MUURI NIMELTÄ KAI
Tiistai, 18 Lokakuu 2016 06:49

 

 

 jkiekko pohja jukurit

 

Maanantaina oli vuorossa Liiga-kierros. AC Päämaja ja Wilmert kärsivät pelaaja pulasta, mikä sitten lopulta näkyi otteluiden lopputuloksistakin.

 

MUISTA MAHL AVOIMET KIEKKOVUOROT AIKUISILLE JA NUORILLE:

Ti 12.00-13.00 | Kilpahalli, 5€ kerta

 

Ottelut

9 17.10.2016 21:00 h    AC Päämaja -  Jukurit Old Time   2 - 3  
10 17.10.2016 22:00 h    HydO  -  Wilmert   7 - 2  

 

 

AC Päämaja - Jukurit Old Time 2-3

AC Päämaja otti ottelun haltuunsa heti alkuunsa. Palkinto saatiinkin nopeasti Tuomas"Maisteri"´Miettisen iskiessä 1-0 osuman. Kiekko pääosin pysyi JOTin päädyssä Pääamajan hallitessa. Kuitenkin JOT pääsee iskemään tasoituksen. Tämän jälkeen JOT tarjoaa Majalle todellista mahdollisuutta karata ottamalla kolme lähes perättäistä kakkosta. Majan hyökkäykset vain kaatuivat viimeistään ilmiömäisesti pelanneeseen JOT-vahti Kai Tillaseen. Viimeisen kymmenminuuttisen aikana JOT pääsi peliin paremmin mukaan, kenties Majan ohut rosteri verotti punapaitoja. Kuitenkin JOT tekee kaksi ja karkaa kahden karkumatkalle. Maja onnistuu kuin onnistuukin lopulta toistamiseen ohittamaan Tillasen, mutta pisteet jäävät Jukureille.

 

 

HydO - Wilmert 7-2

Wilmertin rosteri ongelmat jatkuvat, kahdella vaihtomiehellä annetaan vähän liikaa etua vastustajalle, jolla on kolme kentällistä miehiä mukana.  Mutta yrityksen puutteesta ei Wilmertiä voi syyttää. Maltillista peliä, odottaen kunnon vastaisku paikkaa. Kahdeksan minuutin hallinnan jälkeen HydO sai iskettyä ensimmäisen maalinsa. Mutta ei siitä kauan aikaa kulu kun Wilmert saa hyökkäyksen aikaiseksi ja tasoitus on tosi asia! Wilmert kuitenkin sortuu jäähyilyyn, parin perättäisen kakkosen muodossa ja HydO rankaisee ylivoimalla. 20 minuutille asti Wilmertin jalka kesti kunnolla taistella pisteistä, tämän jälkeen HydO alkoi tehtailla maaleja, no sai Wilmertkin tehtyä yhden. Ottelu kuitenkin selvästi HydOn nimiin

 

 

 

Illan kolme tähteä.

3 tähteä | Kai Tillanen Jukurit Old Time

Lähes itsestään pysäytti AC Päämajan

2 Tähti | Jussi Lampinen HydO

1+2, illan tehokkain

1 tähti | Petri Lehtonen Jukurit Old Time

1+1, isossa roolissa illan voitossa

 

 

Muista myös muut MAHL lajit. Ilmoittaudu mukaan Free agentiksi MAHL joukkueisiin, jääpalloon, salibandyyn tai talvifudikseen.