Maanantaina oli vuorossa Liigakierros. Iltaa voidaan kutsua yllätysten illaksi. Avauspelissä Wilmert venyi upeaan suoritukseen ryöstämällä JOT:lta pisteen upealla nousulla 5-5:n. Toisessa pelissä SuomU piinasi HydO:a pitkään, mutta sitä ei pisteillä palkittu.

Ottelut

13 31.10.2016 20:00 h   -   5 - 5 Raportti
14 31.10.2016 21:00 h   SuomU -   2 - 5 Raportti

Jukurit Old Time - Wilmert 5-5

Ottelu oli hyvin tasainen alusta loppuun asti. Wilmert aloitti ottelun ryminällä siirtyen ensimmäisellä kympillä 0-2 johtoon. Tuota riemua ei kuitenkaan pitkään jatkunut, kun JOT hurjasti pelin tasoihin vielä ennenkuin summeri ehti taukoa soittamaan. Wilmert tuli taas rytinällä erän alkuun, ja nappasikin johdan Antti Kakriaisen illan toisella maalillaan. Tämän jälkeen ote siirtyikin Jukurien näppeihin, ja Wilmert joutui puolustuskannalle. Esiin nousivat tutut ratkaisijat. Kaksikko Lehtonen-Laakso. Kaksikko hurjasteli kolmeen minuuttiin 3 maalia ja näyttikin siltä että peli on selvä, mutta vielä mitä. Wilmert kaivoi esiin vielä yhden pykälän ja kampesi pelin vielä kerran tasoihin. Antti Kakriainen kruunasi iltansa sivaltamalla tasoituksen ajassa 24.15. JOT painoi lopun vimmatusti päälle, mutta Wilmert kesti ja nappasi itselleen ansaitusti pisteen.

SuomU-HydO 2-5

SuomU:n ongelmana alkukaudesta on ollut pelata ehjiä otteluita. Tänään se onnistui. esitys oli tasapainoinen, mutta HydO nyt vain oli napsun verran parempi. Ottelu kesti pitkään erittäin tasaisena. ja SuomU:lla oli realistinen mahdollisuus voittaa ottelu. SuomU nousi 5-3 ylivoimalla tasoihin, mutta sitten iski henkisesti raskas AV-maali. Tästä SuomU ei enää toipunut, vaan HydO iski vielä kahdesti SuomU:n hakiessa tasoitusta. Kaikenkaikkiaan ottelu oli viihdyttävä, ja lisäsi varmasti SuomU:n uskoa tulevaan.