Tiistaina pelattiin II-Divaria, jossa PHR avasi kautensa, ja Team 70´s sekä Cafe Keidas hakivat kaudelleen uutta starttia ensimmäisten pelien pettymysten jälkeen. Peleissä riitti rutkasti tunnetta, joka hieman myös läikkyi yli äyräiden.

Ottelut

3 20.09.2016 21:00 h   -   1 - 3 Raportti

4 20.09.2016 22:00 h   -   5 - 2 Raportti

PHR vs Mikkelin Golf HT 1-3

Peli oli PHR:n kauden avaus, ja se näkyikin vielä otteissa. Yhteinen tuntuma oli vielä hieman hakusessa, eikä miehiäkään liiaksi paikalla ollut. Ottelu sai PHR:n kannalta huono alun, kun kolmen minuutin kohdalla GOLF siirtyi upealla maalilla 0-1 johtoon. Tämän PHR vielä pystyi kuittaamaan, mutta tasoituksen jäljkeen GOLF siirtyi pysyvämmin kuskin paikalle, eikä siitä enää luopunut missään vaiheessa. PHR sai koko ajan paremmin ja paremmin juonesta kiinni, mutta se ei vielä kantanut pinnoille asti. Golf taas vastaavasti pelasi kypsästi ja korjasi ansaitusti pinnat kotiin. Esille joukkueesta nousi Mikko Kiiski, joka yllättäen jäi ilman maalia, mutta Mikko kuitenkin syötti kaksi maalia.

Team 70´s vs Cafe Keidas 5-2

Lähtökohta otteluun ei ollut kummallekkaan helpoin mahdollinen, sillä avausotteluissaan molemmat joukkueet olivat saaneet rumasti selkäänsä,ja molemmila oli kova halu saada kausi paremmille urille. Keitaan leirissä oltiin varsinkin toiveikkaita historiallisen avausvoiton metsästyksessä.

Ottelu alkoi kuitenkin Tiimin komennossa, kun kentän herra ja Hidalgo Juuso vuokio hurjasteli kypärätempun ensimmäisellä kympillä. Vielä tähän perään Keidas joutui viiden minuutin alivoimalle, jonka se selvitti ilman takaiskuja. Tästä sisuuntuneena Keidas aloittikin toisessa erässä takaa-ajon ja nousikin jo 3-2 tilanteeseen. Tiimi kuittasi kuitenkin välittömästi, kun debyyttiään pelannut Niko "Jeren poika" Helmola sivalsi maalin edestä pelin 4-2:n. Tästä ei keidas enää noussut ja Vuokion Juuso teki vielä tyhjiin lopppulukemiksi 5-2.  Juuso siis hurjasteli ottelussa tehot 4+1.

Muista myös muut MAHL lajit. Ilmoittaudu mukaan Free agentiksi MAHL joukkueisiin, jääpalloon, salibandyyn tai talvifudikseen.