RYSKETTTÄ JA RYTINÄÄ MAILAVIIDAKOSSA
Lauantai, 15 Lokakuu 2016 06:08

SalibandymikaSLIDE

Perjantaina pelattiin salibandy Divarin A-lohkoa. Mitä edemmäs ilta eteni niin sitä vähemmän joukkueiden esitykset salibandya muistutti. Toisaalta peleissä oli tunnetta ja sähköä yllin kyllin. Illan aikana jaettiin yhteensä 36 jäähyminuuttia, mikä on jo ihan kunnioitettava saavutus neljään otteluun, varsinkin kuin muutama jäähy taisi jäädä viheltämättäkin. Helpolla ei päästetty vastustajaa, tuomareita kuin toimitsijaakaan!

Top-10 - Team A-H-M-A 4 - 5

Ottelun tahti oli alusta asti selvä, Top-10 otti pallon hallinnan ja Team A-H-M-A puolusti tiukasti omaa aluettaan iskien nopeilla vastaiskuilla. Seitsemän minuutin jälkeen Toppi saa iskettyä ottelun ensimmäisen maalin. Tästä muutaman minuutin perästä A-H-M-A tasoittaa. Tämän jälkeen A-H-M-A antoi Topille mahdollisuuden pelata 5-3 ylivoimaa melkein kaksi minuuttia, mutta Top-10 ei vaan saanut murrettua A-H-M-An tiukkaa alivoima peliä. Viimeisen kymmenen minuutin aikana sitten aukesivat maalihanat molempiin päihin. A-H-M-A iskee kahden maalin johdon, Toppi kaventaa, A-H-M-A iskee, Toppi tekee pari ja tasoittaa reilu pari minuuttia ennen loppua. Lopulta A-H-M-A kuitenkin iskee sen viimeisen osuman ja ottaa täyden pistepotin itselleen. Ottelun tehokkain oli A-H-M-An Joel Häkkinen 2+1

Top-10 - Jälkipeli Bouncers 5 - 2

Myös tässä ottelussa Top-10 otti pallon hallintaansa, tällä kertaa tuloskin näyttää paremmalta. Bouncersilla oli selkeästi vähän vaikeuksia päästä peliin mukaan ja vastata Topin pelin tapaan. Toppi pääsikin jo kolmen maalin karkumatkalle ennen kuin Bouncers sai iskettyä kavennusmaalin aivan ensimmäisen erän lopuilla. Ottelu eteni Topin hallinnassa ja Bouncersin jäähyillessä, lopulta viimeisen vitosen aikana Toppi sai iskettyä pari maalia, Bouncerskin vielä viime hetkillä sai yhden tehtyä. Ansaittu voitto Topille.

Team A-H-M-A - Huru-ukot 1 - 3

Tämä ottelu sitten tarjosi vauhtia, nopeat hyökkäykset soljuivat päästä päähän tiuhaan tahtiin. Nopea oli ottelun aloituskin Masa Silajärven tehdessä maalin 50 sekunnin kohdalla siirtäen Huru-Ukot johtoon. A-H-M-An vastaus tuli kuitenkin heti parin minuutin perään. Alkuhuumassa Huru-Ukot tekivät vielä toisen johto-osuman. Sitten ottelu asettuikin raiteilleen, palloista taisteiltiin tunteella ja vastustajan mailat saivat osumaa yhtälailla pallon kanssa. Toisen erän alkuun Huru-Ukot saivat vielä yhden osuman tehtyä. Huru-Ukkojen maalissa Petteri Seppänen pelasi vakuuttavan ottelun.

Jälkipeli Bouncers - Huru-Ukot 6 - 3

Illan kruunasi Bouncersin ja Huru-Ukkojen sähköinen kohtaaminen. Ottelu oli kovin rikkonainen, pieniä ja vähän isompiakin rikkeitä nähtiin runsaasti. Kaksi minuuttisia jaettiin peräti seitsemän kappaletta  tasaisesti molemmille joukkueille, alivoima-maaleja nähtiin peräti kolme ja ylivoimallakin kerran onnistuttiin. Ensimmäisen erän jälkeen Huru-Ukot johti 2-3 lukemin. Toisessa erässä maalinteossa onnistui vain Bouncers ja täten pisteet Bouncersille. Bouncersin teho miehinä Tuomas Karhunen 3+0 ja Olli Karhu 1+2.

Muista myös muut MAHL lajit. Ilmoittaudu mukaan Free agentiksi MAHL joukkueisiin, jääpalloon, salibandyyn tai talvifudikseen.