristössä, lähellä omaa kotia.

 

Lue lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan:

 

Lue lisää korttelisäbästä, täältä.

Lue lisää moniliikuntakerhoista täältä.

Leiritoiminnasta tulee lisätietoja syyskuun alussa, www.korttelikerho.fi

 

Lisätietoja:

Tuomas Anttonen

tuomas (at) mahl.fi

0458726800