PÖYRYN PANTTERIT DIVARI-MESTARIKSI!
Keskiviikko, 31 Elokuu 2016 06:57

 

pytty

 

 

Viimeinenkin kesän MAHL-jalkapallo sarja saatiin päätökseen tiistai-illassa. Panosta otteluissa riitti panosta viimeiseen asti ja ottelut olivat tiukkoja ja jännittäviä. Pöyryn Pantterit nappasi lopulta mestaruuden itselleen tiukkojen taistojen jälkeen.

 

MAHL kiittää kesästä kaikkia osallistujia tasapuolisesti. Mutta eihän liikkuminen tähän lopu, torstai-iltana vielä avoin jalkapallovuoro Hänskissä ja ensi viikolla alkaa ison kentän Keidas cup turnaus. Turnauspelataan neljällä joukkueella, mutta joukkueisiin vielä mahtuu pelaajia mukaan. 

 

MAHL AVOIN PELIVUORO HÄNSKISSÄ TO KLO 20-21

MUISTA MAHL JALKAPALLON ISON KENTÄN KEIDAS CUP SYYSKUUSSALUE LISÄÄ

Jos intoa Liiga vauhdin kokeiluun löytyy ole yhteydessä.

Lisätietoja:

Eetu Sviili

eetu(at)mahl.fi

0408364909

TALVIKAUSI 2016-2017 ILMOITTAUDU NYT!

 

Raportti

 

11 30.08.2016 18:00 h   Team 70's  -  FC Hazard   0 - 1
11 30.08.2016 18:00 h   AC KB  -  Pöyryn Pantterit   0 - 1
11 30.08.2016 18:45 h   FC Hazard  -  Lost Cause   2 - 1
11 30.08.2016 18:45 h   Wilmert  -  Pöyryn Pantterit   1 - 2
11 30.08.2016 19:30 h   Lost Cause  -  Team 70's   7 - 9
11 30.08.2016 19:30 h   AC KB  -  Wilmert   1 - 1
11 30.08.2016 20:15 h   Lähemäki Bar  -  Team KalU   1 - 3
11 30.08.2016 20:15 h   FC Probba  -  Rötwings   3 - 0
11 30.08.2016 21:00 h   FC Probba  -  Lähemäki Bar   2 - 1
11 30.08.2016 21:00 h   Team  KalU  -  Rötwings   3 - 0

 

Pöyryn Pantterit 46 PTS 

 

Uusi Divari-mestari pelasi vakuuttavaa peliä läpi kauden. Sarjan suurin tehtyjen maalien ja pienin päästettyjen maalien määrä kertoo tiukasta joukkuepelistä ja tehokkaasta viimeistelystä. Joukkueesta siis löyty laatua jokaiselta pelipaikalta, mutta ehkä kuitenkin maalivahti Ville Mäkinen, joka voitti nollapeli tilaston, sekä Teemu Myyryläinen, maalipörssin voittaja, nousivat hieman muita näkyvämmin esille.

 

Viimeiseen pelipäivään Pantterit lähtivät tasapisteissä Lost Causen kanssa, eli päivän peleissä oli runsaasti panosta. Panttereiden selkeästi parempi maaliero kuitenkin antoi edun Panttereille, joka voittaessaan molemmat pelinsä tulisivat pyttyä nostamaan. AC KB ja Wilmert antoivat tiukan vastuksen Panttereille, mutta mestaruusnälkä ajoi Pantterit tarvittaavaan suoritukseen ja molemmista otteluista maalin voitto ja poika kotiin!!

 

Kauden MVP "maaliruisku" Teemu Myyryläinen

 

Lost Cause 43 PTS

 

Lost Causen vahvuus oli tiukka ja aktiivinen pelaajanippu. Henri "Hönö" Hokkanen ja Pertti "Hude" Huttunen muodostivat todella liukkaan hyökkäys duon joka keskenäänkin sai luotua vaarallisia tilanteita tyhjästä. Tämän lisäksi toki koko joukkue osallistui ansiokkaasti hyökkäyspeliin, jos olisimme tilastoineet pallonhallinta prosentteja, olisi Lost Causen joukkue varmasti voittanut sen tilaston.

 

Viimeiseen päivään Lost Cause olisi tarvinnut virheetöntä suoritusta ja Panttereiden kompurointia, jotta mestaruus olisi joukkueelle jäänyt. Kumpikaan ei toteutunut. Kriittiseksi muodostui illan ensimmäinen peli Hazardia vastaan. Hazardin puolustusmuuri kesti Lost Causen vyörytyksen ja  aiheutti Causelle 1-2 tappion, mikä riitti varmistamaan mestaruuden Panttereille. Viimeisessä pelissä Team 70'sia vastaan panoksettomuus taisi näkyä, tuloksena kunnon hurlumhei-lukemat ja 9-7 voitto.

 

Kauden MVP "taskuraketti" Pertti Huttunen

 

 

FC Hazard 37 PTS

 

Hazard pelasi tyylilleen uskollisena, pääasiassa tiukkoja voittoja ja muutamat järkyttävät romahtamiset. Kauden keskivaiheen tappioputki tipautti joukkueen mestaruustaistosta, mutta loppukauden hyvä vire nosti joukkueen kuitenkin sarjan kolmanneksi. Parhaimmillaan joukkue oli erittäin tiukasti yhteen pelaava nippu, joka ei antanut vastustajalle mitään ilmaiseksi. Selkein heikkous maalinteko vastuun kapeus, joka lepäsi lähes yksinään voimahyökkääjä Toni Hokkasen harteilla.

 

Viimeiseen päivään Hazard lähti ennenkaikkea kiilottamaan kilpeään ja innokkaasti kampittamaan mestaruus taistossa olevaa Lost Causea. Ensimmäisessä pelissä Team 70's kaatui niukasti yksi nolla. Ottelu oli malli esimerkki Hazardista, ensimmäinen puoliaika ottelu oli täysin hallussa ja 1-0 johtoasema oli ansaittu, toinen puoliaika joukkue taas aivan sillassa ja ihmeen kaupalla varjeltui takaiskuilta. Lost Causea vastaan Hazard lähti vimmaisesti puolustamaan ja vastaiskuihin luottaen, taktiikka toimi ja Lost Causen mestaruus haaveet murtui Hazardin 2-1 voittoon.

 

Kauden MVP "jokapaikan höylä" Mikko Haverinen

 

 

Team KalU 35 PTS

Team KalU oli joukkue joka luotti ennen kaikkea kovaan liikkeeseen ja tiukkaan joukkuen peliin. Pelit sujui pääosin mainiosti, mutta kauden puolivälin jälkeen tapahtui jotain ja joukkue ajautui pahaan viiden tappion putkeen. Sen perään kuitenkin hyvä vire päälle ja viiden voiton putki, joka nosti joukkueen lopulta sarjan neljännelle sijalle.

 

Viimeisenä päivänä KalU kohtasi Lähemäki Barin. Ottelu oli tiukka, vaikkakin pääosin KalUn hallinnassa. Loppulukemat 3-1 KalUlle lienee täysin oikeutetut. Ottelu jäi joukkueelle illan ainoaksi toinen vastustaja Rötwings ei ilmestynyt paikalle.

 

Kauden MVP "johtaja" Janne Matilainen

 

 

Rötwings 35 PTS

 

Rötwings pelasi hyvän kauden oli pitkään mestaruus taistossa mukana. Nuorten miesten röyhkeä asenne, liukas liike ja Petri Piispan maalivainu takasivat menestyksen. Loppukauden romahdus kuitenkin tipautti joukkueen viidennelle sijalle.

 

Kauden MVP "viimeistelijä" Petri Piispa

 

Kauden viimeisten pelien koittaessa joukkue oli päättänyt karata muille laitumille kirmailemaan mitään ilmoittamatta, tuloksena vastustajile luovutusvoitot.

rötwings

 

 

 

FC Probba 32 PTS

FC Probba oli Divari-sarjan väripilkku ja selkeä yleisön suosikki. Joukkue oli aina mukana runsaalla rosterilla ja joukkuetta seurasi suuri kannattaja joukko, satoi tai paistoi. Selkeimpänä joukkueesta erottui kauden mittaan Michael Hammin otteet maalilla, Kalle Kiiskisen ja Maarit Myllymäen taistelutahto sekä Santeri Korhosen maalivainu. Tasaisia esityksiä, voittoja ja tappioita, pitkin kautta ja tällä kertaa se riitti kuudenteen sijaan.

 

Päätöspäivänä vastusjaksi tuli Lähemäki Bar. Peli oli jälleen erittäin tiukka, mutta FC Probba sai ottelun käännettyä itselleen Charles Mallet-Segtren ja Verneri Visusen hirvittävillä pommeilla.

 

Kauden MVP "muuri" Michael Hamm

 

 

Verkkoverstas 26 PTS

 

Verkkoverstaan kauden kuntokäyrän piikki oli selkeästi ajoitettu keskelle kautta. Kauden alku ja loppu oli aika nihkeä ja tappioiden ryydittämä, mutta keskellä kautta esitykset oli todella vakuuttavia ja voitto putkensa keskellä joukkue vaikutti lähes voittamattomalta. Joukkueen kompastus kivi lopulta ehkä oli hieman liian kapea pelaaja rosteri pitkälle kaudelle.

 

Verkkoverstas oli tällä viikolla huilivuorossa, täten lopetti kautensa jo viime viikolla.

 

Kauden MVP "viimeinen lukko" Sami Korhonen

 

 

AC KB 21 PTS

 

KBn selkein vahvuus kaudella oli joukkueen puolustuspeli. Kun homma rokkasi, niin pystyttiin nollaamaan vastustajan hyökkääjät täysin sekä tekemään otteluista todella hankalia vastustajille. Valitettavasti ihan joka kerta homma ei ihan niin hyvin rokannut. Kuitenkin aina pirtsakkaa ja iloista asennetta mukana ja kauden loppusijoitus kahdeksas.

 

Viimeisenä päivänä vastaan asteli tuleva mestari Pöyryn Pantteri sekä Wilmert Old School. KBn vahvuus tuli näissä otteluissa hyvin esille, mikä ei valitettavasti tällä kertaa riittänyt kuin yhteen pisteeseen. Pantterit joutui tosissaan taistelemaan saadakseen tarvitsemansa voiton, lopulta kuitenkin sai yhden maalin tehtyä KBn verkoon, mikä riitti voittoon. Tiukka matsi oli myös Wilmertia vastaan, joka päättyi myös vähämaalisena tasan 1-1.

 

Kauden MVP "uurtaja" Jukka Kohvakka

 

 

Wilmert Old School 19 PTS

 

Wilmert tuli kaudella tunnetuksi ennen kaikkea rottamaisista ja sääntöjen rajamailla keikkuvista otteistaan. Tästä parhaana osoittuksen Ossi Heinosen selkeä korttitilaston selkeä "voitto". Mutta taistelutahtoahan joukkueesta löytyi, valitettavasti joukkueen otteita kampitti liian kapea rosteri ja turhan pieni osallistumis prosentti. Liian usein vastustaja sai tasoitusta pelaajamäärän takia.

 

Viimeisen päivän vastustajina oliva Pöyryn Pantterit sekä AC KB. Mahdollisuus Panttereiden kampittamiseen selkeästi sytyttää, ja Wilmert pistikin todella kovan kovaa vastaa. Panttereiden mestaruusnälkä vei kuitenkin voiton 1-2 luvuin. Kauden viimeisessä käytiin AC KBn kanssa tiukka taistelu ja pisteet tasattiin 1-1 tuloksella.

 

Kauden MVP "taistelija" Antti Savolainen

 

Lähemäki Bar 14 PTS

 

Mahl kenttien konkari, Lähemäki Bar, pelasi hieman alavireisen kauden. Parhaimmillaan joukkueen pelihän on erittäin laadukasta ja joukkue pystyy pistämään kampoihin kenelle tahansa. Se viimeinen "jokin" joukkueen pelistä kuitenkin tällä kaudella puuttui. Tiukkoja pelejä ei onnistuttu kääntämään voitoiksi, Lähemäkihän keräsi kaudella joukkueista eniten tasureita. Joukkue myös teki vähiten maaleja sarjassa, joten jos joukkue onnistuu jostain löytämään kunnon maalintekijän mukaan ensi kaudeksi niin sarjasijoitus tulee nousemaan kohisten.

 

Viimeisen päivän vastustajat olivat Team KalU ja FC Probba. Molemmat ottelut olivat hyvin samankaltaisia, keltapaidat taisteli kovaa, mutta vastustajat kuitenkin hieman olivat niskanpäällä ja pystyivät käyttämään paikkansa paremmin hyväkseen. KalUa vastaan 1-3 ja Probbaa vastaan 0-2 tappioit.

 

Kauden MVP "kapteeni" Heikki Turunen

 

 

Team 70´s 10 PTS

 

Tiimin kausi oli valitettavan alavireinen. Yhteisen pelisävelen löytäminen oli valitettavan vaikeaa. Hetkittäin se kuitenkin löytyi ja vastustajille annettiin kunnon haastetta. Oikeastaan Tiimin loppukausi oli selkeästi alkukautta parempaa tekemistä, vaikka se ei kunnolla konkretisoitunutkaan voittoina. Erityishuomion arvoinen on jälleen kerran liigan värikkäin maalivahti Marko Ripatti, jonka aggressiiviset vastaan tulot aiheutti paljon turhautumista vastustajien hyökkääjille.

 

Viimeiseen päivään Tiimi lähti hyvin latautuneena. Ensin vastaan tuli FC Hazard, eka puoliaika meni lämmitellessä ja toinen puoliaika sitten vyöryessä koko ajan vaarallisesti kohti Hazard maalia kohti. Ei valitettavasti riittänyt ja 0-1 tiukka tappio. Viimeinen matsi Lost Causea vastaan oli melkoista näytöstä, maaleja tehtiin oikein urakalla molempiin päihin. 7-9 kuitenkin lopulta kuokkaan.

 

Kauden MVP "liimanäppi" Marko Ripatti

 

 

 

ILMOITTAUDU FREE-AGENTIKSI!

EIKÖ OLE JOUKKUETTA TALVIKAUDEN PELEIHIN?

PAINA LINKKIÄ JA PÄÄSET ILMOITTAUTUMAAN FREE-AGENTIKSI

free agent