MAHL SALIBANDY STARTTASI RANTAKEITAALLA
Maanantai, 26 Syyskuu 2016 00:00

 

 

 

Salibandysarja starttasi divarin superviikonlopulla, kun perjantaina ja lauantaina aikana pelattiin yhteensä salibandyottelua. Otteluisssa nähtiin paljon uusia naamoja, joukkueita ja nuorta spirittiä. Paluun peleihin teki myös vuoden tauon jälkeen Team MHS, joka aloittaa uutta tulevaisuuttaan divarin puolelta.

Hieno ja tasainen salibandykausi on luvassa.

 

MUISTA MAHL AVOIN MAHL SALIBANDYVUORO

 

Ti 19.00-20.00 | Sport forum, 5€ kerta

 

 

 

Ottelut

 B Lohko

  1 1 23.09.2016 18:15 h   - Lakeside Hoppers   3 - 5 Raportti
 
  1 2 23.09.2016 18:55 h   -   4 - 2 Raportti
 
  1 3 23.09.2016 19:35 h   Lakeside Hoppers -   3 - 2 Raportti
 
  1 4 23.09.2016 20:15 h   -   2 - 3 Raportti
 
  2 5 24.09.2016 12:00 h   - MAHL Ikärit   8 - 2 Raportti
 
  2 6 24.09.2016 12:40 h   MAHL Ikärit - FC Mahalasku   2 - 4 Raportti
 
  2 7 24.09.2016 13:20 h   - FC Mahalasku   8 - 3 Raportti



A-lohko

  1 1 24.09.2016 14:00 h   -   6 - 4 Raportti
 
  1 2 24.09.2016 14:40 h   -   2 - 6 Raportti
 
  1 3 24.09.2016 15:20 h   -   3 - 7 Raportti
 
  1 4 24.09.2016 16:00 h   -   4 - 3 Raportti

 

 

Raportti

 

 

Team Hyvis (1 voitto, 2 pts.)


Hyvis lähtee uuteen kauteen hyvin tutun oloisella rosterilla. Tämä näkyykin heti peliotteissa, joukkue pelaa tiiviisti yhteen ja jokainen tietää roolinsa ja paikkansa. Ensimmäisen kierroksen tuloksena kahden tiukan pelin jälkeen tappio ja voitto. Ensimmäisenä vastuksena Lakeside Hoppers, ottelu oli tasainen ja vauhdikas päästä päähään matsi, joka olisi voinut päättyä toisiinkin numeroihin, tällä kertaa kuitenkin Hoppersille3-5. MHSsää vastaan alkunukahduksen jälkeen Hyvis otti isännän otteet ja ottelun hallintaan, syytäkin kun alkuun päästää vastustajan 0-2 johtoon. Lopulta kiri palkittiin kun voittomaali saatiin iskettyä dramaattisesti 10 sekuntia ennen ottelun päättymistä. Päivän Hyvisläinen oli ehdottamasti kahteen pelin tehot 3+3 iskenyt Antti Putkinen

 

 

Lakeside Hoppers ( 2 voittoa, 4pts)


Uudesti syntynyt ACP. Tuttuja nimiä paljon rosterissa ja tekeminen sen mukaista. Onnistumisia tuli Hoppersille laajalla rintamalla, mikä lupaa erittäin hyvää tulevaa kautta ajatellen. Ensin Hyvistä vastaan tiukka matsi pystyttiin kääntämään kotiin, ehkä jopa hivenen hallitsemaan ottelua hetkittäin. Kuitenkin vakuuttava 5-2 voitto. Weikkosia vastaan Hoppers aloitti vahvasti ja siirtyi kymmenen ensimmäisen minuutin aikana jo 3-0 johtoon. Tämän jälkeen Hoppers ei enää nähtykkään, mutta tämä riitti 3-2 voitoon! Hoppers ilmoittautuu taisteluun ykkösdivari paikasta!!!

 

 

Team MHS ( 2 tappiota, 0pts)


MHS tekee paluun MAHL-sarjoihin!!! MHS rosteri on vain valitettavan ohut vielä alkukaudesta, mitä ei ensimmäisellä kierroksella auttanut sekään että joukkueen johtajisto joutui seuraamaan ensimmäiset pelit puku päällä katsomon puolelta. Totutun pirteitä otteita MHS kuitenkin tarjosi hetkittäin, Hyvistä vastaan nopeasti 2-0 johtoon. Valitettavasti ottelun edetessä miesvaje alkoi näkyä ja ottelun painopiste siirtyi MHS päätyyn. Lopulta raivokas puolustustaisto ei riittänyt ja Hyvis sai tehtyä voittomaalin 10 sekuntia ennen loppua. Illan toinen ottelu Weikkosia vastaan eteni täysin samoilla askelilla kuin Hyvistäkin vastaan. Rivakka alku ja 2-0 johto taululle, hyytyminen, raivokas puolustustaistelu ja vastustajalle voittomaali 10 sekuntia ennen loppua. Muutama pari lisä jalkoja olisi ehdottomasti MHSlle tarpeen, pelaajien laatu varmasti tulisi riittämään ykkösdivariin ja sinne kärkikahinoihin.

 

 

Weikkoset ( 1 voitto, 2pts)


Weikkoset päätti tälle kaudelle lähteä hakemaan vauhtia divarin puolelta. Viime kaudella liigassa pelannut Weikkoset luetaan divarin ennakkosuosikkeihin. Ensimmäisellä kierroksella kuitenkin vielä pientä kesäterää oli joukkueen pelissä ja viimeistelyssä havaittavissa. Ensimmäisessä pelissä Hoppersia vastaan vähän nukuttiin alkuhetket, eikä sitten herättyä enää eroa saatu kurottua umpeen, tiukka 2-3 tappio. Myös MHSsää vastaan ottelun alku nukuttiin ja taas annettiin kaverille pari eteen. Tällä kertaa tiukka takaa-ajo toi myös tulosta ja ääretömän nautinnollinen voittomaali saatiin iskettyä ylivoimalla Ari Ojalan toimesta yhdeksän sekuntia ennen loppua. Vähän kun Weikkosten kone lämpenee ja suurimmat karstat yskitään pois, niin varmasti ovat keväällä taistelemassa ykkösen mestaruudesta.

 

MAHL (2 tappiota, 0pts.)

MAHL joukkue lähti pelaamaan uudella rosterilla MAHL sarjaa. Yhteisiä kokemuksia ei ollut vielä ennen kautta, joten kuvioiden kanssa oli vielä hieman miettimistä. Intoa joukkueella oli kuitenkin vaikka kuinka paljon ja mikäli porukassa riittää pitkäjänteisyyttä niin joukkueessa on todella paljon potentiaalia tulevaan sarjakauteen. Joukkueessa on hyvä sekoitus kokemusta ja nuoruutta. Lauantaina peleissä pelasi myös kaksi naistakin mukana peleissä ja kun lisätään tuohon määrän Hyviksen riveissä pelannut Johanna Rapo, niin MAHL salibandyssä on näin saatu naisten osallistuminen hyvin vauhtiin. MAHL joukkueessa pelasivat hyvällä menestyksellä Maria Kuisma sekä Elina Suutari. Molemmat pärjäsivät miesten vauhdissa ilman ongelmia.

 

SC Viivelähtö (2 voittoa, 4 pts. )

SC Viivelähtö aloitti kauden vakuuttavalla tuplavoitolla ja jahtaa taas menestystä MAHL divarissa. Joukkueessa on muutamia uusia naamoja, vanhan perusrungon jatkeeksi. Näillä vahvistuksilla joukkueessa pysyy into pinkeenä ja hyytymistä pelaamisessa ei tapahdu. Tutut miehet toimivat ensimmäisellä kierroksella SC Viivelähdön tehomiehinä. Hyyryläinen (7 pistettä) ja Sirviö(6 pistettä) olivat tehomiehinä ja myös uusia kasvoja nousi esiin. Tomi Toivanen iski 3 tehopistettä ja Niko järvisalo nakutti pakin tontilta 4 tehopistettä. SC Viivelähdön pitkät maalivahdin avaukset ovat myrkkyä vastustajille. Jouni Lahtisen pitkät avaukset löytää yleensä kärkihyökkääjän, josta yleensä maaleja syntyy.

 

FC Mahalasku (1 voitto, 2pts.)

FC Mahalasku yllätti hyvällä pelillään ja ennakkohuutelut pitivät paikkansa. Joukkue pelasi hyvää ja varmaa peliä. Murrosiän kasvupyrähdys monella joukkueen pelaajista on ohi ja tämä on tuonut hyvää jämäkkyyttä joukkueen pelaajien otteisiin. Joukkueesta Joonas Luntta ja Niko Helmola iskivät kolme tehopistettä mieheen ja muutenkin olivat pirteällä pelipäällä. Pelaajien kehonkieli oli todella positiivinen otteluiden jälkeen ja tyytyväinen saa jengi olla omiin esityksiinsä!

 

Wilmert ( 2 voittoa 4pts)

Wilmert aloitti kauden juuri niin vakuuttavsti kuin oli ennakoitukin. Ensimmäisessä pelissä vielä haettiin hieman tuntumaa, mutta onneksi muutamat yksilöt olivat heti omalla tasollaan ja se takasi voiton niin ensimmäisessä, kuin myös myöhemmin toisessakin ottelussa. Ensin kaatui Huru-Ukot 6-4 ja siihen päälle TOP 10 7-3.  Wilmertin tehomiehenä hääri Mika Häkkinen, joka summasi kahteen peliin hurjat tehot 4+5. Wilmert näytti heti kärkeen että se kuuluu sarjan suurimpiin voittaja suosikkeihin.

 

Huru-Ukot ( 2 tappiota 0pts)

Hurujen kausi ei saanut toivotunlaista alkua. Otteet olivat paikkapaikoin kyllä hyviä, mutta se viimeinen silaus jäi puuttumaan,ja se makoi pisteitä. HUrut olivat otteluissaan hyvin mukana, mutta puhti loppui pelin ratkaisevilla hetkillä. Nyt kausi on kuitenkin saatu avattuya, ja tästä on yvä lähteä parantamaan seuraaviin ottelihin. Eiliseltä esiin voidaan nostaa Mika Kokkonen, joka jaksoi tehdä töitä hyvin molempiin suuntiin, ja tehojakin kertyi 2+1

 

FBT Vilttiketju (2 voittoa 4 pts)

Vilttiketju esitti varsin pirteitä otteita ja eilinen esiintyminen palkittiinkin varsin ansaitusti kahdella voitolla. Ensin jalkoihin jäi Huru-Ukot 6-2 ja toisessa pelissä kaatui TOP 10 tiukan taiston jälkeen 4-3. Koko joukkueen esitys oli varsin kypsä, kun ottaa huomioon että kyseessäoli monelle vasta kauden ensimmäisiä kosketuksia palloon.  Joukkueen ykkösnimi oli Tommi " Keksi" Kekäläinen 4+1 tehoin.

 

TOP 10 ( 2 Tappiota 0pts)

Kiekko askissa tutuksi tullut joukkue teki täksi talveksi uuden alue valtaukse, kun TOP tuli mukaan salibandyyn. Debyytti jätti vielä hieman toivomisen varaa, mutta tästä on helppoa lähteä parantamaan. Vastassa olivat kivikovat Wilmert ja Vilttiketju. Ensimmäinen peli meni todellakin tuntumaa hakiessa, mutta jo toisessa ottelussa alkoi yhteispeli löytää omia uriaan. Vaikka pisteitä ei vielä tullut, ensi kierroksella alkaa varmasti tapahtua jo silläkin saralla.

 

 

 

Muista myös muut MAHL lajit. Ilmoittaudu mukaan Free agentiksi MAHL joukkueisiin, jääpalloon, salibandyyn tai talvifudikseen.